Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje
Korisničko ime
Lozinka

Život u dvoje Prizori iz bračnog i izvanbračnog života.
Podforumi: Vjenčanja, Rastave

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.05.2012., 13:11   #61
ex anais
.

Registracija: May 2010.
Quote:
nera1987 kaže: Pogledaj post
Ne, ti si pametan
Bas me zanima koliko bi vas tako olako (kako njoj sad tu savjetujete)
odustalo od svega mjesec dana prije vjencanja kad bi se naslo u takvoj situaciji!
Pa da, većina ne bi. Većina bi kukavički podvila rep, udala se, rodila djecu i onda otvorila temu nakon godinu dana braka da je nesretna.

Najžalosnije je što ti zaista misliš da to jest ljubav.
ex anais is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2012., 13:14   #62
ryell
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2009.
Quote:
uzaludsve kaže: Pogledaj post
razvoj događaja: rekla sam mu da za to što je jučer napravio nema opravdanja, da je imao do sada sto prilika i svaku prokockao i da je pokazao da mu nije stalo. njegov odgovor je da se neću ja igrati s njim i da će on danas sve otkazati. ja sam samo rekla ok.
sad mi piše: bio sam sad kod xy, rekao sam da je otkazano, eto tako da znaš, neće mene nitko maltretirati.
samo sam mu napisala super.

više neznam tko je tu lud
Moguće je i da te zajebava pa je samo rekao da je otkazao i sad čeka da ti počneš dramiti i moliti ga da ipak ne otkazuje... pa da može pokazati kak je super i dobrohotan jer će pristati.
ryell is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2012., 13:17   #63
Uranija
Zlomanica

Uranija Avatar

Registracija: Jun 2008.
Quote:
razvoj događaja: rekla sam mu da za to što je jučer napravio nema opravdanja, da je imao do sada sto prilika i svaku prokockao i da je pokazao da mu nije stalo. njegov odgovor je da se neću ja igrati s njim i da će on danas sve otkazati. ja sam samo rekla ok.
sad mi piše: bio sam sad kod xy, rekao sam da je otkazano, eto tako da znaš, neće mene nitko maltretirati.
samo sam mu napisala super.

više neznam tko je tu lud
Odlično, sad ga samo drži za riječ.

Quote:
moliti ga ništa neću sigurno. ako je išta dobro proizašlo iz sinoćnjeg sloma živaca je to što me emocionalno ispraznilo. Tužna sam ali prazna. bojim se kad se sjetim da krećem opet sama, mislila sam da će on zauvijek biti tu a sad se sve srušilo. neznam, teba vremena...ali da boli, boli jako
Bolje sama nego u lošem društvu, uvijek bilo i bit će. Žališ naviku, ne kvalitetu s njim.
Old 03.05.2012., 13:24   #64
Absolutely*
...

Absolutely* Avatar

Registracija: Aug 2009.
Quote:
Altera kaže: Pogledaj post
Osobno, ja isto mislim da ti pretjeruješ. Osjećaš se nevoljeno, a i to histerično zivkanje policije i hitne, pa ja bih poludila na njegovu mjestu, on se dobro nosi s time!
Ti se osjećaš nevoljeno, ali u osnovi ne vidim zašto, niti što je on to skrivio. Prvo sam ti bila napisala da sve rasturiš, ako misliš da trebaš, ali realno nisam sigurna zbog čega. Naravno, teško je na forumu sad sve objašnjavati, ali ako nisi sretna otidji. I to je sva filozofija.

Ja osobno mislim da si vrlo "zahtjevna" kao osoba, temeljem primjera koji si iznijela, ali možda to nije slučaj, ne znam, ne poznajem te. Ali ako jest, nije njemu lako s tako nekim živjeti.
Molim te da ovo što sam kvotala zanemariš. Ako si i pročitala, pravi se da nisi.

NIJE ISTINA da si pretjerala. Da mi netko kaže da je doma za sat vremena, i pojavi se za 3-4 sata s takvim stavom... Pozvala bi mu hitnu pa makar zbog one tave koja mu je zube poravnala

Šalim se. Nije da se tučem.

