izbjegavam ljude. u slučaju da se natjeram maknuti od doma,molim boga da nikoga ne sretnem putem i da nitko ne očekuje nekakvu interakciju od mene.
u danima pmsa i nadrkanosti isto mogu među ljude,jer izvrsno se kontroliram,nešto kao naša zečna u epizodi s kolačima, na licu ljubazan a u sebi si mislim svoje.
Kako kada...
Znam pustiti neki njonjavi romantični film i plakati zbog ljubaFi.
Bome znam i žiFčaniti i derati se.
Nekad mi je potrebno da mi se sve unutra stiša, pa izbjegavam komunikaciju. : ostavi me na miru i ništa ne pitaj:
Često znam otići u kuhinju, ispeći neki kolač ili nešto skuhati - to me opušta.
__________________ Nije bitna dužina štapića, nego magija u njemu...
nakon unutarnjih monologa koji prethode 'pucanju', osjećam užasan pritisak i to mora van. emocije se skupe i stvarno me počnu uništavati, a kako sam jako svjesna toga, moram to riješiti odmah, ne mogu čekati. dio toga podijelim s dečkom (hvala mu na tome, što me zna slušati). plačem, naravno, i mislim kako je život nekad jako nepravedan. izvlačim slične situacije iz prošlosti, pa i njih ponovno oplakujem. skuham si kavu, zapalim cigaretu, dvije tri, onda vidim da mi škodi, pa pojedem jabuku ili nešto drugo zdravo, umijem se, našminkam, i uvijena u tugu i bol, odem u grad, i kupim si nešto lijepo.
ako sam pak na poslu, što je najčešće i slučaj, trpim u sebi, molim boga da se ništa krucijalno ne dogodi taj dan s poslom, i čekam da odem doma. da, nekad i čaša vina popravi stvar. ok, dvije..
odem spavati i pokusavam prespavat sto vise sati u takvim slucajevima. glupo, znam. ali ok, malo kad mi je bas dosta svega, na sreću se uvijek mogu maknuti od ljudi i stvari od kojih mi je zlo.
sreća da živimo u velikom stanu.
Naravno da psujem,vrištim,ljutim se na sve i svašta,i rado bih
ispucala 150 metaka u prvog(ili prvu ) koji mi se obrati.
i da, psujem dosta ..ali neke svoje psovke koje smislim u trenutku
Podsjećaš me na mog očuha, koji ima prigodne psovke - npr. ako ga nešto razjebe oko božičnih blagdana onda to zvuči ovako nekako: "jebo ti krampus mater"
Quote:
Gilda. kaže:
Odem se vozit bez cilja.
Je, a kad popizdiš, a nema para za bengu, kaj onda? Sedneš na pimpek i popelaš se?
e da, pozderem cijelu cokoladu u komadu i utapam tugu. zato i imam kile viska
Ne čekam da mi se skupi da totalno ispizdim. Trudim se izbaciti sve gluposti iz glave, a za to mi najviše koristi forum. Ispušni mi je ventil iztrolat i zajebavat škvadru, ali ne radim to često. U većini slučajeva trolam iz zajebancije i zabave, ali da mi ventiliranje stresa i sranja po forumu pomogne - to svakako. Mislim da se i kuži kada trolam da se zabavljam, a kada da izbacim stres. Online terapija ftw.
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."