Nedavno kupila mob..jako mi se svidio.. i sve aaali..morala sam ga promjeniti jer mi se čula jeka pri svakom razgovoru..
Mislila sam da je greška u mobitelu pa sam uzela novi uređaj, isti taj..i opet sve isto.. promjenila karticu..i dalje isti problem.. tkao da sam morala odabrat drugi model
Treba mi sto vise igrica za LG GS290 tj. Cookie Fresh ali da su ili touch screen ili motion.
Npr. trke auta ali da upravljam tako sto telefon okrecem i sl.
Bokić! Ovako dajte mi recite nešto o navedenom mobu? Kakav je taj mob? Dal je moguće pogledati video na youtube-u?.Kakav je pristup društvenim mrežama odnosno njihov izgled? Ima ko kakva iskustva s njime? Planirao bih ga kupiti sada u t-mobile ponudi! Dal bi ga preporučili? I još jedno pitanje dal ima podršku za microsoftove dokumente. Recimo za word, dal može otvoriti wordov dokument.i još jedno pitanje dal može čitati PDF dokumente
Bokić! Ovako dajte mi recite nešto o navedenom mobu? Kakav je taj mob? Dal je moguće pogledati video na youtube-u?.Kakav je pristup društvenim mrežama odnosno njihov izgled? Ima ko kakva iskustva s njime? Planirao bih ga kupiti sada u t-mobile ponudi! Dal bi ga preporučili? I još jedno pitanje dal ima podršku za microsoftove dokumente. Recimo za word, dal može otvoriti wordov dokument.i još jedno pitanje dal može čitati PDF dokumente
Kupio sam ga prije neki dan za 280 Kn u simpa paketu . Lijepo izgleda ali kamera je prilično skromnih mogućnosti 2mpx, dolazi sa skromnom memorijom bez micro SD kartice koju treba kupiti naknadno .Dobiva se bez instalacijskog CD-a sa programom ,pa je program Pc Suite potrebno skinuti sa interneta. Sviđa mi se što se radio može koristiti bez slušalica,može se snimati radio program i tako ,pronađe se nekoliko dobrih stvari sve u svemu,
estetski lijep mobitel sa velikim Touch ekranom koji će zadovoljiti one skromnijih očekivanja ali u svakom slučaju nije za one koji od mobitela traže malo više.Koliko novca toliko muzike.
i ja sam ga kupio pod istim uvjetima i dobio uz njega simpa karticu sa 580 kn uvjetno, na dvije godine, dakle, ako se mjesečno nadoplaćuje... pa je po tome cijena samog uređaja je vrlo relativna,,, a dobije se za tu lovu sasvim pristojan i simpatičan uređaj, za zvat, sms-at, koristit uobičajene funkcije i dosta dobar rds radio s univerzalnim priključkom za sluje svih vrsta i podvrsta... tko žćeli mp3, morao bi nadokupit barem 2 giga nicro sd,,, za cca 60 kn i too je to. inače, dobiju se sluje, a uz punjač ide i micro usb/usb priključak za komp...
sučelje je veselo i intuitivno, dobro riješeno, piše se lako i ugodno... ekran ok!
sve u svemu meni se uređaj čini super za izdatu lovu.....
Ja sam ga kupio u simpa paketu prije tjedan dana preko web shopa za 248 kuna i dobio s njime kupon za personaliziranu maskicu koju sam napraviš na stranici http://www.cookiecustomize.com/ i oni ti je pošalju. Inače joj je cijena 15 eura bez kupona. Baš je fora, možeš staviti svoju osobnu fotku ili koju god uploadaš.
Danas smo imali priliku isprobati ga, cijena mu je 298,00 kn u simpa paketu., zgodan uređaj, dobar zaslon, dobra osjetljivost na dodir, odlična kamera za 2 MP, imamo namjeru kupnje drugog modela (Vairy Text II kojeg nema ), ali radi usporedbe, (cijene-karakteristike), najbliža usporedba s Vairy Touchem II je , nismo previše pregledavali ostale funkcije te mogućnosti dotičnog uređaja, a imam i "neko" mišljenje o LG-u, no ipak ukupan dojam
Ja sam ga kupio u simpa paketu prije tjedan dana preko web shopa za 248 kuna i dobio s njime kupon za personaliziranu maskicu koju sam napraviš na stranici http://www.cookiecustomize.com/ i oni ti je pošalju. Inače joj je cijena 15 eura bez kupona. Baš je fora, možeš staviti svoju osobnu fotku ili koju god uploadaš.
taj kupon je istekao mislim 31.10.2010. a oni ga stavljaju i dalje
kupio sam mob klinki za Božić, ona je presretna, ja imam jednu veliku zamjerku, touch reagira jako loše na rubovima ekrana
kupila i ja taj mobitel prije 4dana....lagano se ufuravam ...zivcira me ekran na dodir, ili sam ja seljanka ili me ne slusa , najvise me nervira kad uđem u imenik i hocu ga prelistat i odmah mi krene nekog nazvat, , bit ce ne baratam dobro da dodirom, ...ali sve u svemu lijep mobitel.
kao sto kazete koliko para toliko muzike...za 300kn je odlican....e sad dali ce se kvarit , hm, nadam se da nece....
sav je od jeftine mekane plastike koja se lako ošteti, touch je nešto bolji od predhodnih modela, iako su rubovi i dalje problematični, sve u svemu nisu neki novci ali za te pare dobiš puno bolji telefon jedino što nije touch!
kupila i ja taj mobitel prije 4dana....lagano se ufuravam ...zivcira me ekran na dodir, ili sam ja seljanka ili me ne slusa , najvise me nervira kad uđem u imenik i hocu ga prelistat i odmah mi krene nekog nazvat, , bit ce ne baratam dobro da dodirom, ...ali sve u svemu lijep mobitel.
kao sto kazete koliko para toliko muzike...za 300kn je odlican....e sad dali ce se kvarit , hm, nadam se da nece....
to ce ti se ciniti jako sporo i lose ako si probala kod nekih skupljih modela,inace nemozes puno ocekivati za malo novaca..imam obican cookie i nikakvih problema snjime mada ga i ne volim bas