Lokacija: Pimmit Hills Trailer Park, Space C-13, Camden County
Englezi u raspadu, momčad im je prosječna a sad ih još i ozljede masakriraju. Dosada su otpali golman Ruddy, veznjaci Lampard, Barry i sada stoper Cahill.
Woy si nije napravio uslugu što je pozvao umjesto Cahilla još jednog Liverpoolovog igrača, desnog beka Kellyja koji je debitirao sad protiv Norveške. Spremni su mu Ferdinand i Richards koji može pokrit dvije pozicije u obrani.
Rio se već oglasio na twiteru i sumnjam da će se ovo tak brzo stišat. Nepotrebna galama a mogao je Woy otić kao underdog bez prevelikih očekivanja nakon dugo vremena pa šta bude.
Woy si nije napravio uslugu što je pozvao umjesto Cahilla još jednog Liverpoolovog igrača, desnog beka Kellyja koji je debitirao sad protiv Norveške. Spremni su mu Ferdinand i Richards koji može pokrit dvije pozicije u obrani.
Rio se već oglasio na twiteru i sumnjam da će se ovo tak brzo stišat. Nepotrebna galama a mogao je Woy otić kao underdog bez prevelikih očekivanja nakon dugo vremena pa šta bude.
Hodgson je izgubljen. Na osnovu čega je on pozvao Kellya? Lik je igrao beka, koliko znam, kako će on mijenjati Cahilla?
OK, svi znaju da Ria ne zove radi Terryja, iako Rio nije ni "napravio" problem, ali izvlačenja da je to radi "fudbalskih razloga" i slično su smiješna, pogotovo što je Rio imao jako dobru sezonu, bolju i od Terryja. No, nije problem Terry, nego igrači koji nikako nisu zaslužili da budu u reprezentaciji.
Ekipa mu igra grozno, jedni Norvežani su imali više posjed, nego oni. OK, možda oni i nešto ostvare, ali "igrom" neće sigurno, nego probat se možda braniti, a naprijed šta uđe.
Meni je drago što Rio ne igra i volio bih da nije zvao Welbecka, pa ni Jonesa, neka se ljudi odmore i spremaju sa klubom, ali ovo što on radi je lakrdija.
Kelly u kadru
Sve još zasad ne miriše na debakl, ali nisu ni daleko od toga. Možda i na neki način bolje za njih, jer se u odnosu na ostala natjecanja u koja su bivali plasirani, i najmanje očekuje.
Quote:
The Realist kaže:
Hodgson je izgubljen. Na osnovu čega je on pozvao Kellya? Lik je igrao beka, koliko znam, kako će on mijenjati Cahilla?
Ma imaju Lescotta koji će igrat uz Terryja a na klupi Jagielku, može uskočit Jones pa su tu pokriveni.
Svejedno ne kužim kak je Kelly dobio prednost pred Richardsom koji em je bolji em pokriva dvije pozicije. Očito ga Woy ne cijeni.
Quote:
sukKi kaže:
i on takav sav munjen i zdrobljen odseta s terena ja ne vjerujem
sta to jede jebote, sta pije, sta dise
Ne kužim šta je tu čudno? Kolega je imao i luđu situaciju a nije profesionalni nogometaš.
Svejedno ne kužim kak je Kelly dobio prednost pred Richardsom koji em je bolji em pokriva dvije pozicije. Očito ga Woy ne cijeni.
Pa zašto je onda uopšte zvao Cahilla, tačnije Jagielku? Ono, lik uopšte ciljano ne dovodi zamjene, nego stalno nešto miješa.
Ne znam na koju foru mu je Jones uopšte ušao u reprezentaciju, iako je imao bolji kraj prvenstva, a sada još očekuje da pokriva dvije, tri pozicije, ako zafali.
Pa lijevo su Baines i Cole, desno Johnson i Kelly. Stoperi su Terry-Lescott, back up Jagielka i Jones.
A dok je tu bio Cahill, kako je onda mislio? Odnosno, zašto je onda imao 4 štopera, a sada tri? A još ako uzmemo formu nekih igrača, pitanje je zašto uopšte igraju.
PS
Ne zaboravi da je Jagielka poznavn nakon povrede Barryja, ako se dobro sjećam.
A dok je tu bio Cahill, kako je onda mislio? Odnosno, zašto je onda imao 4 štopera, a sada tri? A još ako uzmemo formu nekih igrača, pitanje je zašto uopšte igraju.
PS
Ne zaboravi da je Jagielka poznavn nakon povrede Barryja, ako se dobro sjećam.
Nisam toliko pomno pratio sve oko Engleske, samo sam bacio oko na ovo što ste ti i Wanny naveli. Što se toga tiče, obrana izgleda ok, a čini se da sada Jones konkurira za pozicije stopera i zadnjeg veznog.
Ne znam šta Henderson igra, ali Parkeru sigurno nisu alternativa Milner i Gerrard.
Ma loši su Englezi, baš loši. Nadam se da ću popratit kakvu tekmu i guštat kao Enzo.
Sam Wallace @SamWallaceIndy
Ferdinand's agent Moralee to Press Assoc: "Lampard, Terry, Barry, Gerrard; all ageing but they go to the tournament. Why is Rio different?"