da, ovo je dobro muško tijelo i po mom ukusu, bez previše definicije a opet kvalitetna mišićna masa. takav bf je i moj otprilike, možda sam malo manje masniji
ja mislim da je ovdje photoshop radio, vjerovatno ima brutalno izrezane trbušne pa su mu ih uklonili da ne nagrde figuru . kad gledam po sebi, dosta bolju definiciju ima od mene, ali čak se i meni malo naziru trbušni, kod njega ih nigdje
a možda i nije photoshop, ima ljudi (oba spola) čiji su mišići izdefinirani, a trbušnjaci im slabo vidljivi. to je zato jer su i to mišići i treba ih nabildat/razvit, možeš imat mal bf, cca 10, a opet da ti se ne vide trbušnjaci ako nisu razvijeni.
Moguce, samo moguce da je to iz razloga sto su tijela svih ovih muskaraca - tu negdje i nije se nasla niti jedna riba koja ''promovira'' u 1000 fotki svaki dan, npr. ovo: http://darialois.files.wordpress.com...pg?w=297&h=300
Pod motom kako je to vrh muske ljepote tijela + konstatacije kako su ovi na fotkama debeli prenabildani krmci koji po cijele dane zvacu proteJine.
Moguce, opet samo moguce, da bi takvo sto izazvalo - raspravu
No kako su svi tipovi na fotkama tu negdje - rasprave nema.
Jednostavno.