imam laptop toshiba tecra pts53e
radi sve na njemu ko novo osim jedne stvari
touchpad(onaj kvadratic kojim se upravlja kada mis ne funkcionira)
mi ne funkcionira
znaci kada misa nemam ili mi ne radi ne mogu koristiti laptop nikako ,
isao sam na control panel-mouse-i vidio na njemu da mi je ukljucen touchpad
sada mi nije jasno u cemu je problem pa ako netko moze pomoci
prije mene je druga osoba koristila taj laptop(koja se i ne razumije u kompjutere bas)
tako da neznam da li sam driver instaliro
mogu li negdje provjeriti da li je driver instaliran?
uninstaliro sam i mis i keyboard pa ponovo upalio i nista,
prepao sam se bio jako jer kada sam uninstaliro mis ,nije mi radila ni tastatura ni mis, pa sam mislio da sada komp uopce vise necu moci koristiti tj.da mi ni mis nece moci raditi vise, medjutim kada sam rucno izgasio komp(stisno sam na tastaturi onaj znak mislim da se zove standby) i ponovo ga uplaio mis je srecom ponovo normalno radio
imam pod control panel-device manager-mice and other pointing devices-osim miša i alps pointing devices (sto sam isto uninstaliro i nista) ,mislim da je taj alps pointing devices nesto vezano uz touchpad,kada desnim klikom na njega kliknem imam opciju update driver software,mozda je u tome neki problem,molim pomoc nekakvu
hvala svima na pomoci , rijesio sam problem
vidio sam na googlu da se na toshibinim laptopima treba kliknuti fn +f9 za enable ili disable touchpad ,kada sam to stisno odma je sve profunkcioniralo,pozdrav
Imam ga kojih 9 mjeseci, novog sam kupila. Do sada je touch pad radio a sada odjednom ne radi, s tim da se na njemu pojavila narančasta točkica koja svjetli što to znači?
Isto danas radila na njemu, sve 5, vratim se, otvorim ga ponovo, ne radi touchpad....ne znam jesam li nešto stisnula pa ga isključila nesvjesno ili kaj.... Kad uključim miš, fizički, miš radi, ali ne mogu uokolo nositi lap-top i miš po kući .
Ako ima tko kakvu ideju, neka napiše...i uzmite u obzir da nemam pojma o tehnologiji, pa mi treba step by step .
Imam ga kojih 9 mjeseci, novog sam kupila. Do sada je touch pad radio a sada odjednom ne radi, s tim da se na njemu pojavila narančasta točkica koja svjetli što to znači?
ja imam isti problem na probook...star je 3 g. i cuvam ga ko oci u glavi...kad sam rastavio i vidio da je istrunuo onaj flet kabelic koji spaja touch pad sa maticnom...