Pitanja za sve članove kluba:
Zašto ste pokušali, što vam je prolazilo kroz glavu?
Je li vam žao što niste uspjeli?
Kako ste se nosili s okolinom nakon toga?
pokušala sam zato što sam se "ispraznila", više nije bilo smisla, hodala sam poput ljušture ovim svijetom. zapravo sam vjeovala da je samo moje tijelo u nekakvoj funkciji, iznutra više nije bilo ničeg. osjećala sam da ne pripadam nigdje.
onda mi je bilo žao što nisam uspjela, kad su me oživljavali u bolnici, ali danas - da, drago mi je što nisam uspjela u tom naumu. (ja sam to napravila kad sam bila tinejđerica)
okolina? nisam o tome razmišljala, nije me bilo briga. bilo mi je previše što se moram i sa samom dobom nositi, a kamoli da razmišljam o tome što drugi misle.
pokušala sam zato što sam se "ispraznila", više nije bilo smisla, hodala sam poput ljušture ovim svijetom. zapravo sam vjeovala da je samo moje tijelo u nekakvoj funkciji, iznutra više nije bilo ničeg. osjećala sam da ne pripadam nigdje.
mogu te pitat jeli se još uvijek tako osjećaš?
i na koji način ste se pokušali ubit?
Po cijele dane sam plakala i buljila u točku. Onda je došla ta odluka, proguglala sam sve lijekove koji uzrokuju bradikardiju. Nakon nekoliko piva zaključila sam da je sada pravo vrijeme da to učinim. Sjela sam u birtiju, naručila hrpu alkohola kako bi učinak bio siguran, eksala nekih šest kutija različitih tableta s alkoholom. Popila sam to u trajanju od jedne cigarete i krenila prema livadi da me nitko ne nađe. Problem je bio što sam se onesvijestila odmah na izlazu iz birtije (vjerojatno od alkohola, ne tableta) tako da sam se probudila nakon dva dana kome. Eto, sada cijeli grad zna za ovaj debilni pokušaj.
Dali su mi tablete i došla sam malo k sebi. Umjesto u točku sada buljim u ekran. Zadnjih dana su me ponovno spopadale takve misli pa sam otvorila ovu temu.
I svako malo netko pita kako zdravlje i da je čuo da sam imala problema... I kako se nositi s okolinom?
Po cijele dane sam plakala i buljila u točku. Onda je došla ta odluka, proguglala sam sve lijekove koji uzrokuju bradikardiju. Nakon nekoliko piva zaključila sam da je sada pravo vrijeme da to učinim. Sjela sam u birtiju, naručila hrpu alkohola kako bi učinak bio siguran, eksala nekih šest kutija različitih tableta s alkoholom. Popila sam to u trajanju od jedne cigarete i krenila prema livadi da me nitko ne nađe. Problem je bio što sam se onesvijestila odmah na izlazu iz birtije (vjerojatno od alkohola, ne tableta) tako da sam se probudila nakon dva dana kome. Eto, sada cijeli grad zna za ovaj debilni pokušaj.
Dali su mi tablete i došla sam malo k sebi. Umjesto u točku sada buljim u ekran. Zadnjih dana su me ponovno spopadale takve misli pa sam otvorila ovu temu.
I svako malo netko pita kako zdravlje i da je čuo da sam imala problema... I kako se nositi s okolinom?
A zašto si plakala i buljila u točku. Što te toliko rastužilo? Da li te dećko ostavio ili si pala na prijemnome ispitu ?
hm
pa da budem iskrena - da, znam osjećati nešto slično tome, no danas sam xy godina starija, u međuvremenu se mnogo toga promijenilo, pa i moj pogled na tu "prazninu" i nosim se na drugačiji način s tim. tada sam bila jako mlada i uistinu nisam znala što bih s tim. nažalost, oni koji koje sam jako trebala, nisu shvatili moj poziv u pomoć na roditelje mislim.
svakako, drago mi je što su me na vrijeme našli i reanimirali.
Svaka osoba je ovdje s razlogom,ne postoji beskorisna osoba na ovom planetu.Vi ste izgubili smisao postojanja ili ga jos trazite.Problem je sta trazite rjesenja izvan sebe umjesto u sebi,okolina i zivotne okolnosti nemaju veze s vama.Ima toliko puno stvari koje mozete napravit vec danas,svijet je pun prilika samo treba gledat izvan svog okvira negativnosti,depresije i ostalih sranja.Nemojte kenjat bezveze kako vam samo nije neugodno ovako javno pricat o takvim sranjima dok se ljudi svakodnevno bore s raznim problemima i opet vjeruju u sebe i trude se bit sretni.Vi jos ni neznate sta je zivot ili ste previse razmazeni.Odite van prosetat i pomozite nekom,ocito imate previse slobodnog vremena pa mozak razmislja o glupostima.Ucinite neko dobro djelo,popis je neogranicen samo treba malo prosirit vidike i ne gledat samo svoju "tuznu sudbinu".