Može li mi netko objasniti kako da se spojim na mrežu za koju imam sve podatke ali mi se iz nekog razloga ne pojavljuje na listi dostupnih mreža a trebala bi?
ukratko, pokušavam se spojiti bežično na net kod rođaka, ali mi uopće ne nudi njihovu mrežu kad je tražim. oni naravno nemaju pojma kaj im je uključeno i kako.
Cekaj, oces se spojiti bezicno s njihovim (kompom ili laptopom ?) na njihov router (bezicni-ima antenu na sebi) ali ne uspjevas ili se oces spojiti sa svojim (PC ili laptopom ?) na njihov router bezicno.
A kad se spojis sa mreznim kabelom jel onda radi. Koji provajder.
Može li mi netko objasniti kako da se spojim na mrežu za koju imam sve podatke ali mi se iz nekog razloga ne pojavljuje na listi dostupnih mreža a trebala bi?
ukratko, pokušavam se spojiti bežično na net kod rođaka, ali mi uopće ne nudi njihovu mrežu kad je tražim. oni naravno nemaju pojma kaj im je uključeno i kako.
hvala, dobri ljudi.
Vjerojatno je router podešen tako da ne odašilje SSID, pa ti u postavkama bežične konekcije (na svom lapu) moraš sam dodati tu mrežu i upisati postavke.
U Control Panelu odi na Network Conections pa desni klik na tvoj Wireless Network Adapter i odi na Properties. U nekoj od kartica imaš mogućnost dodati svoju mrežu i upisati njezine postavke (SSID, tip enkripcije, lozinku).
Sorry, ne mogu detaljnije, dugo već ne koristim XP.