pa ne znam, nekako mi je ljigavije kada se o mene trlja netko tko mi deda može bit nego netko mojih godina. valjda sam otupila jer sam navikla da mi u klubovima dolaze s leđa kao plesat. di bi došla da svakog od njih idem mlatit.
tak me zaboli kaj ko misli o tom, moja je odluka oću dić frku il ne.
ako idemo logikom stvari, a s obzirom na ono što si napisala za kurcotrljača, da te siluje zgodan lik, to te ne bi vjerovatno toliko pogodilo i ostavilo bi manje posljedice na psihu nego da je gabor u pitanju
Quote:
Gorstak79 kaže:
Jednom prilikom sam isao doma i slucajno dostigao curu s vrhunskim dupetom u yoga hlacicama. Hoda ona, hodam ja za njom istim tempom i buljim u to ritmicno njihanje, hipnotiziran. Ubrza ona hod, ubrzam i ja. Sad smo vec prosli bar kilometar pi mrklom mraku i ona jos ubrza hod. Ubrzam i ja. Ovaj put iz zajebancije. Kad je pocela trcati, prasnuo sam u smijeh i skrenuo u drigu ulicu.
ako idemo logikom stvari, a s obzirom na ono što si napisala za kurcotrljača, da te siluje zgodan lik, to te ne bi vjerovatno toliko pogodilo i ostavilo bi manje posljedice na psihu nego da je gabor u pitanju
jer da, silovanje je jednako tome što mi je neki luzer stavio kurac na leđa. oh kako ću nastavit živjet s takvom traumom
jer da, silovanje je jednako tome što mi je neki luzer stavio kurac na leđa. oh kako ću nastavit živjet s takvom traumom
stvarno trauma...to je jednako guranju nečega u nešto i za to bi trebalo uvesti goli otok...
a i naslov teme je pre oštar ''bolesni ljudi'', svi su za umobolnicu, a kad se ženska trlja u muškog onda je vrckava... ajd, jebala vas dvostruka mjerila, ionako uvijek laprdate o jednakosti...
eto vidiš, o tebe se trljao zgodan lik i samo zato što je zgodan nisi ga udarila, što je u najmanju ruku zanimljiv razlog. hej, pa tip ti je trljao kurac o leđa, a tebi je upala u oči njegova vanjština!
dakle, zaključujemo da neke od vas, grubo je reći nemaju ništa protiv zgodnih kurcotrljača, recimo da je u pitanju relativna indiferentnost prema zgodnim kurcotrljačima, i to iz razloga jer su zgodni
zaključak: zgodni kurcotrljači, samo naprijed, očito da vam žene praštaju gnjusnost iz razloga jer ste zgodni
Quote:
nazalost, moram se slozit s ovim... lik se trljao o nju i maltene mu je sve oprosteno jer je bio zgodan... a da je na njegovom mjestu bio neki gabor bilo bi ajme traume...
ma da je apolon osobno ne bi se dobro proveo...
Slažem se sa obadvoje.
Quote:
Jednom prilikom sam isao doma i slucajno dostigao curu s vrhunskim dupetom u yoga hlacicama. Hoda ona, hodam ja za njom istim tempom i buljim u to ritmicno njihanje, hipnotiziran. Ubrza ona hod, ubrzam i ja. Sad smo vec prosli bar kilometar pi mrklom mraku i ona jos ubrza hod. Ubrzam i ja. Ovaj put iz zajebancije. Kad je pocela trcati, prasnuo sam u smijeh i skrenuo u drigu ulicu.
Možda je jedna od njih upravo na ovoj temi pričala o tebi
A ti isto nemaš pametnijeg posla
nisam pročitala sve, al vidim da ste na zadnjoj strani došli do nekakvog uspoređivanja sa silovanjem, whatever.
baš sam se registrirala da komentiram tu.
nego, nije bolesno ništa, niti je dotični mladi gospodin bio neki perv, ali je ispalo simpatično i smiješno. naime, pošto imam prilično kose oči, ljudi me često zamijene za neku kineskinju/japanku ili što im se svidi (hoćeš u rodnom gradu, hoćeš kad odem na more ili u inozemstvo). i tak idem ja pješice kući jednu večer kad se u svojoj ulici mimoiđem s nekim dečkom koji me gleda vidno šokiran. i ja ništa, imala slušalice i prođem tak pored njega, i odjednom me netko povuče za rukav. i ja izvadim slušalice, a on mene pita ''do you understand me?'' i sad ja si mislim neki turist, šta ja znam, i velim ja njemu ''yes.'' i pošto je vidio da sam se ja totalno zbunila pita on mene opet ''do you speak english?'' i meni izleti na našem ''da.'' i on meni kaže ''joj, ajde lijepo što pričaš hrvatski. nego, jel bi se mogao ja možda slikat s tobom? jer nisam odavde, a tamo gdje ja živim nema kineza.'' i ja se pukla smijat na to i kažem mu da sam ja hrvatica, i on jadan skuži da se ne zajebavam i počne se ispričavat i na kraju smo se tome nasmijali.
nazalost, moram se slozit s ovim... lik se trljao o nju i maltene mu je sve oprosteno jer je bio zgodan... a da je na njegovom mjestu bio neki gabor bilo bi ajme traume...
ma da je apolon osobno ne bi se dobro proveo...
Samo da dodam.
Na takav odnos, gdje se nepoznati ljudi dodiruju na javnom mjestu, se treba pristati. Ako osoba ne pristaje na to, a netko vrsi vrstu seksualnog odnosa, onda je zrtva. Ali axlica je pristala na prvi dio jer je decko bio zgodan. Ima to pravo. Ti ne bi pristala cak i da je apolon i na to imas pravo.
Ne vidim problem. Osoba, dokle god to ne ugrozava druge ljude (i zakon), moze pristati na takav odnos, pod svim uvijetima koji ne krse zakon ili ljudska prava.
Na takav odnos, gdje se nepoznati ljudi dodiruju na javnom mjestu, se treba pristati. Ako osoba ne pristaje na to, a netko vrsi vrstu seksualnog odnosa, onda je zrtva. Ali axlica je pristala na prvi dio jer je decko bio zgodan. Ima to pravo. Ti ne bi pristala cak i da je apolon i na to imas pravo.
Ne vidim problem. Osoba, dokle god to ne ugrozava druge ljude (i zakon), moze pristati na takav odnos, pod svim uvijetima koji ne krse zakon ili ljudska prava.
ma nisam ja pristala, makla sam se i gledala da drito u oči da mu bude neugodno.
stvar je u tome da sam rekla da nisam dramila oko toga jer mi je zgodan. jer bih sama sebi bila licemjer da ga idem napadat, a da se sve odvijalo u nekom noćnom klubu, onda se ne bih previše bunila.
da je bio starac onda bi itekako dramu radila jer mi je odvratna i pomisao da me diraju ruke nekoga tko mi može djed biti. u apsolutno svim situacijama.
što se odvalim smijat svaki put kad pročitam Cipelić
gdje vi njega nađete, po kojim tramvajima, da ga znam izbjegavat, čini mi se prilično zastrašujuće
edit: meni bi bilo jednako neugodno da me pipa neki mladi zgodan ili starac...i jedno i drugo bi mi jednako smetalo. nemaš me šta pipat bez mog dopuštenja
jednom sam doživjela trljanje u tramvaju, ali sreća što sam trebala izać na idućoj stanici, nisam baš osoba koja bi se snašla u takvim situacijama
i da, možda to je "samo bezazleno trljanje", ali kao što je rekla jedna forumašica na prošloj stranici, to je zadiranje u privatnost... nitko me nema pravo dirati namjerno bez mog dopuštenja
nakon tog jednog susreta sam se osjećala baš tako nekako "prljavo"
Zadnje uređivanje stupified : 29.06.2012. at 02:32.
