ma dobro nije da je potrebno da ima ne znam kakve obline
da ima malo više kila bila bi mi elegantno mršava
ne znam, meni je ona uvijek premršava do te razine da mi je to ružno
sjećam se da kad sam prije ohoho godina prvi put gledala neke filmove s njom djelovala mi je nekako ljigavo baš zbog te mršavoće ali sam se s godinama navikla na nju kao takvu i nekako mi je nezamislivo da bi imala drugačiju liniju.
ali koja kila više joj ne bi naštetila, to je sigurno
a i čitala sam negdje da je njoj to genetski i da su svi u njenoj familiji takvi, dok su mama i baka čak s anoreksijom imale probleme.
zanemarimo li tijelo, u faci mi je uvijek bila krasna
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
Puno mi je slađa s tim izbačenim očnjacima nego bez. Ali ja volim krive zube.
baš sam se htjela zgroziti kak to nije promijenila,ali eto je,NAPOKON.stvarno joj ne trebaju tako užasni zubi.
a keira na onoj slici u badiću izgleda sablasno.ona ima lijepo lice,ali šta je previše je previše.može biti mršava,to je ok,ali ovoliko mršava ne.osim što je nezdravo je i ruuuuužno.toliko ju nagrđuje da je to strašno.
meni dunst nije toliko lijepa koliko ima zanimljivu facu i puno mi je draže nju gledati nego neku megan fox :P
emma watson mi je prosječna i nezanimljiva, a emilia clarke divna (i bolja s prirodnom kosom) keira isto, čak i ovako koščata
__________________ and you, you make me run and you, you make me want to live...for you
Zanimljivo je eufemizam za gadno? Otkad? I zakaj nisam dobio dopis?