Nekako nevolim te preborbene.....al ništa bumo videli...
Možda i treba takva energija za to mjesto.
E sada koliko je iskusan to ćemo vidjeti,inače dolazi u prilično zahtjevno ministarstvo....i vidit će se ukoliko je neki cirkusant, bu izgoril vrlo brzo....
Al prednost mu je nad Komadinom što je poslušan ,Komadina se teško kovao i to ga je koštalo...uz nažalost bolest al mislim da je presudno ovo prvo....ovaj vjerujem neće raditi takve ludosti i iskušavati Milanovićev autoritet...
blefer i samo blefer ,u to će se svi uvjerit
pa u anketi po zagorju nitko nije reko ništa o njemu bilo na hrvatska uživo prije nekoliko dana,svi u stilu ne bi se štel mešat,pa tu nije niš napravil a kak će u hrvatskoj
najveće ministarstvo i s obzirom na oblik i geo položaj hrvatske ujedno i najvažnije jer tek preko njegove realizacije dolazi do potpune afirmacij političke ideje pa čak i ideologije onih na vlasti,da ne govorim o mogućnosti oblikovanja rezultata lokalnih izbora
to je kalmeta jako dobro radio
ponavljam blefer,iskreno mi je žao komadine jer svaka njegova riječ je imala mjesto dok je bio u oporbi ,nije bio ala jovanović već konkretan i korektan,ponavljam žao mi ga je ali je očigledno da se nije snašao
a onaj njegov zamjenik koji je izjavio na potpisivanju koncesije za zračnu luku da će zagreb postat: airport središte ,ma što to značilo ,kakav li je to tek kalimero,neće ta ekipa iz tog ministarstva daleko dogurat,inače toliko odbijenica za zamjenika ministra nije viđeno odavno
Da, i sad djeluje marketinski prijemcljiv, i prije tjedan dva, dok je bila samo najava da ce postati ministar su ga bile prepune novine i portali.
Malo podsjeca po tome na Mrsica iz Koprivnice, koji se na kraju ugurao kao predsjednik uprave Podravke. Zamalo sam se onesvijestio kad sam to cuo, nadam se da ovaj nece tim putem.
Da, i sad djeluje marketinski prijemcljiv, i prije tjedan dva, dok je bila samo najava da ce postati ministar su ga bile prepune novine i portali.
Malo podsjeca po tome na Mrsica iz Koprivnice, koji se na kraju ugurao kao predsjednik uprave Podravke. Zamalo sam se onesvijestio kad sam to cuo, nadam se da ovaj nece tim putem.
a sto si se zacudio kad je mrle zasjeo u podravku? pa sto nisi pitao nas koji smo blizu podravke kakva je situacija na terenu?
politika ce se maknuti od podravke kad od podravke naprave drugu ina-u. drugim rijecima, kad nam uniste jedinog prehrambenog diva koji je ostao na kakvim-takvim nogama. zapamti si da vrlo brzo slijedi trandziranje te firme.
Danas u Novom listu Ministar govori da za Krčki aerodrom postoji solucija da se prebaci u vlasništvo lokalne samouprave. Ne slažem se s tim konceptom jer sve lokalne samouprave Rijeka,Krk,Crikvenica i Opatija su financijski opterećene do grla i preko, pa to znači da bi one samo aerodrom preprodale, odnosno našle bi koncesionara po čefu i interesima koji nisu i interesi svih građana. Jedino pravo riješenje jest da država raspiše natječaj za koncesiju bez ikakvih ograničenja za aerodrom, što se da naslutiti iz govora Ministra.Jasno bi trebalo biti da kapitalizam ne poznaje ograničenja, koje smo samo Mi mogli izmisliti.
Međutim, sada su se dogodila dva slučaja u gospodarstvu koje je obuhvaćeno njegovim ministarstvom i pitam se koji su to njegovi kriteriji o moralu, pravdi i poštenju? :
1. Ministrov ultimatum: Vrati 200 tisuća kuna otpremnine ili ostavka
izrečena gosp. Maliću predsjedniku uprave tvrtke OiV u državnom vlasništvu i
2. Izostala reakcija na odluku Damira Tota, direktora tvrtke HŽ Vuča vlakova koji je kao jedan od prvih poteza nakon što je početkom ožujka ove godine imenovan na tu funkciju, prema pisanju Večernjeg lista, nabavio novi Citroen C5 vrijedan 257,7 tisuća kuna, iako je Vuča vlakova prvi kvartal godine završila s gubitkom od 2,1 milijun kuna.
U slučaju br.1. nakon novinskog, po meni sasvim neopravdanog prozivanja, reagirao je promptno, a radi se o nekom inženjeru koji je prije 4 godine, tj. 2008. u Oiv-u dobio otkaz, ukinuli mu radno mjesto i nakon 27 godina savjesnog, stručnog i lojalnog rada za istu firmu dobio otpremninu uz otkaz, a sada, točno četiri godine nakon što je taj gosp. Malić dobio otkaz i otpremninu, kada je ponovo vraćen u tu firmu, ali na sasvim druge poslove, na mjesto predsjednika Uprave, te konačno tako primio neku vrstu priznanja, sad mu Ministar kaže:
vrati pare koje si dobio za 27 godina svog života utkanog u izgradnju firme.
I to bi, po Ministrovom sudu trebala biti moralna odluka, ili što li?
A kupnja skupog auta u gubitašu koji je u državnom vlasništvu je ok?
Tu se nije oglasio i zatražio odustajanje od takve kupovine u poduzeću koje je gubitaš, a direktori očito i dalje smiju uživati sve povlastice.
Tu ne govori o nemoralnom ponašanju rukovodeće strukture.
Dončiću želim puno sreće u objektivno najgorem Ministarstvu kojeg preuzima.Kao župan je bio dosta uspješan,želim mu da bude još uspješniji kao ministar.
Dončiću želim puno sreće u objektivno najgorem Ministarstvu kojeg preuzima.Kao župan je bio dosta uspješan,želim mu da bude još uspješniji kao ministar.
Neće biti. U ministarstvu je kaos, doslovno, a svaki pojedini potez im je bio pogrešan. Uvjerljivo najgore stanje u cijeloj vladi je baš u njegovom resoru, a zasada se nije pokazao kao dorastao za taj zadatak. Nije to bio ni Komadina, to je jedan od razloga zašto je otišao. Bojim se da politički gledano uopće nema kadra u vladajućoj koaliciji koji bi ga uspješno vodio u ovom obliku...