Pozdrav!
Imam laptop koji nije moj, posudjen je. I kada sam na internetu odjedanput mi se sve totalno zablokira. Ne moram cak ni biti na internetu, nego kada se pojavi ikonica na kojoj se vidi dostupnost wifi adaptora, nakon nekoliko minuta se sve zablokira i moram resetirati komp. Kada je taj pokazatelj signala iskljucen sve radi normalno. I npr, kada instaliram nesto novo kao Skype ili flash player ili firewall i sl., ili kada neki usb stavim pa cak i mis, takodjer se blokira. Jucer sam obrisao skype i flash player i funkcionirao je odlicno, ali danas je vec zakocio.
Ispricavam se ako je ovako nesto bilo, trazio sam da li postoji negdje slican problem, ali nisam bas strucan u ovom polju, tako da ne znam ni sta traziti.
Ako netko zna moze i zeli pomoci bio bih zahvalan.
Pozdrav
-klik na strat scan
-ako program zatraži restart dozvoli
-log se obično nalazi u c: i izgleda otp. ovako
C:\TDSSKiller.2.4.7_23.07.2010_15.31.43_log.txt
-log kopira na pastebin
2. skini combofix i spremi na desktop
-isključi antivirus
-pokreni program i na sv što traži odgovori potvrdno
-ne diraj ništa dok scan ne završi
-log koji doiješ kopiraj na pastebin
Evo, nazalost i danas mi se desilo isto dva puta. A i jucer nakon sto sam instalirao Adobe reader. Poslije sam ga obrisao i radio je komp. dobro, ali danas mi se vec dva puta zablokirao.
I kad god odem u control panel i poslije u postavke sigurnosti tamo i ako uspijem napraviti "fix errors" prije kocenja radi bez blokiranja.
Evo, nazalost i danas mi se desilo isto dva puta. A i jucer nakon sto sam instalirao Adobe reader. Poslije sam ga obrisao i radio je komp. dobro, ali danas mi se vec dva puta zablokirao.
Kod:
I kad god odem u control panel i poslije u postavke sigurnosti tamo i ako uspijem napraviti "fix errors" prije kocenja radi bez blokiranja.
Kod: