Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac
Korisničko ime
Lozinka

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.07.2012., 15:23   #61
shadowgirl
Treat Yo Self

shadowgirl Avatar

Registracija: Feb 2012.
Quote:
Xena2000 kaže: Pogledaj post
Od žderanja posteljice nadalje...
what kako ja za to ne znam,nisam u toku
Old 11.07.2012., 15:55   #62
plincezica
Registrirani korisnik

plincezica Avatar

Registracija: Jun 2010.
Quote:
Uranija kaže: Pogledaj post
Šta histerišeš, ličiš malo na Tomicu.
i.
plincezica is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2012., 17:00   #63
enfant terrible
Banned

Registracija: Aug 2010.
Nije to takva novina žderanje posteljice. Priznala je i ona iz Mad mana, a nema veze sa scijentologijom.
To se nešto čeka da se osuši, pa izmrvi i pojede s ostalom hranom jer je bogatom hranjivim česticama. Sad
zašto to ne smrznuti pa čuvati danas sutra ako bebi zatreba? Non lo so.
Old 11.07.2012., 17:01   #64
baja
'the bug' sings the blues

baja Avatar

Registracija: Aug 2006.
Quote:
...

Žena je dobila sve što je htjela i više nego je trebala... a on će malu posjećivati u strogo kontroliranim uvjetima iako nema nikakvog dokaza da je i dijete maltretirao...
...
iako nema nikakvih dokaza ipak je promptno pristao
hm, zašto?
baja is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 11.07.2012., 19:17   #65
Xena2000
Registrirani korisnik

Xena2000 Avatar

Registracija: Apr 2004.
pristao jer jer se ne želi razvlačit po novinama... ne bi ni ja to htjela a pogotovo ne u kontekstu da sam luđak koji maltra sve oko sebe...

njegovo drugo dvoje djece odraslo je bez uplitanja previše kamere u njihov život, djeluju sasvim normalno... ne kužim zakaj bi sad odjednom maltro treće dijete... pa nije on u scijentologiji od jučer..
Xena2000 is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2012., 19:24   #66
Lyanna Stark
Registrirani korisnik

Lyanna Stark Avatar

Registracija: May 2012.
Quote:
pristao jer jer se ne želi razvlačit po novinama... ne bi ni ja to htjela a pogotovo ne u kontekstu da sam luđak koji maltra sve oko sebe...
True.

Quote:
njegovo drugo dvoje djece odraslo je bez uplitanja previše kamere u njihov život, djeluju sasvim normalno... ne kužim zakaj bi sad odjednom maltro treće dijete... pa nije on u scijentologiji od jučer..
Ne znam koje drugo dvoje djece (cula sam za Isabellu s Nicole), ali Suri je njegovo prvo biolosko. Mozda mu to znaci puno vise od obicnog posvajanja.
Lyanna Stark is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2012., 19:48   #67
Xena2000
Registrirani korisnik

Xena2000 Avatar

On je s Nicole posvojio dvoje djece. A reći da je 'obično posvajanje' manje važno od biološkog djeteta mi je onak' - I Tomica mi zaista ne djeluje kao takav tip. Uvijek je bio obiteljski čoek.

I da, posvojena djeca žive s njim, a ne Nicole.
Xena2000 is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2012., 19:53   #68
Lyanna Stark
Registrirani korisnik

Lyanna Stark Avatar

Quote:
On je s Nicole posvojio dvoje djece. I da, posvojena djeca žive s njim, a ne Nicole.
Nisam to znala.

Quote:
A reći da je 'obično posvajanje' manje važno od biološkog djeteta mi je onak' -
Gle, ja ne mislim da je manje vazno. Ali postoje ljudi koje misle tako, i samo sam govorila iz te perspektive. Nije to moje osobno misljenje, nego sam samo pretpostavljala. Trebala sam znati sve cinjenice.
Lyanna Stark is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2012., 19:56   #69
Depeche Extreme
taboo

Depeche Extreme Avatar

Registracija: Jun 2009.
mislim da će se sada konačno ona mala dovesti u red

a zamisli koliko je ta uvrnuta vjera jaka kada je uspjela djecu od toma i nicole okrenuti protiv nicole.
sumnjam da je ona kao majka tako lako odustala od njih dvoje.
mislim da tamo nitko nije normalan ..žalosno
Old 11.07.2012., 19:59   #70
Xena2000
Registrirani korisnik

Xena2000 Avatar

Lyanna@ - Nekak sumnjam da tako razmišlja netko tko uistinu i posvaja.... a njih dvoje su posvojili dvoje djece dok su još bili bebe, tako da oni zaista i jesu njihova djeca u pravom smislu riječi (nije da su doselili kad im je bilo 15).

A to što ljudi nemaju pojma je zapravo dobar pokazatelj koliko ih štiti cijeli njihov život.

Evo baš čitam da je Katie dala otkaz Isabelle tjedan dana prije nego je predala papire.

Ajde još da je to luda obitelj iz nekakvog seoceta u Tennessiju pa Katie ne može pobjeći od muža koji ju zlostavlja skupa s djecom... ali ovoliko tajnosti i drame za običan holivudski razvod - meni je to samo pokazatelj njezinog karaktera, a ne njegovog. Pogotovo jer Tom nikad nije izlazio u javnost s nikakvim komentarima povodom njegovih razvoda ili prekida veza. I s Mimi, i s Nicole, i s Penelope.... uvijek je šutio. A mislim da ga Nicole još nije preboljela.

Katie je računala na njegov pristanak jer dosad drugačije nije pokazao.

@depeche - pa meni Nicole ne djeluje kao najstabilnija osoba na svijetu.. S obzirom na sve što se događalo nakon njihovog razvoda, ne čudi me što su djeca htjela s njim...
Xena2000 is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2012., 20:04   #71
Lyanna Stark
Registrirani korisnik

Lyanna Stark Avatar

Quote:
Lyanna@ - Nekak sumnjam da tako razmišlja netko tko uistinu i posvaja.... a njih dvoje su posvojili dvoje djece dok su još bili bebe, tako da oni zaista i jesu njihova djeca u pravom smislu riječi (nije da su doselili kad im je bilo 15).

Slazem se. Trebala bih se maknuti s ove teme .
Lyanna Stark is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2012., 20:09   #72
Modesti
u prolazu

Modesti Avatar

Registracija: Jan 2005.
Quote:

Gledam prije par godina na telki nekakav red carpet i prilazi Tomica nekom novinaru... i sad ovaj njemu daje izjave, a novinar ga prska vodom iz mikrofona.. i sad ga Tomica pita 'šta ti to treba? jel bi ovo trebalo biti duhovito ili što'... novinar ne prestaje prskati, agenti pokušavaju odvući Tomicu dalje, al Tomica stoički podnosi i zahtijeva objašnjenje.

Sljedeći dan u svim medijima naslov - Tomica opet poludio na red carpetu.. Ja bi tog novinara nabila posred bezobrazne face, a ne se ljubazno raspravljala a s njim. To je samo jedan od primjera.

N
http://www.youtube.com/watch?v=WUTXXRB0GFQ
danima su razvlačili, a tomica je to podnio ajnc a, ja bi mu vjerojatno prebrojala zube
novinaru ne tomici

meni tomica isto ok , a katica se dan prije držala s njim za ruke i smijala od uha do uha
što nije pola holivuda u toj sekti
makar jebo ja sektu iz koje izađeš pod ovim uvjetima i nikom ništa

Quote:
Uranija kaže: Pogledaj post
On je kupio sporazumni razvod da se ne pročuje što se sve događalo, jasno k'o dan.
U interesu mu je da ona šuti, zato nema problema iskesati i nekome sa strane ispada đentlmen. Nju boli patka samo da se makne i malu odvoji od nebuloza, zato ono o nepričanju o scijentologiji, a sad je li pohlepna bič...
da imalo drži do sebe kao fanatika nju bi pogazio auto
ili je holivudski fanatizam ko i holivudski junak s našminkanim ožiljcima
Old 11.07.2012., 20:09   #73
Jeguljica
Registrirani korisnik

Jeguljica Avatar

Registracija: Jan 2010.
A kaj se događalo to nakon razvoda nicole i tomeka?
Jeguljica is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.07.2012., 20:18   #74
Xena2000
Registrirani korisnik

Xena2000 Avatar

Pa isto su prštale optužbe s njezine strane... ona je bila jako povrijeđena (s razlogom) i nije mogla podnijeti činjenicu da ju je torpedirao.
Pa ta je stalno bila u novinama. Isto kao Aniston onda nakon Brada.
I onda se još odselila na neko vrijeme u Australiju, naravno da su djeca ostala u L.A.-u gdje su im prijatelji i obitelj.

A i inače mi Nicole djeluje malo onak... kaj ja znam -psihički nestabilno. Zapravo od kad se razvela od Toma poludila je skroz, pa pogledajte što je napravila od sebe. Nije si do Keitha mogla naći ni pravu vezu... zapravo mi je nje bilo jako žao.
Xena2000 is online now  
Odgovori s citatom
Old 12.07.2012., 12:24   #75
fairydae
Banned

Registracija: Jun 2012.
Složila bih se s onima koji smatraju da je Tom najobičniji iskompleksirani kepec. Izgleda da je u toj poremećenoj sekti dobio toliko željenu pažnju, a očito na slabosti i hvataju svoju klijentelu. Sam je oko toga davao intervjue, kao oni su mu pomogli. Gledala sam u par navrata priloge o scijentologiji, a navodno i FBI istražuje scijentološki vrh povezan s torturom i trgovinom ljudima. Netko tko se predstavlja za 3. čovjeka hijerarhije u takvoj sekti za mene ne može biti "normalan". Uostalom, Francuska, Njemačka i Velika Britanija su zabranile tu sektu, sapienti sat.
Katie je dobro učinila kad je pobjegla i neka samo Suri drži podalje od tih pacijenata.
fairydae is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.07.2012., 12:35   #76
Uranija
Zlomanica

Uranija Avatar

Registracija: Jun 2008.
Quote:
Modesti kaže: Pogledaj post
da imalo drži do sebe kao fanatika nju bi pogazio auto
ili je holivudski fanatizam ko i holivudski junak s našminkanim ožiljcima
Da nju pogazi auto nakon objave o razvodu, on bi medijski bio mrtav, nešto kao Mel Gibson.
Zato je ona napravila odmak, i vjerojatno mu tek preko odvjetnika poručila da se razvode.

Holivudski fanatizam je skup sport i mjeri se samo novcem koliko će te što koštati i koliki će učinak biti na imidž. Zato njega štite scijentološke ajkule, a on njima uredno kešira.
Old 12.07.2012., 12:36   #77
fairydae
Banned

Registracija: Jun 2012.
Quote:
Jeguljica kaže: Pogledaj post
A kaj se događalo to nakon razvoda nicole i tomeka?
Nicole je ostala (ili se vratila?) u Katoličkoj crkvi, a Tomek je djecu upisao u Scijentološku i tamo su polazila i scijentološki kamp: http://www.24sata.hr/strane-zvijezde...laznike-272549
Rezultat svega jest taj da su djeca se vremenom udaljila od Nicole jer ih u Scijentološkoj crkvi zatupljuju da nemaju što radit s nevjernicima. Odnosno ili ih moraju pokušat preobratit ili nogom u dupe.

