Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Hardver > Prijenosna računala
Korisničko ime
Lozinka

Prijenosna računala Omnia mea mecum porto

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.01.2010., 19:33   #1
crnidzek1
Registrirani korisnik

crnidzek1 Avatar

Registracija: Apr 2008.
M SAN grupa

Dali je netko imao kakva iskustva u vezi njihovog servisa(pouzdanost,brzina)? Postoji li neki broj na koji se moze dobiti servis ili bar nekoga tko moze dati informaciju u vezi poslane robe na servisiranje posto se na broj koji je ponuden na stranici ne moze nikoga dobiti tj. javlja se centrala a poslije kada se odabere sto trebate redovito izbaci?
crnidzek1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2010., 09:48   #2
maloljetnik
Registrirani korisnik

maloljetnik Avatar

Registracija: Nov 2007.
broj nemam ali samo da znaš servis ti je sad u Rugvici, tako da baš nije prakticno nositi stvari kod njih na servis
barem meni ne
maloljetnik is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2010., 11:07   #3
ink
Registrirani korisnik

ink Avatar

Registracija: Jul 2009.
Ima servis u rugvici, ali imaš MR servis (M san i Recro servis) na Aveniji Većeslava Holjevca 40 i tamo možeš predat uređaj.
MR servis d.o.o.

tel. 01/640-1111
fax. 01/3654-982
info@mrservis.hr (za općenita pitanja),
tehnicka_podrska@mrservis.hr (za tehnička pitanja)
Za dodatne informacije posjetite naše web stranice www.mrservis.hr

ali po meni je bolji Zel-Cos servis, al ovisi kaj imaš za popravljat, oni su ovlašteni za neke brendove i ful su korektni i ok. www.zel-cos.hr
ink is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.01.2010., 21:23   #4
crnidzek1
Registrirani korisnik

crnidzek1 Avatar

Za popravit imam Acera Extensa 5630g(problem je s monitorom tj. zabjeljivanje prilikom odlaska u stand by).

Sto se tice popravka poslao sam ga u Rugvicu te mailom dobio broj radnog naloga. Zbog toga sam htio nazvati spomenuti broj na servisu da vidim stanje tog radnog naloga medutim od toga nista.

Izgleda da cu i dalje morati slati mail ali koliko su azurni to ce potrajati cijelu vijecnost(nadam se da im popravci nisu u rangu odgovaranja na mail a pogotovo na tel) !!!
crnidzek1 is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 21.01.2010., 10:19   #5
ink
Registrirani korisnik

ink Avatar

od Acera ti je inače i Recro servis, to si mogao i kod njih riješiti
ink is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2010., 18:19   #6
Nercjeger
Registrirani korisnik

Quote:
ink kaže: Pogledaj post
od Acera ti je inače i Recro servis, to si mogao i kod njih riješiti
Nije nikako mogao to riješiti u Recru zato jer oni više nemaju servis, tj. njihov servis je u Rugvici
Nercjeger is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2010., 19:49   #7
WiseGuy
Laki je malo nervozan...

WiseGuy Avatar

Registracija: Nov 2003.
Pošalji poruku preko MSN korisniku WiseGuy
Quote:
crnidzek1 kaže: Pogledaj post
Za popravit imam Acera Extensa 5630g(problem je s monitorom tj. zabjeljivanje prilikom odlaska u stand by).

Sto se tice popravka poslao sam ga u Rugvicu te mailom dobio broj radnog naloga. Zbog toga sam htio nazvati spomenuti broj na servisu da vidim stanje tog radnog naloga medutim od toga nista.

Izgleda da cu i dalje morati slati mail ali koliko su azurni to ce potrajati cijelu vijecnost(nadam se da im popravci nisu u rangu odgovaranja na mail a pogotovo na tel) !!!
Na Acerovim stranica Hrvatske imaš mogućnost provjere radnog naloga, možda tu možeš provjeriti status svog laptopa
http://www.acer.hr/acer/repair_statu...CRC=1957204040
Old 22.01.2010., 19:25   #8
dinkudis
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2006.
Da pojasnim malo, pošto dosta ljudi još mijenja sve to...

Dakle, MSAN servis i Recro servis više ne postoje -> spojeni su u novu firmu po nazivu "MR servis" i bave se isključivo uslugom servisiranja i brizi prema svojim korisnicima. Prijemi su u Rugvici i u Zagrebu (u Recro zgradi).

Što se tiče provjere statusa radnog naloga, isti se može provjeriti na http://www.mrservis.hr/?tabid=931 upisom broja radnog naloga.

Što se tiče vremena potrebnog da se nešto popravi...hm, u zadnjih 2-3 tjedna su puno brži nego u prva dva mejseca kada su se spojili...ako se treba mijenjati koji dio - minimalno ćeš čekati 7-10 dana (ako ne i više). Tome dobrano pridonosi proces carinjenja robe gdje roba na carini zna stajati i po nekoliko dana....al' dobro...jednog dana ćemo valjda biti u EU pa neće biti toga...

2ink: zel-cos tako i tako 90% uređšaja proslijeđuje u MR servis...navodno da bi trebali postati ovlašteni partner (a ne ovlaštena točka) početkom 4. mjeseca ove godine.
Old 24.01.2010., 17:03   #9
Mariolino 7
Registrirani korisnik

Mariolino 7 Avatar

Registracija: Oct 2009.
Dečki iz M SAN servisa odnosno mr servisa po novom su super. Neće te zavaljat, a neke slučajeve riješe fakat promptno....
Mariolino 7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.01.2010., 19:08   #10
crnidzek1
Registrirani korisnik

crnidzek1 Avatar

Quote:
dinkudis kaže: Pogledaj post

Dakle, MSAN servis i Recro servis više ne postoje -> spojeni su u novu firmu po nazivu "MR servis" i bave se isključivo uslugom servisiranja i brizi prema svojim korisnicima. Prijemi su u Rugvici i u Zagrebu (u Recro zgradi).

Što se tiče provjere statusa radnog naloga, isti se može provjeriti na http://www.mrservis.hr/?tabid=931 upisom broja radnog naloga.
Zahvaljujem se na postu. Bas me zanima kako to nisam sam vidio posto sam nekoliko puta kopao po stranici no ipak dvije glave su pametnije od jedne
A sto se cekanja tice tamo je vec tri zjedna a vidim da i dalje dijelove cekaju bice to taman do 45 dana
crnidzek1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2010., 18:15   #11
ink
Registrirani korisnik

ink Avatar

Quote:
dinkudis kaže: Pogledaj post

Što se tiče vremena potrebnog da se nešto popravi...hm, u zadnjih 2-3 tjedna su puno brži nego u prva dva mejseca kada su se spojili...ako se treba mijenjati koji dio - minimalno ćeš čekati 7-10 dana (ako ne i više). Tome dobrano pridonosi proces carinjenja robe gdje roba na carini zna stajati i po nekoliko dana....al' dobro...jednog dana ćemo valjda biti u EU pa neće biti toga...

2ink: zel-cos tako i tako 90% uređšaja proslijeđuje u MR servis...navodno da bi trebali postati ovlašteni partner (a ne ovlaštena točka) početkom 4. mjeseca ove godine.
-da načuo sam nešto da bi trebali, al Zel-cos sam spomenuo jel nisam znao o kojem se uređaju radi.

2nercjeger:c/p :MSAN servis i Recro servis više ne postoje -> spojeni su u novu firmu po nazivu "MR servis" i bave se isključivo uslugom servisiranja i brizi prema svojim korisnicima. Prijemi su u Rugvici i u Zagrebu (u Recro zgradi)
ink is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2012., 18:00   #12
teranee
Registrirani korisnik

teranee Avatar

Registracija: Apr 2011.
Pozdrav, evo ja bi se nadovezala na ovu temu jer su mene blago rečeno htjeli zeznuti...
nosila sam acer na popravak u MR servis...ugl, slika na laptopu mi je počela treperiti tu i tamo da bi mi se na kraju skroz zacrnila..našla sam na netu MR servis i odnila...za par dana su mi javili da mi je otiša ekran i da bi popravak doša 1245kn,ali da moram prvo uplatiti novce da bi mi tek onda mogli naručiti djelove koji će doći za par tjedana...
s obzirom da sam kod prošlog laptopa (asus) popravke plaćala naknadno bilo mi je sumnjivo,ipak nije 1200kn neka sića,bar meni kao studentici...tako sam tražila drugo mišljenje...da bi na kraju ispalo da ekran IPAK radi i da je problem u pozadinskom osvjetljenju,pomakla se nekakva žica koju je samo trebalo vratiti nazad...i popravak me na kraju doša 0kn!!!
prejadno na što je tolika firma spala...al eto,iz osobnog iskustva znam da nisu jedini, jer sam imala već sličnu situaciju pa sam možda zato odma i posumnjala u cilu priču...
teranee is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja