Pozz forumasi. Treba mi Vasa pomoc. Naime, imam problem sa Chromom, koji me zajebaje vec 2 dana. kada ga pokrenem izbaci mi poruku: "Nije bilo moguce ispravno otvoriti vas profil.Neke znacajke mozda nece biti dostupne.Provjerite postoji li profil te imate li dozvolu za citanje i pisanje sadrzaja po njemu." I sada, kad zatvorim tu poruku, i odem na facebook naprimjer, ne pamti mi e-mailove itd. nego trebam svaki put iznova upisivati. Jucer sam ga reinstalira i bilo je dobro do jutros. Kada sam ga jutros pokrenuo, opet mi je izbacilo istu poruku. Pa ima li neka dobra dusa ovdje da mi pomogne, bio bih mu zahvalan do neba, jer se mucim s ovim vec 2 dana, a neznam kako rijesiti. Guglao sam, al nista nisam pronasao vezano za ovo. Hvala Vam puno na pomoci, Evo ovako izgleda to: : http://img18.imageshack.us/img18/1385/56458475.png
U par navrata deinstaliran a jutros sam ga ponovo deinstalira sa CCleanerom, izbrisa sve što sam našao u vezi sa Chromom, ali i dalje ništa...
Jeli itko imao taj problem i uspješno ga riješio ?
Zadnje uređivanje fantekupa : 09.07.2012. at 20:00.
Deinstalira Firefox....i Chroma radi besprijekorno
Promijeniti browser ? vidi vraga kako se nisam toga sjetio !!!.
Naglasak je stavljen na problem i kako ga riješiti i u krajnom slučaju objašnjenje zašto se to desilo,(da se ne ponovi.. ako to itko uopće i zna) a promjena browsera je ...pa možda linija manjeg otpora.
Zadnje uređivanje fantekupa : 10.07.2012. at 19:44.
radi se o korumpiranom chromeu tj. zadnji puta kad se gasio chrome nešto se dogodilo.
Popravi se tako da se obriše "web data" pa će chrome pokrenuti novi pri pokretanju.
idi na start , traži datoteku Web Data
bit će negdje pod user/local settings...
i nju obrišeš.
meni se nalazilo na win 7 :
C:\Users\korisničko ime\Downloads\GoogleChromePortable\Data\profile\De fault
folderu.
Malo je falilo da se ne javim, ali opet...
Danas sam pokušao riješiti problem , koji je jutros ponovo iskrsnuo, ista stvar ..a kao bio riješen.
E pa sada , počeo sam sa prijedlogom UltraDelux-a i sve je išlo kao podmazano do zadnjeg korka gdje je stalo..Zašto ?...nemam pojma
Pa sam odlučija pokrenuti Spybot - Search & Destroy. (Nisam imao neka iskustva sa njim, a i nije mi bila ni potreba, ali ovo sa problemom me izbacilo iz takta i dodatno motiviralo da ga pokrenem)
.... i načekao sam se dok je on svoje odradio (da načeka, skoro mi je bilo i žao što sam ga i pokrenuo)... ali vrijedilo je, itekako...Chrome radi, ma radija je i prije, ali nema onih poruka i još važnije u okvirima za traženje dosta je da stavim početno slovo imena i dobijem mogučnost potvrde istog sa klikom..... ..ma tako mi je bilo drago da je uspilo ,da skoro opet nisam instalirao Firefox da testiram problem , ..ali još neču..malo ču uživati..
Ako bude problema javim vam se..ako se ne javim,.. a znači da radi..
Zadnje uređivanje fantekupa : 11.07.2012. at 23:59.
Malo je falilo da se ne javim, ali opet...
Danas sam pokušao riješiti problem , koji je jutros ponovo iskrsnuo, ista stvar ..a kao bio riješen.
E pa sada , počeo sam sa prijedlogom UltraDelux-a i sve je išlo kao podmazano do zadnjeg korka gdje je stalo..Zašto ?...nemam pojma
Pa sam odlučija pokrenuti Spybot - Search & Destroy. (Nisam imao neka iskustva sa njim, a i nije mi bila ni potreba, ali ovo sa problemom me izbacilo iz takta i dodatno motiviralo da ga pokrenem)
.... i načekao sam se dok je on svoje odradio (da načeka, skoro mi je bilo i žao što sam ga i pokrenuo)... ali vrijedilo je, itekako...Chrome radi, ma radija je i prije, ali nema onih poruka i još važnije u okvirima za traženje dosta je da stavim početno slovo imena i dobijem mogučnost potvrde istog sa klikom..... ..ma tako mi je bilo drago da je uspilo ,da skoro opet nisam instalirao Firefox da testiram problem , ..ali još neču..malo ču uživati..
Ako bude problema javim vam se..ako se ne javim,.. a znači da radi..
Navedeno se dogodilo jer ti i dalje se koristi web data, ili ti je otvoren browser ili je ostao visiti ...