Da to nisu samo nagađanja dokaz je i prilog jednog njemačkog novinara.
Kada se "prijavio" u Scijentološku crkvu u Berlinu, nakon izvjesnog vremena vrlo nedvosmisleno su mu dali do znanja da djevojku mora preobratiti na scijentologiju ili nogirati, a u prilogu se i potvrđuje kako se plaća članarina koja je sve viša kako napreduješ po hijerarhiji.
Vrlo, vrlo interesantan prilog:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=bF3y7W1W4V4
http://www.youtube.com/watch?v=6ZKG5...feature=relmfu
fairydae is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.07.2012., 12:44   #78
Chocolate_M
Registrirani korisnik

Chocolate_M Avatar

Registracija: Jan 2009.
Quote:
Pa isto su prštale optužbe s njezine strane... ona je bila jako povrijeđena (s razlogom) i nije mogla podnijeti činjenicu da ju je torpedirao.
Pa ta je stalno bila u novinama. Isto kao Aniston onda nakon Brada.
I onda se još odselila na neko vrijeme u Australiju, naravno da su djeca ostala u L.A.-u gdje su im prijatelji i obitelj.

A i inače mi Nicole djeluje malo onak... kaj ja znam -psihički nestabilno. Zapravo od kad se razvela od Toma poludila je skroz, pa pogledajte što je napravila od sebe. Nije si do Keitha mogla naći ni pravu vezu... zapravo mi je nje bilo jako žao.
Ali joj je bome, nakon razvoda, karijera procvjetala. No, sumnjam da će se to dogoditi Katie koja ionako uvijek radi jednu te istu facu i koja jednostavno ne može biti zvijezda A-liste, jbg.

Netko je napisao da novinari totalno maltretiraju Toma, i slažem se s tim jer je zbilja lik oduvijek bio pristupačan i korektan u svim suradnjama s medijima. A to što on priča o scijentologiji i što ja znam što, pa pričaju i drugi o svojoj vjeri - pogledajte samo Richarda Gere-a koji je na isti način opsjednut budizmom. Od njega su počeli raditi budalu onog trena kad je počeo skakati po kauču kod Opre, al' čovjek se zaljubio i eto, došlo mu da skače od ljubavi.

Sumnjam da je Tom ikad maltretirao i Katie i Suri, a ona je, još jednom ponavljam, znala da je on zagriženi sljedbenik scijentologije i znala je u što se upušta. Maaah, u svemu tome mi je ona baš ispala gadura - ovakve pripreme i ovo ono za razvod - brijem da joj je namjera ispasti true American sweetheart.
Old 12.07.2012., 14:29   #79
baja
'the bug' sings the blues

baja Avatar

Registracija: Aug 2006.
Quote:
odrekao se djeteta da ga ne bi razvlačili po novinama?
ne znam, ja bi se razvlačila i do pakla ako treba

iako mi ni tomek ni katica nisu simpatični (ona dapače ima nešto zmijkasto), ipak sam sklonija vjerovati da se ona, kao mlada žena, zajebla u procjeni i da joj je trebalo vremena dok nije shvatila da se ne želi upuštati u koncepte poput scijentologije
tako da su mi ona i mala suri uvijek ostavljale tužan dojam za razliku od afektirane i histerične sreće pravih scijentičara, kao što su smithovi
da, znam, oni su ti također simpatični
meni nisu, nimalo
ponajmanje ono nametljivo derle od male willow koja s 11 godina zarađuje godišnji budžet kakve afričke državice
baja is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.07.2012., 15:27   #80
Scarlett_O_Hara
Zameo me vjetar

Scarlett_O_Hara Avatar

Registracija: Oct 2007.
Ako se razvela zbog male, mislim da će se to za par godina okrenuti protiv nje. Kad mala odraste i bude mogla slobodno komunicirati s ocem, lako je moguće da će podleći scijentologiji jer će zamjerati majci što ju je odvojila od oca, a to će biti način da se poveže s njim (i još ako je naslijedila majčin povodljivi karakter). Mislim, miče ju od scijentologije, pa ravno u Katoličku crkvu koja ima druga, isto specifična pravila. Razlika je samo što je to religija koja je prihvaćena od puno većeg broja ljudi. Neće joj biti lako.
Scarlett_O_Hara is online now  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja