Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Hardver > Overclocking
Korisničko ime
Lozinka

Overclocking Kad od računala želite izvući što više

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.03.2012., 21:00   #1
bricha
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2012.
OC ati radeon hd 4850

poZz ljudi dali bi mi neko mogao pomoc i objasnit samo kako da preko ati tool-a clockam graficku odnosno sta cemu sluzi u tome..
i po koliko dizat otprilike za testiranje..??
i da ako neko moze naci neki link di da skinem cpu heat odnosno bilo kakav program za mijenjanje mnozitelja procesora iz windowsa bio bih jako zahvalan..))))))))))))))))))))))))))
bricha is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2012., 13:35   #2
Fosna
Moderator

Fosna Avatar

Registracija: Jun 2005.
Instaliraj rađe ovo (i user manual si skini), ATI tool je prastari program: http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm

Po 5 MHz diži, samo GPU clock, RAM ne diraj dok ne ustabiliš GPU, kasnije se igraj s RAM clockom ako te baš volja.

A overclock aplikaciju za windowse bi trebao imati na cd-u od matične. Zašto hočeš množitelj mijenjati? Napravi to u BIOSu i bok.
Fosna is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2012., 15:09   #3
bricha
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2012.
Quote:
Fosna kaže: Pogledaj post
Instaliraj rađe ovo (i user manual si skini), ATI tool je prastari program: http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm

Po 5 MHz diži, samo GPU clock, RAM ne diraj dok ne ustabiliš GPU, kasnije se igraj s RAM clockom ako te baš volja.

A overclock aplikaciju za windowse bi trebao imati na cd-u od matične. Zašto hočeš množitelj mijenjati? Napravi to u BIOSu i bok.
ima cpuheat za mijenjanje mnozitelja a htio bih ga mijenjat jel da nemoram ic svaki put u bios i restat komp jel mi komp radi jako puno u zadnje vrijeme i sve skidam sasta i tako to malo muzika i net a za to drzim 1.6ghz jel manje neide al ponekad kad bi zaigrao igricu onda si stavim 2.2 i vise ak treba al ovak sam cuo da bzvz trosi vise struje uostalom i vise se zagrijava..:OOOO
bricha is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2012., 22:54   #4
Fosna
Moderator

Fosna Avatar

Registracija: Jun 2005.
Imaš zato Cool'n'Quiet u BIOSu, uključi ga pa će se clock sam smanjiti kad nema posla.
Fosna is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja