Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Lijepa naša
Korisničko ime
Lozinka

Lijepa naša Gradovi i sela Hrvatske - Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Babina Greda...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.11.2004., 13:57   #1
cyra
Registrirani korisnik

Registracija: May 2004.
Dubrovnik - doček

Zna li netko što se sprema ove godine za doček? Opet Stradun i Babin Kuk? Izvođači? Nešto?
cyra is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2004., 12:26   #2
Martin
reMember

Registracija: Nov 2002.
Zasad nitko ništa ne govori, a koliko se sjećam lani su bile neke izjave da Grad Dubrovnik više neće orgranizirati doček (valjda problemi sa organizacijom i financijama), a osim toga, na snazi je zabrana sviranja glazbe preko zvučnika, a čisto sumnjam da bi se u onakvoj gužvi klapa čula daje od Sponze.

Dakle ostaju Uvala i/ili Babin Kuk.
Martin is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.12.2004., 14:34   #3
dinky3
Pacijent

NA STRADUNU LOS CABALLEROS
Grad Dubrovnik i dubrovački hotelijeri već su uveliko u pripremama za novogodišnje slavlje, a glavne zvijezde koje će zabavljati Dubrovčane i goste u silvestarskoj noći već su poznate: na tradicionalnom novogodišnjem slavlju na Stradunu, koje je proteklih godina zbog dobre zabave zavrijedilo epitet jednog od najboljih dočeka, nastupit će mariachi bend svjetskoga glasa "Los Caballeros".

Bit će to noć južnoameričke glazbe u izvedbi glazbenika koji su lani ovjenčani titulom najboljega mariachi benda na svijetu, a uz vruće latinoritmove Dubrovčani i posjetitelji Grada već su imali prilike uživati prošloga ljeta kada su "Los Caballeros" nastupili kao pratnja proslavljenog svjetskog tenora Ramona Vargasa u sklopu programa Dubrovačkih ljetnih igara.
Veliko novogodišnje slavlje na otvorenom, namijenjeno mlađoj publici, ali i svima koji se tako osjećaju, održat će se i u hotelskom centru "Dubrovnik Babin kuk" u kojemu najavljuju ludu zabavu uz nastup grupe "Colonia", kao i dubrovačke grupe "DaRiva", klapa "Ragusa" i "Nava", te "Bosutski bećari".
U sva četiri hotela u tom hotelskom centru bit će organizirani dočeci Nove godine, a da će se u toj tvrtki koja raspolaže s oko 2000 kreveta, tražiti postelja više, govori i podatak da su već sada agencije iz Slovenije, Bugarske i Hrvatske zakupile 50 posto kapaciteta tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana.
Atraktivne novogodišnje programe pripremaju i "Jadranski luksuzni hoteli" Gorana Štroka. Kako se najavljuje, u visokokategornicima "Excelsior" i "Dubrovnik Palace" gosti će se na organiziranim dočecima Nove godine zabavljati uz poznata imena hrvatske estrade, no o kojim se izvođačima radi, u "JLH-u" nisu željeli otkriti dok svi ugovori ne budu finalizirani, što se očekuje u idućih nekoliko dana. Tijekom blagdana radit će sva četiri dubrovačka hotela iz sastava ove hotelske grupacije, a zanimanje gostiju je izrazito, ističu u "JLH-u", dodajući da je jedna velika grupa talijanskih turista već potvrdila svoj dolazak u "Excelsior".
Prema najavama hotelijera, u Dubrovniku će tijekom blagdana raditi dvadesetak hotelskih kuća, a gala doček priprema se i u hotelu "Villa Argentina" s pet zvjezdica.
U većini hotelskih kuća organizirat će se dočeci, a hotelske službe prodaje svakodnevno odgovaraju na brojne upite zainteresiranih agencija i pojedinaca. U hotelu "Park" očekuju se brojni irski i albanski turisti, kao i onih iz Bosne i Hercegovine i cijele Hrvatske, a slično je i u "Hotelima Maestral" u koje su svoj dolazak najavile grupe španjolskih, slovenskih i domaćih turista.

O. GUSTIN & Slobodna Dalmacija

Odgovori s citatom
Old 14.12.2004., 13:04   #4
ginger
nerazumna

ginger Avatar

Registracija: Aug 2004.
Kao što vidim, već je odgovoreno...dakle, na Stradunu Los Caballeros, to je kao malo sofisticiraniji doček, za malo ozbiljniju ekipu...na Kuku Colonia...najvjerojatnije pod šatorom, tako je bilo zadnjih godina...doček za mlađu ekipu...
...inače, već nekoliko godina se pred blagdane priča kako se u Stari grad jednostavno ne mogu dovesti "adekvatni"(stvarno mi ne pada napamet prikladnija riječ ) izvođači jer prevelika buka utječe na kamen + još tisuće ljudi i tako...samo ne znam po kojem ključu se određuje tko je prihvatljivo glasan, a tko ne...
Prije nekoliko godina Nova se na Stradunu dočekivala s Oliverom, Gibonnijem, Divasicama...ovo sad je, usudim se reći, blijeda sjena...
I've certainly never taken the care of myself that I should have. I've done a lot of late nights without enough sleep and all that. But I've had fun. Whatever wrinkles are there, I've enjoyed getting them.
ginger is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 14.12.2004., 23:14   #5
vaci
čeka bolje dane

vaci Avatar

Registracija: Mar 2004.
Quote:
ginger kaže:

Prije nekoliko godina Nova se na Stradunu dočekivala s Oliverom, Gibonnijem, Divasicama...ovo sad je, usudim se reći, blijeda sjena...
bila tad i stvarno, al stvarno ne kužim ko još ide na doček u dubrovnik - pa nije 2000!!! ili 2001!!!
Ove ghodine će bit bolje čak i na rivi u splitu
Old 16.12.2004., 15:43   #6
Ava Adore
carousel

Ava Adore Avatar

Registracija: Jan 2003.
kaj je tak lose za novu tam?
Odgovori s citatom
Old 16.12.2004., 15:51   #7
funkster
Motherfunker

funkster Avatar

Registracija: Jan 2004.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku funkster
Quote:
Ava Adore kaže:
kaj je tak lose za novu tam?

Dubrovnik sucks big time Moj se brat tamo izgubio za jednu Novu godinu i dok su ga pitali gdje je on je rekao da je kod crvenog jugića
Old 16.12.2004., 15:57   #8
Ava Adore
carousel

Ava Adore Avatar

Quote:
funkster kaže:
Dubrovnik sucks big time Moj se brat tamo izgubio za jednu Novu godinu i dok su ga pitali gdje je on je rekao da je kod crvenog jugića
A kaj se beljis

Ipak mislim da je za ng bitnije drustvo nego mjesto... i znam da u Dubrovniku moze biti dobro...
Odgovori s citatom
Old 16.12.2004., 16:05   #9
funkster
Motherfunker

funkster Avatar

Quote:
Ava Adore kaže:
A kaj se beljis

Ipak mislim da je za ng bitnije drustvo nego mjesto... i znam da u Dubrovniku moze biti dobro...
yup yup.
Samo se ti tješi
Old 16.12.2004., 16:07   #10
Ava Adore
carousel

Ava Adore Avatar

Quote:
funkster kaže:
yup yup.
Samo se ti tješi
uglavnom, kaj ti znas kaj cu ja radit u du?
Odgovori s citatom
Old 16.12.2004., 16:09   #11
funkster
Motherfunker

funkster Avatar

Quote:
Ava Adore kaže:
uglavnom, kaj ti znas kaj cu ja radit u du?
Pocrkali su ti tamo galebovi, hoće samo pričat, ni oni ne ševe više kao nekad. Sad su ulogu najboljih preuzeli bjelovarčani
Old 16.12.2004., 16:11   #12
Ava Adore
carousel

Ava Adore Avatar

Quote:
funkster kaže:
Pocrkali su ti tamo galebovi, hoće samo pričat, ni oni ne ševe više kao nekad. Sad su ulogu najboljih preuzeli bjelovarčani
Ne znam kako tvoji, moji su zivi itekako i ne zele pricati... mozda poslije, prije ne i nisu galebovi nego... hm, cek da smislim zivotinju

bjelovarcani? koji bjelovarcani?
Odgovori s citatom
Old 16.12.2004., 16:13   #13
funkster
Motherfunker

funkster Avatar

Quote:
Ava Adore kaže:
Ne znam kako tvoji, moji su zivi itekako i ne zele pricati... mozda poslije, prije ne i nisu galebovi nego... hm, cek da smislim zivotinju

bjelovarcani? koji bjelovarcani?
Vidjet ces ti u dubrovniku koji bjelovarčani Budeš suhe pičke ostala
Old 16.12.2004., 16:15   #14
Ava Adore
carousel

Ava Adore Avatar

Quote:
funkster kaže:
Vidjet ces ti u dubrovniku koji bjelovarčani Budeš suhe pičke ostala
a s bjelovarcanima ne ostanes suhe picke

ne brini za du, to je osigurano
Odgovori s citatom
Old 16.12.2004., 19:10   #15
ginger
nerazumna

ginger Avatar

Quote:
Ava Adore kaže:
A kaj se beljis

Može ti bit dobro uvijek i svugdje ako si s ljudima koji ti odgovaraju, ne mislim da je u tome stvar... Ali doček koji Grad Dubrovnik na čelu s gradonačelnicom nudi ovu godinu nije ni sjena onome kako je ne tako davno bilo...i to je činjenica..
I've certainly never taken the care of myself that I should have. I've done a lot of late nights without enough sleep and all that. But I've had fun. Whatever wrinkles are there, I've enjoyed getting them.
ginger is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2004., 19:12   #16
ginger
nerazumna

ginger Avatar

Quote:
funkster kaže:
Mislim da je GALEBARI riječ koju tražiš
ginger is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2004., 19:15   #17
Ava Adore
carousel

Ava Adore Avatar

Quote:
ginger kaže:
Može ti bit dobro uvijek i svugdje ako si s ljudima koji ti odgovaraju, ne mislim da je u tome stvar... Ali doček koji Grad Dubrovnik na čelu s gradonačelnicom nudi ovu godinu nije ni sjena onome kako je ne tako davno bilo...i to je činjenica..
ma znam to, samo mi nije jasno sto se svi drze samo tog organiziranog doceka... kao sto u zagrebu ne moras slaviti novu na trgu, ne moras ni tamo na stradunu...
a kabaljerosi su mi mozda i bolji izbor za docek nego divasice
colonija vec ne
Odgovori s citatom
Old 16.12.2004., 19:16   #18
ginger
nerazumna

ginger Avatar

Quote:
young.but.dead kaže:
ako su snobovi dobro društvo onda da - u dubrovniku je zakon
Ajd mi pliz malo pojasni ovo, baš me zanima
ginger is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2004., 19:19   #19
ginger
nerazumna

ginger Avatar

Quote:
Ava Adore kaže:
ma znam to, samo mi nije jasno sto se svi drze samo tog organiziranog doceka... kao sto u zagrebu ne moras slaviti novu na trgu, ne moras ni tamo na stradunu...

Slažem se s tobom i opet tvrdim da ti nitko ne može ponuditi doček kakav sam uz volju možeš organizirati...

colonija vec ne
Slažem se opet

ginger is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2004., 19:20   #20
ginger
nerazumna

ginger Avatar

Ispričavam se na krivom kvotanju, zelena sam ja još tu
ginger is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja