Znam, ali to mi ništa ne znači kad praktički danas nema ponude za sutra do 15h (primjerice tenis u Monte Carlu će se igrati, ali jasno da nema ponude kad se još ne znaju parovi). Ali, pravila su pravila, pokušat ćemo se izvući nekako...
Ako si football-addict, onda, izuzev europa lige, je losa ponuda. Inače, današnja se ne može zvati loša ponuda. Sportova koliko hoces, ima izbora i da se obraditi.
Sportova koliko hoćeš? Imaš tenis koji počinje prije 4, ženski vaterpolo, 1 rukomet, 2 odbojke, nešto košarke, ali koeficijenti su uglavnom ispod 1,10. Ponude ima, ali neke ponude koja je dobra i ima value i ne baš toliko. I ne, nisam football addict, baš suprotno.
Zadnje uređivanje tominator : 19.04.2012. at 21:41.
Reason: Proba
A čuj, kako tebi tako i svima.
Nisam niti ja baš oduševljen ponudom.
Jasno mi je, nisam se niti žalio zbog toga... Samo je po huskyjevom postu ispalo da imam 15 godina, da se kladim samo na nogomet i to na zicere, a htio sam reći kako nije bajna ponuda. Ugl, dosta priče, idemo po dobitak
Hahahaha. Ma ne zanima me niciji privatni zivot niti psiho-profil.
Znam samo da je gorih dana bilo. No, cinjenica 1 je to do 16 h, ali ako netko stavi prognozu u 10 h sto pocinje u 11, koja je svrha? Nitko nece ni vidjeti, a kamoli stici okladiti se.
A cinjenica 2, da je svakodnevno pogadjanje dosta tesko i nezahvalno je za ocekivati. Potreban je siri krug poznavanja sportova, pracenje vise foruma i izvora informacija da bi covjek bio uspjesan i sukladno tome, shvaca se da prognoze u subotu i ponedjeljak ne mogu imati isti efekt u smislu kolicine uloga i ocekivanja prolaznosti. Da je prvi dan bio subota, sa 33 natjecatelja, vise bi ih pogodilo nego u utorak, jer se trebalo dohvatiti i nekih B oklada.
Običan i ja smo pali na Middlesbroughu u utorak. Top klub protiv sigurnog nizeligasa. Ali to je u utorak bio public bet. Utakmica je to na kojoj je bio 1 zuti karton u '83 min i nije bilo golova. Jedna takva u svakom danu MORA pasti i zato nema sanse da uvijek svi pogode svoje u masovnosti. Sada kada vas je 5, ocekivanja su veca.
Sretno vam i danas, jer pratim (i) vase oklade.
Primijetio bih da masovno padamo na nogometu. Meni 2 listica, po 3 para, oba rusio nogomet.... na slikama dobitnih listića zadnje vrijeme, nogomet je zastupljen sa 10-20%. Vec sam se par puta odricao kladjenja na nogomet, i opet nakon par pogodaka sa manjim ulozima, opet se vraćao..... uglavnom nogomet je otrov za siguran listić. Da se iskoristiti za dobru kvotu, ali public betovi su tu najizraženiji i bez trazenja value-a, nema uspjeha. A u ovom K2 turniru, value je manje bitan, osim ako 1 događaj ne nosi preko 1,95 jer na duge staze se ne može pogađati listić za listićem samo tražeći value. Prolaznost mora biti na prvom mjestu, bez obzira na kvotu.
Šta san primjetia, recimo klađenje priko tjedna, pon., uto., sri. i čet. kad ponuda varira od očajne do tako-tako, ljudi jednostavno nemaju šta igrat...a pravilo glasi da se parovi-tipovi ne smiju ponavljat, ali dobro je kad bude 2. ili 3. dan pa ostane samo par ljudi, ali kad je prvi dan, +-30 ljudi bi dalo tiket, a ono ponuda očajna..šta učiniti
primjetia san, na sebi a i na drugima, parovi se nabacuju na silu, samo da se pređe kvota 1,90...
tribalo bi šta poduzet u vezi toga
Ha gle, prvi dan kola treba preživit stisnutog šupka i birat iskusnije članove za pratiti, ili izvaditi pojedine parove iz toga svega i sam sožiti nšto sastrane. Prvi dan je glavna selekcija. Nakon toga gužve više nema.
1755 Dukes Klosterneuburg vs. Kapfenberg 1x@1.50 ft 65:69
1756 Swans Gmunden vs. WBC Wels 1x@1.40
26.04.2012. 19:30h ss
ukupno 2.1
na žalost nisam prošao u drugi dan