meni taj plavi tip nije zgodan,ali skroz se slažem s tobom.ne mogu vjerovat da ljudi još nisu shvatili da imamo različite ukuse.meni je clooney ful zgodan,ali mogu shvatit da nekom nije i bezveze mi je kad me netko krene uvjeravati da sam u krivu.ne može se biti u krivu.npr.redovito mi se ljudi iščuđavaju kad kažem da mi angelina jolie nije ni blizu najljepša žena.
Meni je zgodan.
Meni nije jasno kako su nekom Butler, Depp ili Clooney zgodni, pa se ne čudim kad ih netko navede ili stavi sliku ovdje.
Quote:
Lišće kaže:
meni taj plavi tip nije zgodan,ali skroz se slažem s tobom.ne mogu vjerovat da ljudi još nisu shvatili da imamo različite ukuse.meni je clooney ful zgodan,ali mogu shvatit da nekom nije i bezveze mi je kad me netko krene uvjeravati da sam u krivu.ne može se biti u krivu.npr.redovito mi se ljudi iščuđavaju kad kažem da mi angelina jolie nije ni blizu najljepša žena.
Pa meni Depp uopće nije zgodan, ali opet nekako mogu shvatiti da očito ima nešto u njemu kad je tolikim ženama zgodan. Isto vrijedi za Angie, samo što mi je ona na rang listi ipak nešto više od Deppa Objektivno Torres je puno manjem broju žena zgodan.
Jasno je da su ukusi različiti, ali opet zašto onda postoje teme Samo meni zgodan i Tip kojemu ne biste oprostile? Npr. kad neka stavi Josipovića ili Andriju Jarka na Samo meni zgodan, dakle na posve subjektivnu temu onda je to većini dno dna , a kad se stavi Torres ovdje onda se ne smije ni prokomentirati da ti je on bezveze. Kužite? Meni je Torres u rangu Jarka i Jospovića pa koliko to sad nekome apsurdno i iskarikirano zvučalo
Nadam se da se ljubiteljice Torresa nisu uvrijedile jer samo sam htela objasniti Vjerujte imam ja puno čudnijih favorita od Torresa