isprobala sam ga odmah danas. bilo mi je prvi put da koristim neko ulje za tuširanje i mislim da se samo moram naviknuti na to da nema malo more pjene dobar je osjećaj na koži, bude malo mekanija nego nakon tuširanja gelom, ali ništa spektakularno. miris mi je bio malo čudan pod tušem, bolje mi je mirisalo u bočici nego za vrijeme tuširanja, ali nije bed jer se poslije ne osjeti na koži. sve u svemu, ok proizvod, samo eto, treba se naviknut na manjak pjene.
__________________ You missed when Time and Life shook hands and said goodbye, when the earth folded in on itself and said “Good luck. For your sake I hope heaven and hell are really there, but I wouldn’t hold my breath”
Sve je krasno, ali ovi kistići...
To je Precision set, jel' da? Kako si zadovoljna s njima?
Da da, ma savršeni su, stvarno su mi ispunili očekivanja, a bila su jako jako visoka s obzirom na milijun oduševljenih recenzija po netu. Uglavnom, istinite su sve, kistići su savršeni! Za korektor, highlighter, primer za kapke, ma sve sve. Otkad sam ih dobila, više manje svi ostali kistovi za korektor/podlogu mi kupe prašinu. Savršene su veličine (i oblika) za dobiti savršenu podlogu u svega par minuta. Podočnjaci, flekice, sve nestaje u sekundi. Ne bi ih mijenjala za ništa.
gledam vas redovito, prelijena sam za stavljat slike kupljenog, al sad sam baš hepi zbog nova dva ruža (do sad sam ih jako rijetko koristila) pa da ih zalijepim i ovdje, kad već imam sliku
Mi uživamo i zabavljamo se kao što se uživa; čitamo, gledamo i sudimo o književnosti i umjetnosti kao što se gleda i sudi; ali mi se i povlačimo iz "velike gomile" kao što se povlači.. To Se, koje nije određeno, a koje su svi, premda ne kao zbroj, propisuje način bitka svakidašnjice.
Da da, ma savršeni su, stvarno su mi ispunili očekivanja, a bila su jako jako visoka s obzirom na milijun oduševljenih recenzija po netu. Uglavnom, istinite su sve, kistići su savršeni! Za korektor, highlighter, primer za kapke, ma sve sve. Otkad sam ih dobila, više manje svi ostali kistovi za korektor/podlogu mi kupe prašinu. Savršene su veličine (i oblika) za dobiti savršenu podlogu u svega par minuta. Podočnjaci, flekice, sve nestaje u sekundi. Ne bi ih mijenjala za ništa.
Znači i to mi treba
__________________ You missed when Time and Life shook hands and said goodbye, when the earth folded in on itself and said “Good luck. For your sake I hope heaven and hell are really there, but I wouldn’t hold my breath”
zadnje što sam kupila (na netu) je nekoliko W7 proizvoda koje sam naručila na CosmeticHouse stranici i stvarno sam zadovoljna
Nešto više možete ovdje čuti o W7 proizvodima: http://vanillaskyfashionobsession.bl...7-make-up.html
ja danas kupila hvaljeni zeleni garnierov tonik
bolje vam je da bude dobar