Ja sam veliki navijac bivseg f1 vozaca Andrea de Cesaris-a zato bih vas molio da posaljete slike i clanke o njemu (po moguknosti ne sa neta, jer mislim da sam sve pokupio).
ako si veliki navijač onda bi ti trebao s nama podijeliti sve što znaš o njemu, kaj ne
A netko prca, zar nije očito?
Evo sve bitno (wiki):
"Andrea de Cesaris (born May 31, 1959) is an Italian former race car driver. He started 208 races but never won; his is the longest career without a race victory. A string of accidents early in his career earned him the nickname 'Andrea de Crasheris'"
De Cesaris e moj omiljeni vozac jos od kad sam poceo da pratim F1, a to je od njegovog starta u F2 1979. Da se ne bih ponavljao saljem dva linka, od kojih prvi je moj web site posveken de Cesaris-u, a drugi je moja tema o njemu na atlasu F1: http://www.andreadecesaris.20fr.com/ http://forums.autosport.com/index.ph...&hl=de+cesaris
Postavljanjem ove teme sam hteo da vidim vase misljenje o njemu i eventualno da vidim neku novu njegovu sliku iz F1 perioda (mislim da sam skinuo sve sa neta). Zato ako imate neku interesantnu storiju ili sliku o njemu, samo dajte.
De Cesaris sigurno nije bio potencijal kao (u njeovo doba) Prost,Senna,pa čak ni kao De Angelis ili još neki vozači iz "prva A" lige ali je sigurno bio ptencijal i jako,jako brz. Nije nikad dobio pravu priliku,čitaj,pravi,konkurentan bolid. De Crasheris je definitivno bio ali prije 15-20 godina puno mu je vozača puhalo za vratom da mu otmu "titulu". Tada je bilo puno više spektakularnih crasheva nego danas. Tada se i puno više ginulo u F1,zar ne?
Pretpostavljam da ste jako mladi,da se niste ni rodili 1991. i niste mogli vidjeti njegovu bitku sa Sennom,mislim u Spa.Legendarna vožnja u,tada prvoj sezoni 7Up Jordana. Odustao je ali 32 kruga Senni u repu ni veći od Anree se nisu baš navozili. Mislim da je u toj trci Schumi bio u drugom Jordanu,to mu je bio prvi nastup u F1. Već od slijedeće trke Schumi je sjedio u Benettonu.
Ove fotke gore su Alfa iz 1981. mislim. Nostalgija. Hvala gooofffy.