Ako je nastavila raditi sranja i nakon što ste vi u braku očito je žena bez imalo pameti i srama stoga nikakvo pismo nju smiriti neće samo ćeš dodatno nahraniti njen ego, jer će uvidjeti da tebe to toliko brine. Put pod noge i boli vas ona stvar!
jebote, ova mala je neodrasla, ali nisi bogami ni ti zrela... sve to meni liči na dječje posle, pisanje pisama i tako to... i još se ne poznate, pa koji k. uopće pisati pismo nepoznatoj osobi? Kak se uopće manifestira njen odnos na vaš brak i vezu sa tvojim mužem? Koji je ta mala uopće faktor? I veliš da emigrirate, pa onda lijepo kako ostavljate 'rvacku, tako ćete i nju ostaviti iza sebe, a njoj će neki pijani prištavac uvaljati jezik i još ponešto prije ili kasnije, pa će uopće zaboraviti na vas. Ili ti njoj pridaješ toliku pažnju jel ti muž nije bogzna kaj, pa kao neka mala se kači na njega, pa mu je cijena viša? Ko bi vas babe razumio....
Pa zapravo, kad vidim pozitivin post, dođe mi da skoknem napraviti kokice u mikrovalnoj i natočiti si pivu prije čitanja, čak nesvjesno protrljam ruke od zadovoljstva. (no uglavnom nemam kokice )
Tak da to shvati kao kompliment. Samo što se ona raspiše, a ti udariš koncizno i sažeto.
joj da, to mi je promaklo
inače je općepoznato da je u današnje vrijeme životnog partnera najidealnije naći prije dvadesete
eto i ti si sad ljubomorna što je ona našla ljubaf i udala se
najbolje da i tebi pm-a neko pisamče
Quote:
Beta ženka kaže:
Pa zapravo, kad vidim pozitivin post, dođe mi da skoknem napraviti kokice u mikrovalnoj i natočiti si pivu prije čitanja, čak nesvjesno protrljam ruke od zadovoljstva. (no uglavnom nemam kokice )
Tak da to shvati kao kompliment. Samo što se ona raspiše, a ti udariš koncizno i sažeto.
dođi meni, ja uvijek imam kokice ;ovisnik o kokicama:
eto i ti si sad ljubomorna što je ona našla ljubaf i udala se
najbolje da i tebi pm-a neko pisamče
pročitala si me, šta bih dala za takvu svemirsku lijubaf
i još da je frajer toliko poželjan da ga i srednjoškolke hvataju i meni zagorčavaju život ajmee
pa naravno, kad se cura već toliko raspisala i ima inspiracije
Mislim da se ti u to uopće nebi trebala petljat.
I još mislim da bi to tvoj mužić trebao rješit s njom....tj. da je to trebao već davno riješit
Osobno nikad nebi ulazila u vezu s osobom koja ima takvih nekih neraščišćenih računa iza sebe...bez obzira dal ta cura bila normalna ili ne
Prvo počisti za sobom, onda možeš dalje
Ustvari, ona i njije nikada bila njegova cura. I zapravo, ona se njemu nikada nije sviđala na takav način, iako je ona bila ludo zaljubljena u njega. Dječija posla. Ona je tada bila u osnovnoj školi, dok je on već dobro zagazio u srednjoj.
I tu sam naišla ja. Zaljubila se u njega, on se zaljubio u mene. I ta djevojka je štošta radila i govorila nama. Mene je smatrala svojim neprijateljom, a njega... Pa, ono... kao srce joj je slomio.
I uglavnom, zategnuti su odnosi. I komplicirano je sve to mnogo, ne mogu toliko da detaljišem. Više od tri godine smo mi u vezi (ustvari, par mjeseci sada smo i u braku), a imam osjećaj da se ona još uvijek nije ohladila od toga. Svaki put kada ugrabu priliku pokuša da naglasi kako je ona dominantnija od mene i uradi nešto da ja ispanem glupa. Sva sreća, pa živimo u dva različita grada i ne srećemo se često.
Već nekoliko dana mi u glavi stoji da ideja, da joj napišem lijepo pismo, te pošaljem na kućnu adresu. Čisto jer u životu nikada nisam imala osobu sa kojom se nisam slagala. I za kraj, prije nego se odselim iz države, voljela bih joj reći par lijepih riječi. Mislim da bi mojoj duši to veoma prijalo.
Šta mislite o tome? I šta bi mogle da pišete na takav način toj osobi?
I ne, nema ironije, ne ''nešto lijepo'' da napišem, već zaista. Da joj poželim lijep život. Da sve što se desilo, da je moralo da bude tako, jer to je sudbina i to.
Takve stvari nikad nisam kuzila.
Mislim, ako zelis/te rijesiti tu situaciju, treba je rijesiti tvoj muz, a ne ti. Jer, da ti napises pismo, ti ces ostat usrana, i kao ne dodjes joj ni do koljena, pa isla sad pisat pismo , jer moze ona protumacit, da se vi vise ne slazete najbolje, da je usla izmedju vas, da ti spasavas brak itd.
Neka on napise njoj pismo, kako stvari stoje, sta osjeca prema tebi itd, samo to ju moze ohladit.
Takve stvari nikad nisam kuzila.
Mislim, ako zelis/te rijesiti tu situaciju, treba je rijesiti tvoj muz, a ne ti. Jer, da ti napises pismo, ti ces ostat usrana, i kao ne dodjes joj ni do koljena, pa isla sad pisat pismo , jer moze ona protumacit, da se vi vise ne slazete najbolje, da je usla izmedju vas, da ti spasavas brak itd.
Neka on napise njoj pismo, kako stvari stoje, sta osjeca prema tebi itd, samo to ju moze ohladit.
Čekaj, je li se ti šališ?
Ovdje se radi o curi od nekih 17 godina!
Kad se prvi put dobro pojebe, zaboravit će njega u kratkom roku
U ostalom, nisam ni shvatila koja je uopće situacija s obzirom da oni nikad nisu bili u vezi?
U stvari, uvukle ste me u dječji vrtić i meni vrag ne da mira ....