Euro 2012- navijački kutak, ostale reprezentacije.
Tema za ostala zbivanja kojih je pregršt. Turnir je ušao u drugi krug, a događaja nikada više ..
Trenutno je u Varšavi kaos!
Legia protiv Zenita i CSKA, bilo je i Polonia protiv Dinama. Šibanje na sve strane. Kao izvor koristim ultras-tifo i medijske članke, za vjerodostojnost ne odgovaram.
__________________ I gotta hold on to my angst. I preserve it because I need it. It keeps me sharp, on the edge, where I gotta be.
Zadnje uređivanje balkanski pastuh : 12.06.2012. at 19:11.
Na nekim snimkama se vidi da su napadnuti i obici navijaci. Osim toga, policija je u Poljskoj nesposobna, nije ni cudo da imaju velike probleme sa huliganima.
Ovo je nešto najgluplje što sam čuo. Kao da rizik sam po sebi nije bio dovoljan , nego su poljske vlasti , na dan utakmice , Rusima još dozvolile organiziranu paradu kroz grad , u čast oslobođenja od komunizma...
mislim da je ovo sve djelo ruskih političara na čelu sa Putinom koji je unaprijed sve planirao, jer kako drugačije objasniti besplatne vlakove i avione.
"Savjetnik Vladimira Putina, Mikhail Fedotov, stigao je u Varšavu kako bi preispitao kako je došlo do sukoba.
"Zabrinuti smo zbog današnjeg sukoba između navijača Rusije i Poljske. Policija mora zaustaviti nasilje i zaštititi naše navijače", rekao je Fedotov."
osim toga ruski nogometaši su išli položiti vjence poginulom poljskom predsjedniku Lechu Kaczyńskom koji je, gle čuda stradao u ruskoj pripizdini kad je išao odati počast poginulima u Katynskoj šumi...
sve u svemu, ovo je po mome mišljenju nešto više od samog ultra pokreta, legije, spartaka, zenita, huligana i svega što se danas dogodilo na ulicama Varšave.