Nisu sve koje ovdje dolaze na forum mršavice, sa dvadeset godina, i ne izgledaju sve zategnuto i savršeno ma koliko bi to željele biti, srednje godine... nekome su od 45-na dalje, zavisi kako se netko osjeća, ovo je tema o sexu u takvim godinama, a ne tema da se nekoga vrijeđa o tome kako izgleda, i da svaka je žena nekome sexy.
Jel ovo jedna od tipicnih forumskih tema u kojima se ljudi kunu da su sa 40/45 prihvatile same sebe, realizirale se kao osobe, sazrile kao zreli sipak i sad krecu u novu seksualni revoluciju i tek sa 45 otkrivaju seks, znaju sta im pase?
Ti mater, a sta su radile do 45?
Sjo
To prove his love for her, he swam the deepest river, crossed the widest desert and climbed the highest mountain.She divorced him.
He was never home.
Jel ovo jedna od tipicnih forumskih tema u kojima se ljudi kunu da su sa 40/45 prihvatile same sebe, realizirale se kao osobe, sazrile kao zreli sipak i sad krecu u novu seksualni revoluciju i tek sa 45 otkrivaju seks, znaju sta im pase?
Ti mater, a sta su radile do 45?
Sjo
ne
prave žene su otkrile pravi sex tamo koncem 20ih, početkom 30ih.
i naučile da je sasvim ok poučiti ako se neke stvari rade krivo ili im naprosto ne odgovaraju.
sex u dvadesetima ..
hm, poznam ravnateljicu jednog staračkog doma.. ergo, kakve stvari se od nje daju čut kad se otvori boca vina o tome što se tamo dešava.. mislim da je dragi bog namjerio ono- gdje ima volje, ima i načina
hm, poznam ravnateljicu jednog staračkog doma.. ergo, kakve stvari se od nje daju čut kad se otvori boca vina o tome što se tamo dešava.. mislim da je dragi bog namjerio ono- gdje ima volje, ima i načina
Da, i ja sam čula da u staračkim domovima ima više seksa nego u studentskim.
zanimljiva tema. prvo trebamo definirati srednje godine. "krediti za mlade do 45" bila je reklama jedne banke. ako netko namjerava živiti više od 100 godina, taj ni sa 50 nije u srednjim godinama.
zanima me do kojih godina se muškarci mogu seksati bez prethodnog očenaša ili plave tabletice? imam jednog zgodnog rođaka od 45.
Ovisi od muškarca do muškarca a problemi počinju od nadalje.