Kad bi se mogle vratiti u prošlost, koje savjete bi si dale?
Konkretno zanima me što bi rekle curama, ženama, koje su još u dvadesetima i približavaju se tridesetoj.
Kad sad pogledam nazad ne mogu vjerovat koliko sam bedasta bila u nekim stvarima. Kao da mi se svake godine dogodi neki klik u glavi, pa počinjem život i probleme na koje nailazim promatrati drugim očima. Valjda ću i sa 80 mislit, čovječe kak sam bila bedasta sa 70.
Zadnje uređivanje jaded-pixie : 26.06.2012. at 20:23.
Uči strane jezike od rođenja. Upiši lakšu srednju školu da pobereš bolje ocjene i upadneš na bilo koji faks. Nemoj doć u srednju bez šminke jer se nećeš uklopit i bit ćeš autsajderica.
Kad pogledam koliko mi je teško danas nać tipa koji mi se sviđa ( sviđa bezveze, ne za vezu), poželim se lupit u glavu i reć si: Zašto si prokockala sve one dobre prilike, zašto nisi davala malo više znakova ili bar odgovarala na znakove?
Također: bori se malo više za ocjene pa čak i ako to zahtjeva nekakvo ulizivanje, nauči se snać bolje u tim situacijama, manje vremena na laptopu provodi...
A i na stranu taj faktor, bilo bi me strah da bi izbjegavanje nečeg moglo rezultirat time da u nekoj situaciji sekundu sekundu ranije naiđem pod neki prozor i na glavu mi padne žardinjera koja me ovako promašila. Ili tako nešto. Jebo to, kako mi je tako mi je, barem me nije ubilo cvijeće.
...i da - glupačo, ne plaćaj sve one mrtve nofce na razno-razne poreze, zareze i gluposti
otvaraj deoove, pare tatrane, trpaj u nekretnine i dok dođeš do ovih godina moć' ćeš se fino opušteno češat po piĆki
slična tema je već bila, ali sviđa mi se, neka je opet.
prvo bih si rekla da se opustim i ne budem stalno u nekom grču.
da manje provedem za knjigom, ne isplati se.
da onog kretena dobro prizemljim, a ne da gutam tuđa govna, ali to je više tema za šupendare.
pa ne znam baš koji savjet bi si dala jer smatram da sam morala proći sve što sam prošla ali bi se utješila nekim lijepim riječima da sve jednog dana sjedne na svoje mjesto i da je jedna štrkljava štreberica iz školskih klupa postala upravo ono što je htjela postati i da je ponosna sama na sebe
Najbolji prijatelj te želi seksat.
Nauči parkirat bočno.
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."