Meni to uopće nije pretjerano. Ako je rekao da će doći tad-i-tad, a kasni toliko (ne pola sata ili sat), ja bih isto pomislila da se nešto dogodilo. Ne znam bih li zvala policiju, ali da bih ga otišla tražiti- bih, pa nije da očekuješ takav bezobrazluk i misliš da on to namjerno, bogati, naravno da misliš da se nešto dogodilo!

Njegovo daljnje ponašanje pokazalo je koliko ti taj brak i ljubav vrijedi. Razumijem da ti je teško, ali morat ćeš to pregristi kako god znaš, dobro su ti gore rekli- bolje sad nego nakon 10 godina braka, zanemarivanja i rađanja djece koje će tatica naučiti da nema potrebe ponašati se prema mami s poštovanjem. Ne budi luda.

Vjeruj mi, jednom sam i ja mislila da se ljudi mijenjaju (doduše ne iz ljubavi već zbog zajedničkog djeteta, heh, koja fora) pa sam se gorko opekla. Sreća da sam imala toliko pameti da se ne udajem, jer bih provela zadnjih 6 godina lupajući glavom u zid samo da se kaznim što sam tako blentava.

Udaj se za nekog koga voliš i tko tebe voli. Prave, svemirske ljubavi nisu ovakve- žudnja je jedno, a prava želja nešto posve drugo.

Za nekoliko godina, dok budeš uz nekog tko će te voljeti i poštovati, pomislit ćeš kako si sretna što si bila pametnija od ovoga. Ti još i ne znaš kako je biti sretan.

I upamti jednom za svagda- ovaj čovjek te NE VOLI. Sigurno.

p.s. dobro ti je ryell rekla, napiši sve ružne stvari. Možeš i doma na papir, iako bi čak bilo bolje po tebe da napišeš ovdje. Bez obzira što ti ljudi odgovorili (a ovdje, kao i svugdje, ima kretena)- koristit će ti da se suočiš s tim, i što je bitnije, da osjetiš, duboko i iskreno, sram zbog toga što pišeš.

A onda se sjeti da to nije tvoja sramota, nego njegova. Možda onda bolje upamtiš.
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 03.05.2012., 13:39   #65
-honey-
Registrirani korisnik

-honey- Avatar

Registracija: May 2011.
Ja mislim da se svaka cura treba osjećati najvoljenijom na svijetu uoči vlastitog vjenčanja i biti sretna, sigurna u to da je to što želi zauvijek. Bilo kakva dvojba, a pogotovo ovakve stvari su mi nezamislive još i prije nego što je brak počeo.
Ja sam ovaj naslov shvatila isključivo s tehničke strane- dakle, kao što bi sazvala neki sastanak pa ga otkazala da radiš u nekoj firmi, tako postupi i u ovom slučaju. Budi cool kao da se radi o poslu koji moraš obaviti. Jedino ti neću savjetovati što da navedeš kao razlog, to ovisi samo o tebi- jer naravno da će se svi pitati kako i zašto. Mada, mene bi, da sam na tvome mjestu "svrbilo" da kažem da ga je on otkazao kako i priča. Ali to doista moraš ti odlučiti. Valjda je to onaj najteži dio.
Old 03.05.2012., 13:39   #66
uzaludsve
Registrirani korisnik

Registracija: May 2012.
ako sam u nešto sigurna onda je to da nisam pretjerala. kažem sram me je neke stvari i pisati ovdje ali netko je u postu napisao da bi uskoro mogla postati ne samo verbalna nego i stvarna vreća za boksanje. i bila sam jednom, i preko toga sam prešla jer sam ga voljela, vjerovala da on nije takav i da je to bio trenutak. glupa sam znam. i naravno da sam i za to ja bila kriva jer sam ga ja isprovocirala sa neznam ni sama čime.
uzaludsve is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2012., 13:40   #67
getrennt
Banned

Quote:
moliti ga ništa neću sigurno. ako je išta dobro proizašlo iz sinoćnjeg sloma živaca je to što me emocionalno ispraznilo. Tužna sam ali prazna. bojim se kad se sjetim da krećem opet sama, mislila sam da će on zauvijek biti tu a sad se sve srušilo. neznam, teba vremena...ali da boli, boli jako
Sad se samo čuvaj sebe same u trenucima slabosti koji će uslijediti, kao usotalom kod svakog prekida s tim da je tu već bilo i vjenčanje nadomak.
Sretno!

Ljudi - izgleda da nekad imamo na forumu i nekakav objektivan i dobar kraj za ljude koji ovdje dođu podijeliti sudbinu i pitat za savjet. Ovo je čak razlog za slavlje umjesto da čitamo udala sam se prije dvije godine a nisam bila sigurna, muž me tuče iako sam trudna i ne pomaže mi oko prvog djeteta.
Old 03.05.2012., 13:41   #68
uzaludsve
Registrirani korisnik

Registracija: May 2012.
Quote:

strasno!
Ali evo ucinio ti je usluge i bar te rijesio dvojbi.

Nemas za cim zaliti.
Koliko uopce imas godina?
Ne trebas se bojati novog pocetka, sve ce to doci na svoje
imam 27 god
uzaludsve is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2012., 13:54   #69
ryell
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2009.
Quote:
imam 27 god
I nemoj se udati iz očaja ili zato jer je mama već sašila haljinu.

Ja sam "zlo dijete" pa bih joj na takav odgovor vjerojatno rekla nek onda pazi da se ne udeblja tak da joj ostane za iduću svadbu, a ako to ne doživi, onda barem za sprovod. Njen vlastiti.

Vjerujem da je gadno, tu i tamo naletim na podforumu vjenčanja na apsolutnu histeriju koja dijelom može biti uzrok pretjeranim reakcijama, ali po ovome što si do sada napisala (a i sama kažeš da dobar dio toga nisi ni napisala) - taj frajer ne djeluje kao osoba koja s tobom želi provesti život, a niti ti s takvom osobom želiš u brak. I definitivno tvoje reakcije nisu pretjerane.

Nađi frendicu ili nekog za potporu ako starci nisu na tvojoj strani, i lagano otkaži sve po redu. Gubitak kapare i eventualno razočaranje poznatih je mala cijena za to koliko će ti laknuti.
Ili makar odgodi na neodređeno, ako te strah otkazati.

Zadnje uređivanje ryell : 03.05.2012. at 14:02.
ryell is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2012., 13:56   #70
sodomaigomora
Registrirani korisnik

sodomaigomora Avatar

Registracija: Nov 2009.
Quote:
ako sam u nešto sigurna onda je to da nisam pretjerala. kažem sram me je neke stvari i pisati ovdje ali netko je u postu napisao da bi uskoro mogla postati ne samo verbalna nego i stvarna vreća za boksanje. i bila sam jednom, i preko toga sam prešla jer sam ga voljela, vjerovala da on nije takav i da je to bio trenutak. glupa sam znam. i naravno da sam i za to ja bila kriva jer sam ga ja isprovocirala sa neznam ni sama čime.
Jasno je da ukoliko se udaš za budalu, da će te psihički , a vjerovatno i fizički uništiti. Lik po svemu sudeći, smrdi na (ne)uspješnog manipulatora.
Rekao ti je da otkazuje svadbu, vjerovatno tu želi da ti dotrčiš njemu, kako bi se uvjerio da ćeš biti pokorna žrtva kada se ( ne daj Bože) oženite.

Što se tiče roditelja, ako su ti starci neki zadrti ljudi, ukoliko će dramiti oko toga da se moraš udati, sigurno ćeš lakše izdurati njihovo kvocanje, koje će vremenom prestati.
Nego da prolaziš torturu sa tim likom, gdje ćeš se samo još dublje ukopati.
Sretno i pamet u glavu!
sodomaigomora is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2012., 14:01   #71
getrennt
Banned

Quote:
sodomaigomora kaže: Pogledaj post
...
Rekao ti je da otkazuje svadbu, vjerovatno tu želi da ti dotrčiš njemu, kako bi se uvjerio da ćeš biti pokorna žrtva kada se ( ne daj Bože) oženite.

Što se tiče roditelja, ako su ti starci neki zadrti ljudi, ukoliko će dramiti oko toga da se moraš udati, sigurno ćeš lakše izdurati njihovo kvocanje,
...
Sretno i pamet u glavu!
Da, to sam bio napomenuo o nekim opasnim trenucima i utjecajima sada u fazi kad je ranjiva i u psihologiji prekida, gubitka i straha od promjene. Al ako je odluka jasna, sve bi trebalo biti kako je sama i nama ovdje to argumnetirano objasnila.
A nekad je dobro to napisati ovako u interakciji sa anonimnim ljudima, jer onda čovjek i sam pročita ono što piše i tako se to bolje ureže u svijest nego same misli u samoći.
Old 03.05.2012., 14:09   #72
Tamchi99
Heart full of pride

Registracija: Mar 2012.
bježi... to nije muškarac, sorry... ako se udaš za njega, to ce ti biti jedna od najvecih pogresaka u zivotu.
Old 03.05.2012., 14:18   #73
Lepricorn
Registrirani korisnik

Lepricorn Avatar

Registracija: Jul 2009.
Quote:
sodomaigomora kaže: Pogledaj post
Jasno je da ukoliko se udaš za budalu, da će te psihički , a vjerovatno i fizički uništiti. Lik po svemu sudeći, smrdi na (ne)uspješnog manipulatora.
Kao i ovo namjerno kašnjenje i ne javljanje. To je samo njegov način da ju izdresira, da ništa ne pita.
Namjerno se nije javljao, isključio mob i došao 5 sati kasnije- to je demonstracija moći i svojevrsna dresura za nju.
Old 03.05.2012., 14:24   #74
pozitivax
katana

pozitivax Avatar

Registracija: Aug 2009.
Quote:
...čisto da vam dam uvid u njegovo ponašanje zadnje vrijeme, najsvježiji primjer: radi cjeli dan, čujemo se oko 9 navečer i kaže da ima još nešto kratko za obaviti i da dolazi brzo...zovem ga oko 10, ne javlja se, 11 mob ugašen, 12 nema ga...1 ujutro dolazi i kaže jbg mobiteli mi se ispraznili. Bio sam ljut na tebe i zato nisam htio doći kad sam rekao. da ne spominjem da sam ja u međuvremenu zvala i hitne i policiju, zamalo sam slom živaca dobila. i još me onako hladno gleda i pita ako ćeš ti sada plakat reci jer idem onda na kauč da se normalno naspavam
To izgleda kao da i on ne želi brak sa tobom.Možda bježi ili pokušava sabotirati vjenčanje.
Možda vas uhvatila predsvadbena nervoza ali....sumnjam.Dečko nije za tebe a tebi cijelo tijelo govori da ti nisi za njega niti za tu obavezu braka
Poslušaj sebe ne obitelj.Ti se trebaš udati ne oni.
Ti ćeš biti njegova žena ne oni.
Ti si vidim razumna osoba i pitaj sebe je li lakše pregrmiti otkazivanje vjenčanja,šlajera,vjenčanice po maminoj želji (mame razne kada dođu u neku fazu života,kad ne znaju kaj sa sobom samo bi ženile i udavale sve oko sebe i zbog sebe vodile svadbenu paradu.)
Bolje baciti tortu sa ružicama nego se razvesti se za godinu ,dvije kada otkriješ da ima drugu ili kada se razboliš od toga lošeg odnosa.
Nakon mogućeg nasilja.Kaj ti to treba? Pa nemaš 90 godina?

Po svemu kaj si napisala on je pomalo bezosjećajan,samoživ a možda i prtlja sa nekom.Ja bi to provjerila da sam ti prije nego bi se zbog familije udala.Znaš prošao je srednji vijek i ne moraš se udati da bi usrećila baku,kumove i da bi ti se frendice divile vjenčanici i prstenju.
Pogotovoiako imaš kao budućeg ,ovakvoga bezosjećajnog muflona.
No dobro ja ionak to ne bi ni pod puškom ženila .Nek on samo spava na kauču neke druge pa ne javlja i ne mari za tebe.
A javiti se ne mora nikada...pih
Koga nema bez njega se može.
Sve u svemu već sada si nesretna,u braku ćeš biti još nesretnija i ne gine ti razvod.Pa si poštedi te muke,razgovaraj sa njim i razvgni zaruke.
Postepeno riješi stvar.
1.sjedni sa njim na neko javno mjesto,reci mu da si jako nesretna i nezadovoljna mogućim brakom.nesretna sobom kada razmišljaš da se trebate vjenčati.da si otkrila kako nisi spremna za brak i da želiš pričekati i dati si vremena za pravu odluku kako dalje.
Reci mu da se sada ne želiš vjenčati, da uzimaš par dana samo za sebe i da ti treba mir
Nemoj ga blatiti ako je normalan shvatiti će da se ne ponaša kao muškarac koji se ženi i da nije tvoja krivnja.
No očekuj njegove optužbe i ignoriranje nakon svega.
Možda ulizivanje i glupo ,trenutno pravdanje svojega sebičnog ponašanja.
Nemoj mu dati instant vritnjak odmah ,da ne dobije napadaj bijesa,ljutnj.Zakaj da mama zove,svekrva drami sa zašto,zašto i zašto a tak se voooolite.?
Zašto nema svadbe a tak je fine kolače naručila i sala je rezervirana.Dok njoj kuma šije kostimić

2.uzmi prije toga par dana slobodnih i rezerviraj negdje sobu na dva ,tri dana da se povučeš od svih.to ne bi trebalo biti skupo.zguglaj si neka mjesta koja te zanimaju.možeš povesti sa sobom dobru ali stvarno dobru i iskrenu prijateljicu .koja ti neće prigovarati.
kada muflonu to kažeš otiđi tamo,
osim nužnih bok,dobro sam,vidimo se,trebam mira ...ne javljaj se nikome.
ne slušaj mamine polusatne verglove,optužbe,ucjene tipa..kak nemaš pojma itd.on se ne udaje ti se udaješ.mamu više muči familija,strah da li će biti bakaa ti udana žena.
zato ne upuštaj se tada u razgovore.ne opravdavaj se i ne slušaj njihove razloge zakaj se ti moraš udati za bezveznjaka.
Malo šetaj tim krajem,otiđi na duge kave,razmisli i oprosti se sa njim u sebi.
A sebi oprosti zabludu.

3.prije nego odeš reci mami kako si odlučila.da odgađaš vjenčanje,da nisi sretna i da se ne misliš udavati da druge usrećiš

4.ne ulazi u duge,optužujuće rasprave sa dečkom.takvi to ne mogu shvatiti kad misle da su famozni i ženama neodoljivi za muževe.
dapače izbjegavaj bilo kakve duge razgovore zašto sa bilo kim.reci nisam spremna za brak i amen.bez daljnjih objašnjenja.

Sve će biti u redu.Nisi ni prva ni zadnja koja je shvatila da se udaje radi udaje,radi obaveze,torte te navike.Vrijeme će sve urediti
.Malo će se neki članovi obitelji ljutititi,duriti i blebetati,predbacivati ti kaj nisu plesali i jeli odojka ali sutra će opet nešto drugo biti vijest dana .

Tebe čeka netko baš za tebe sa kojim ćeš ući u brak smirena i sretna.Ovo ti je zvono za uzbunu pa ga poslušaj i ne radi ono što dušom ne želiš.Da si ne produžavaš agoniju.Njemu,sebi i svima drugima.

Zadnje uređivanje pozitivax : 03.05.2012. at 14:33.
pozitivax is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2012., 14:55   #75
Mirabai
Na putu

Mirabai Avatar

Registracija: Feb 2012.
Quote:
Da nemaš više ni jedan razlog na svijetu preko ovoga se ne smije preći i zaboraviti sve u ime ljubavi.
Još malo provocirat će ga način na koji kuhaš,spremaš,odgajaš vašu djecu,njihov plač i cendranje,pa način na koji dišeš.Onda više nečeš biti povremena nego stalna vreća za udaranje.
Znaš kako se kaže Ako me udari jednom njegova sramota,ako me udari dvaput moja sramota.Zar stvarno želiš dočekati taj 2.put?
Zaboravi i na šivanje haljine i zabezeknute ljude prilikom otkazivanja...nitko od njih neće živjeti u tom braku,nitko od njih se neće staviti u tvoje cipele i odvaliti život umjesto tebe,pa ni mama u novosašivenoj haljini
Old 03.05.2012., 15:04   #76
milidrak
Registrirani korisnik

milidrak Avatar

Registracija: Oct 2010.
Quote:
...mislim da me voli, možda sam naivna ali osjećam tako...ali nemam više opravdanja za ovo ponašanje, možda me i voli ali me ne poštuje a to je jednako bitno...

