Šarena Pixie, mala mačja damica u potrazi za svojom obitelji - UDOMLJENA
Pitam se kad ću prestat otvarati teme ovdje
Bila jednom teta Lilivanili i naišla ona na divlju mamu macu i tri njene bebice. Lovila ona mamu i mačiće i uhvatila ih sve, osim Pixie. Pixie je uhvatila dva dana kasnije. Zaključak? Pixie je mala mudrica.
(Mamica je sterilizirana, a braco i seka će dobiti svoju temu pa ćete se i njima diviti)
Kako opisati Pixie? Najbolje da pogledate fotografije
Ona je šarena tigrasta maca, malo siva, malo narančasta sa neodoljivim šarenim nosićem i šapicama.
Pixie je nježna curica, na prvi pogled plaha, ali nakon što se opusti, zaigrana i mazna. Voli se igrati sa plišanim miševima i lopticama. Socijaliziramo se tek nekoliko dana, a napredak je ogroman, očekujem da će za par dana sama dolaziti u krilo.
Obožava mog Spocka koji joj je postao zamjenska mamica, kopira ga u svemu
Očišćena je od vanjskih i unutarnjih nametnika i potpuno zdrava.
Pixie traži svoj dom u kojem želi biti član obitelji, a ne vanjska mačka. Želi živjeti u kući sa svojim ljudima, koje će uveseljavati dugi niz godina. Zauzvrat traži samo malo mačje papice i puno ljubavi. Sterilizacija je obavezna kad poraste.
Nalazi se u Zagrebu i udomljava se u ZG i okolicu.
Prijevoz osiguran.
Zovite za malenu Pixie, ona vas čeka! 095 8091918
hehe, sad je smiješno, ali vjerujem da je Spori s njom dobila sijede, kao i ja dok sam je lovila po dvorištu. Mama i ostatak obitelji su već bili na sigurnom, uz obilne obroke i mir božji, a mala mudrica je dva dana odolijevala mojem pakosnom naumu
To je jedan slatki tough cookie, eto što.
A najdivnija je kod takvih maca ona preobrazba koju Pixie sada prolazi, kao na ovoj zadnjoj fotki. pretvaranje u malog priljepka
Uskoro očekujem fotke Piksače na nečijoj spavajućoj glavi
I dalje nula poziva za Pixie...
Bit će teško, Pixie nije maca koja dolazi u krilo ili prede kao luda. Zato i nije mačka za svakoga, već za nekog posebnog...
Ona je svoja, voli se poigrati, ali izmaziti se da samo kad je umorna.. i odlično bi se našla u kućanstvu sa drugom macom i u kontaktu s ljudima koji bi poštivali njezinu neobičnu osobnost, prilazili joj strpljivo i dali joj vremena.
BTW sviđaju mi se ona i Spock ili..? skupa. Slatki su.
Mačak ti je predivan...podsjetio me na mog bivšeg ljubimca..
♥„…me rindo; me rindo ante mi, me rindo ante ti, me rindo ante nuesto amor… ¿Si yo te pido que rehagas mi vida…tu vida conmigo, si te pido que no te entregues; que me des una oportunidad, no te entregas, verdad?/Pues…yo te amo…no te vayas a la cárcel y no me dejes a mi, con todo este amor aquí, así…no me dejes, por favor, no te vayas…“♥
Sto smo slatki
Slicna je Niki koju si fotkala kod mene
I ona je ulazila u frizider ali od iza pa sam dobivala fraze da ju struja ne stepe, pokusavala ju sprijeciti ali bez puno uspjeha.. I isto se voljela maziti kad ona hoce..
Drzim fige da se brzo i dobro udomi