Quote:
axlica kaže:
nisam napisao da je jednako, pročitaj pažljivije. istina, povukao sam gnjusnu logičku paralelu, ali svakako logičku
Quote:
axlica kaže:
ma nisam ja pristala, makla sam se i gledala da drito u oči da mu bude neugodno.
stvar je u tome da sam rekla da nisam dramila oko toga jer mi je zgodan. jer bih sama sebi bila licemjer da ga idem napadat, a da se sve odvijalo u nekom noćnom klubu, onda se ne bih previše bunila.
da je bio starac onda bi itekako dramu radila jer mi je odvratna i pomisao da me diraju ruke nekoga tko mi može djed biti. u apsolutno svim situacijama.
nisi ti licemjer, nego se povodiš dvostrukim kriterijem. znači, jedini uvjet koji treba da zadovolje je da su zgodni i mogu te u tramvaju ili busu bost qrcem u dupe bez problema, zaradit će samo prijekoran pogled a da je kojim slučajem gabor u pitanju, bilo bi drame, dreke, udaranja itd. vidiš, to se zove dvostruki kriterij
noćni klub nema veze s ovom situacijom, noćni klub je mjesto u kojem možeš očekivati situaciju u kojoj će ti nepoznat lik prić s leđa i počet plesat priljubljen uz tvoje dupe, u tramvaju to ne očekuješ
Quote:
stupified kaže:
edit: meni bi bilo jednako neugodno da me pipa neki mladi zgodan ili starac...i jedno i drugo bi mi jednako smetalo. nemaš me šta pipat bez mog dopuštenja
tako je. stvar je jednostavna - nijedna od vas ne očekuje i nepoznatim osobama ne dopušta pipanje u tramvaju. zašto bi se onda , kad su qrcotrljači u pitanju, radila razlika temeljena na izgledu ili bilo kojem drugom faktoru
nisi ti licemjer, nego se povodiš dvostrukim kriterijem. znači, jedini uvjet koji treba da zadovolje je da su zgodni i mogu te u tramvaju ili busu bost qrcem u dupe bez problema, zaradit će samo prijekoran pogled a da je kojim slučajem gabor u pitanju, bilo bi drame, dreke, udaranja itd. vidiš, to se zove dvostruki kriterij
noćni klub nema veze s ovom situacijom, noćni klub je mjesto u kojem možeš očekivati situaciju u kojoj će ti nepoznat lik prić s leđa i počet plesat priljubljen uz tvoje dupe, u tramvaju to ne očekuješ
pa ne mogu me bost kurcima, zašto preskačeš dio di sam napisala da sam se maknula. bilo mi je jadno da netko s tim izgledom ide pipat mene u tramvaju. baš mi je djelovao onak luzerski jer čisto sumnjam da mu je tramvajska gužva jedina prilika da dotakne guzicu. što je kod gabora već moguće
ne znam, meni ta tramvajska pipanja nisu traume već mi samo dižu živac. u ovom slučaju je kod mene to izazvalo sažaljenje jedino što pamtim da me jako uplašilo je bilo kad sam u prvom srednje išla u školu, bila je ogromna gužva i neki ljigavi starac me išo pipat naprijed jel.. i to pamtim da sam se tresla od straha i šutila ko zalivena jer me stisnuo skroz na kraju tramvaja. uf da sad dođe..
što se tiče učestalosti pipanja po tramvajima, mislim da je postalo očekivano da će se za vrijeme gužve nać neki ljigavac.
ova tema me podsjetila na jedan dogadaj koji se meni zbio i kad sam pricala muzu nije mi vjerovao
prije nekoliko god. tak u ljetno vrijeme,isla sam bicom do ducana klincu po stvari i cujem auto iza sebe,vozim skroz blizu rubnjaka kad me nesto udari po dupetu...ja jedva savladam bic da se nisam prevrnula jer sam zakacila taj visok rubnjak od plocnika,kad vidim auto prode kraj mene i tip se ceri u autu
kako sam ja vozila bic tip me iz auta udario po dupetuopsovala sam mu sve zivo i jos mu pokazala srednji prst,a pred ocima mi je samo ostala njegova nakesena gubicaa,majku mu glupavu,mogla sam past s bica pod auto il udarit glavom po rubniku...
pa ljudi stvarno nemaju mozga...jos i danas kad se sjetim budem bijesna.