Quote:
Imam frendicu koja je zaljubljena u svog decka ono bas bas. I on nju voli to se vidi ali je tip jednostavno BEZOBRAZAN. Nekulturan, neodgojen, seljak....
Svasta joj ruzno kaze, tretira ju kao otirac, izlazi redovno vikend s drustvom, radne dane je s njom.
Moram priznati da me ovakvi postovi rastuže. Zato što ovo nije ljubav, koliko god ubijeđivali i lagali sami sebe. Ovo su žene sa manjkom samopoštovanja i zaljubljene u ideju ljubavi.

Kako se voli onaj koji te čini nesretnim, kome si otirač? Šta se tu voli? Mazohizam? Voliš da si nesretna jer eto, sve prave ljubavi bole? Laž. Ljubav ne boli. Ljubav ne ponižava, ona te usrećuje. A ljubav nije ideja, vizija. Ljubav je čovjek koji ima ime i prezime i njegova djela. Ali da bi to saznao šta je ljubav, morali bi prvo raditi na sebi. Ako sam sebe ne voliš i ne poštuješ, odakle ti pravo da to tražiš od drugog? A ako se voliš i poštuješ, zar ćeš biti sa nekim tko tebe ne voli i ne poštuje?
Old 03.05.2012., 16:50   #77
leo mesija
Banned

Registracija: Apr 2012.
Quote:
Ne, ti si pametan
Bas me zanima koliko bi vas tako olako (kako njoj sad tu savjetujete)
odustalo od svega mjesec dana prije vjencanja kad bi se naslo u takvoj situaciji!
Ne znam jesam li pametan, al ti misliš da ti jesi. Nakon onog tvog patetičnog posta o dragom, ljubavi, osjećajima, hm.,ne znam, super za tebe. A kad smo kod odustajanja, njoj svaka čast ako to napravi, ali mislim da se sa takvom osobom nije trebala zaručit pa ni hodati 2 g. Čovjek je očiti pacijent pa čak ju je i tukao?! Ona bi se udavala pored svega??
leo mesija is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2012., 18:49   #78
Vesna5
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2011.
Quote:
...mislim da me voli, možda sam naivna ali osjećam tako...ali nemam više opravdanja za ovo ponašanje, možda me i voli ali me ne poštuje a to je jednako bitno...
- Draga moja, mislim da nisi svjesna šta pišeš!
Ako zaista tako i misliš, onda ti nitko na ovom forumu ne može pomoći!
- Ako se to zove ljubav? Šta će biti kad te bude mrzio? Halooooooooo,,,,ima koga probudi se pepeljugo.....bježi glavom bez obzira od te spodobe!!!!!!!!! Koja ljubav, koje poštivanje????? To nema veze s ničim!!!!

Quote:
Nisi kriva za ništa. Nema opravdanja za fizičko niti psihičko maltretiranje!!! To su bolesni likovi koji svoje frustracije liječe na "slabijima" od sebe. A na taj način sebe postavljaju na pijedestal jer onda u svojim očima "rastu".
Nema tu priče o provociranjima i sličnim pričama, to sve zaboravi. NITKO NEMA PRAVA DIZATI ŠAKE NA DRUGU OSOBU!!!!!!!!!!!!!!!!

Daj BOže da je u moje vrijeme bilo interneta, kompjutora, i foruma...da mi da savjet!!!!!!
Joj, koja sam patetičarka...sad će ispasti da imam 100 godina, ali nije... nekih ranih 80-ih je bilo ---...što je bilo!!!!!!!

-Svi griješimo, ali samo budala u tome ustraje- Ciceron

Zadnje uređivanje Barca : 04.05.2012. at 10:04. Reason: spajanje postova
Vesna5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2012., 21:17   #79
vanjaa
Registrirani korisnik

Registracija: Aug 2007.
Quote:

ajme BJEŽI........
pa kak si uopće nakon toga mogla planirat s njim vjenčanje, ja ne vjerujem
sorry ali fakat
vanjaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.05.2012., 23:33   #80
lijepooka1
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2012.
ne dozvoli da te netko maltretira,ponizava...ako te jednom udario opet ce i opet...da li zelis takav zivot? ako se do sada nije promijenio ni nece...bjezi od njega..zasluzujes postovanje i srecu...
lijepooka1 is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja