Pisanje teksta bez razmaka nakon interpunkcijskih znakova, pisanje složenih slova bez kvačica, postavljanje pitanja na histeričan način (nekoliko upitnika i poneki uskličnik), ostavljanje posta
Quote:
Imamo li sanse ostat na drugom mistu?
na Bilom kutku sinoć oko 23 sata (post vidljiv adminima), pisanje na PDF Politika, te poklapanje tri IP adrese.
1.Pisanje teksta bez razmaka nakon interpunkcijskih znakova,
2.pisanje složenih slova bez kvačica,
3.postavljanje pitanja na histeričan način (nekoliko upitnika i poneki uskličnik), ostavljanje posta
4.na Bilom kutku sinoć oko 23 sata (post vidljiv adminima), pisanje na PDF Politika,
5.te poklapanje tri IP adrese.
Uglavnom je to to. :ne zna:
1. Kakav ti je to dokaz!?
2. Mozda smo obojica na mobitelima bez te mogucnosti.
3. To je moj nacin,ne znam jeli to njegov.
4. Bili smo u isto vrijeme na istim mjestima? Pa ako je to tako,onda smo svi klonovi.
5. Onda mi je to vjerojatno susjed,pa koristimo od treceg WI-FI.
Jako slabi argumenti.
I jos sam sad malo istrazivao,te sam vidio da je za koristenje klona pod banom kazna dan duza,a ne 7 dana.
I jos sam primjetio njegove upise,on niti ne koristi velika slova,i nacin pisanja mu je potpuno drugciji od mog.
Molim da ispravite gresku,te povucete neopravdane kartone.
LP
Cemu sluzi KzB,kad niste u stanju objasnit zasto sam tu,i to jos pod takvom kaznom od 7 dana!?