Tinkica u tipu pinča i njezina djeca - VHS Lič - UDOMLJENA MAMA I 1 ŠTENE (2 UGINULO)
Hrabra mamica Tinkica sa svoja 3 štenčića (Bing, Bratac i Beppa) spava u šinteraju.
Mamica je mješankica pinča, nešto većeg rasta (cca 5-8 kg) prekrasnog karaktera, draga, dobra, obožava ljude i druge pse i prekrasno se brine za svoju djecu... ali njima TREBA DOM!!!
(Udomljuju se dakako po želji -> svaki pojedinačno, ili cijeli paket zajedno, ili samo 2, ili samo 3... kako god želite!!!!)
TINKICA TRAŽI DOM; BING - UDOMLJEN, BRATAC i BEPPA - UGINULI
Fotke u nastavku teme!!!
Tinkica je stigla 28.3.2012. i sa svojom malenom obitelji broji 60 dana!!!
Količina hrane koju mogu pojesti posramila bi i prosječnog krokodila.
Nakon smazene zdjele hrane, sisanja iscrpljene majke navalili su na klopu koju su donijeli "šetači". Ravnopravno su se gurali i borili su puno većima od sebe da se dočepaju ruke koja hrani. Sa svojim igličastim zubićima uspjeli su prožvakati poprilično velike dehidrate ali isto tako i tu jadnu ruku koja ih je hranila (vidjela sam sve zvijezde)
Male mudre glavice su potom skužile da se na stolu nalazi otvorena konzerva (koja se koristi za davanje Pratela) te su se na sve načine pokušali dočepati sadržaja. Mudrice su se popele na kantu koja se nalazila kraj stola i najmudriji (ili najgladniji) se popeo bratu na glavu i dočepao se stola . Na putu do konzerve je zgrabio foliju od Pratela ali tu smo i mi kaptulirali pred takvom odlučnošću i počastili sve klince finom konzervom.
Varate se ako mislite da je tu kraj! Kraj je bio kada su još malo navalili na užasnutu majku .
Nakon tolike klope valja malo zaleć pa je svaki od ovih krokodilića pronašao svoje naručje i udubno se ugnijezdio na toplo
Eto, udomite ove klince i umornu majčicu i pobrinite se da ne budu gladni
Količina hrane koju mogu pojesti posramila bi i prosječnog krokodila.
Nakon smazene zdjele hrane, sisanja iscrpljene majke navalili su na klopu koju su donijeli "šetači". Ravnopravno su se gurali i borili su puno većima od sebe da se dočepaju ruke koja hrani. Sa svojim igličastim zubićima uspjeli su prožvakati poprilično velike dehidrate ali isto tako i tu jadnu ruku koja ih je hranila (vidjela sam sve zvijezde)
Male mudre glavice su potom skužile da se na stolu nalazi otvorena konzerva (koja se koristi za davanje Pratela) te su se na sve načine pokušali dočepati sadržaja. Mudrice su se popele na kantu koja se nalazila kraj stola i najmudriji (ili najgladniji) se popeo bratu na glavu i dočepao se stola . Na putu do konzerve je zgrabio foliju od Pratela ali tu smo i mi kaptulirali pred takvom odlučnošću i počastili sve klince finom konzervom.
Varate se ako mislite da je tu kraj! Kraj je bio kada su još malo navalili na užasnutu majku .
Nakon tolike klope valja malo zaleć pa je svaki od ovih krokodilića pronašao svoje naručje i udubno se ugnijezdio na toplo
Eto, udomite ove klince i umornu majčicu i pobrinite se da ne budu gladni
Hehehe uvijek gladni šinterajci i azilanti... A malci kao malci...
Bratac i Beppa su uginuli, navodno od glista; došlo je do ulaska glista u unutarnje organe i vjerojatno gušenja zbog invazije parazita u respiratorni sustav (dušnik / pluća). R.I.P. maleni...
Tinkica je pas s najtužnijim pogledom kojeg sam vidjela.
Ogromna je maza, kada ju pozovete šiba repom, ma šta repom, cijelim tijelom lijevo-desno i onda vam ugnjezdi glavicu u krilo i gleda vas tim tužnim očima da vam dođe da je strpate pod ruku i odmah vodite doma!
Da ne biste mislili da je samo mazulja, zna se i igrati! Danas je naganjala Dinga a vjerujem da bi i potrčala za lopticom da smo ju uspjeli naći .
Bing je pravi šteneći vrag-izaziva veće od sebe a kada krenu na njega sakrije se ispod mame i "opasno" laje.
Kada mu dosadi lajanje na druge i nacicavanje mame žica da ga dignete u krilo i onda se udobno smjesti i uživa u maženju.
Usprkos "bolesti" (glistama) Bing je u roku 7 dana vidno izrastao i jede sve od reda.
Pomozite ovaj jadnoj obitelji i pružite im dom...skupa ili odvojeno...