Nisam ni snimku švedske našao. Evo samo statistika, vidio sam golove i pročitao komentar tekme.
Trener Srbije zadovoljan igrom.
Srbija primala prvi gol praktički nakon kornera u kojem se sa golmanom sudario suigrač , a šveđanin sa pola metra ispalu loptu ugurao. Drugi gol je navodno nastao nakon čistog zaleđa.
Na kraju krajeva pitanje je koliko su šveđani grizli, srbi su protiv španjolske i francuske dali dosta od sebe, neznam za ovu tekmu. Čini se da se više trude ekipe koje ne idu na euro u ovim prijateljskim.
Ma Svedska je kurac od ekipe, gledao sam sinoc protiv Srbije koja ih je sa drugim timom nadigrala u svim segmentima a golove su dali iz gresaka srpskog vratara i obrane.Pa jbt oni se spremaju za Euro a pola od ovih srpskih igraca se prvi put vidi medjusobno i izgledaju uigranije od njih. Ako ovako budu igrali na prvenstvu, nemaju sta traziti. Ibra nevidljiv, mada ne sumnjam da ce biti njihov najbolji igrac na prvenstvu.
Isto tako Ukrajina, slabo odigrala pripremne tekme i ne vidim neku pretjeranu kvalitetu kod njih koja bi ih izdvojila na jedno od prva 2 mjesta u grupi. Tako da od ove grupe ocekujem Francuze kao sigurne, a mislim da bi jedino lose prvenstvo Engleske koje svi ocekuju moglo da pomogne Svedskoj ili Ukrajini da prodju dalje.
Menezov prvi gol za francusku i zbilja ga je spektaularno proslavio Inače, Francuzići bi komotno mogli poslati 2 ekipe na ovo europsko, Giroud opet asistirao, Benzema prodio, Ribery u čudesnoj formi, bit će ovo ludilo..
Menezov prvi gol za francusku i zbilja ga je spektaularno proslavio Inače, Francuzići bi komotno mogli poslati 2 ekipe na ovo europsko, Giroud opet asistirao, Benzema prodio, Ribery u čudesnoj formi, bit će ovo ludilo..
Malouda brijira i još je u prvih 11 dok je Menezić dobio tek zadnjih 20 minuta igre.
Malouda se nije baš iskazao protiv Estonije, jedna prosječna utakmica. Benzema razara, 2 gola i asist, Ribery u životnoj formi. Nasri bolji od Meneza i Bena Arfe utoliko što malo manje pimpla s loptom. Cabaye solidan, Diarra svrsishodan. Evra lošiji od Clichya, Debuchy talentiran ali trenutno mi je Revellier bolji igrač, iskusniji. Stoperi koma, Mexes kiksara a ni Rami ne ulijeva puno povjerenja.