nisii ima nas jos ali i meni se ne svida sta se toliko istetoviro jedna dvije tetovaze mi je super ali ovo je tooooooo much... glasic
ali mi je nekako i simpatican za razliku od zenice
A Viktoria je antipatična i uštogljena, al žena ima tako dobar i sarkastičan smisao za humor da je to nešto..
Gledala sam neki interview i baš me iznenadila..
a ne bih znala nisam gledala ja mislim niti jedan s njome ali mi nekako para koda bi te hladnokrvno ubila ako joj zasmetas, i koda matletira svoga muza
dodajem onog paula wesleya, ne gledam onu njegovu seriju ali sam naletila na nju neki dan i malo googlala i lik mi ima ono nesto, a pogledala sam i par interviewa i izgleda simpa i ima smisao za humor http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...Ie1y7EoXRInscQ
a ne bih znala nisam gledala ja mislim niti jedan s njome ali mi nekako para koda bi te hladnokrvno ubila ako joj zasmetas, i koda matletira svoga muza
dodajem onog paula wesleya, ne gledam onu njegovu seriju ali sam naletila na nju neki dan i malo googlala i lik mi ima ono nesto, a pogledala sam i par interviewa i izgleda simpa i ima smisao za humor http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...Ie1y7EoXRInscQ
dodajem onog paula wesleya, ne gledam onu njegovu seriju ali sam naletila na nju neki dan i malo googlala i lik mi ima ono nesto, a pogledala sam i par interviewa i izgleda simpa i ima smisao za humor
Paul
Dovoljno je da kažem da mi je na avataru..