po meni male sise je relativan pojam
ženska koja je poveća mora imat bar 5icu ak ne i 6,,
sitnije,nježnije curke netrebaju veće od trojke
tak da simetrija neka postoji,,gornji dio tijela i donji,,
za sebe ne priznajem ispod 5ice
Nije zapravo niti važno da budu velike, nego da budu lijepo uklopljene s ostalim tijelom. Nikad mi nisu bile privlačne osobe čije sise čine 60% njihove mase.
Evo ja recimo zivim u svijetu u kojem sam cesto u centru paznje,posebno medju muskarcima.Cesto mi muskarci prilaze ili me gledaju cak i nekoliko godina mladji od mene a ja imam sise dvojku I da,imala sam malo vece u srednjoj tako da ne vucem nikakve traume a i u braku sam vec skoro 10 godina tako da nije bas da skacem po muskarcima da bi privukla njihovu paznju.Sto znaci da sise i nisu bas toliko bitne jer da jesu mene niko nikad ne bi pogledao
Vauuu,privlačiš pažnju muških čak nekoliko god.mlađih od sebe!..možda čak i 4.god.mlađih??!!.ti mora da si ful atraktivna
al nije očito da to nisu njene "sise" nego spužva od grudnjaka?
nekako mi se čini da se to na kilometre vidi.
radije male sise, nego neprirodne sise od 3 grudnjaka.
hahah ne znan sta ona napravi al ne primjeti se odma , al kad ju je mama uvatila joooj ... ma neka nje ... i ja imam male i bolje i to nego neprirodno ... mislin realno svaki ce se muski okrenit za vecim sisama al to nije nuzno za vezu
U zadnjih godinu dana udebljah se (objektivno-subjektivni razlozi, malo sam se potrgala i smanjila kretanje značajno, a nastavila jesti kao da nisam) 10 kila i nabacih propisno i veličinu (zapravo dvije veličine!) poprsja. Sad ga zapravo i imam, iako ni ovo sad nije puno. Svaki put kad sam u nečem užem ili otvorenijem MM zuri kao da vidi faraonovo blago, još je u čudu malo (makar su njemu i manje bile ok, sreća da nije na to patio), a ja jedva čekam da skinem sve to i nadam se da će se i ta sisata plima povući.
Ni prije nisam bila nesretna što nisu (bile) velike, sad vidim da mi ovo stvarno ne odgovara.
Ako joj poslije smeta, ne treba lamentirat i cvilit već kupit sisu i bok. Ne znam šta serete tolko po umjetnim sisama, nit je plastika, nit je neprirodno, ako žena ima stila i pameti. Kupila frendica svojevremeno, baš su joj lijepe, i na pogled i na dodir, i nije istina da odmah znaš kupljenu sisu, jerbo izgledaju ko normalne prirodne sise ako su fino napravljene ko njene.
Muškarci-
Ako mu smeta mala sisa, nek se ne pača s ženama koje sportaju malu sisu. Fala bogu ima sisatih, pa si takve tražite, da imate šta gledat do penzije. Malo stvari je tužnije od napaljenog đeda koji već tridesetu godinu bulji u susjedne džinovske sise dok mu preko puta sjedi žena, zgodna i dobra, al eto malosisata. Jebeš to, ne kažnjavajte i sebe i ženu.
Ako mu ne smeta mala sisa, jebeno. Nabavi malosisnu ženu i sretan se druži s tim sisama desetljećima. Ne dajte se zavarat, ima muškaraca koji vole onaj fini luk pazuha i sise kad manje obdarena žena legne na leđa. Malosisate žene izgledaju nježno i krhko, pogotovo ako imaju i malo kila (a to obično ide skupa), i to je jako lijepo vidjeti. Jednostavno je notorna laž da SVI muškarci vole velike sise.
Ako ste se pitali, imala sam i jedne i druge. Defaultno male, ali nakon poroda su narasle s prosječne dvojke na četvorku (!!) i zbilja je pogano grozno izgledalo na mojih 50 kila (uzmimo u obzir visinu od 170 cm, otprilike). Tad sam još bila nekoliko kila mršavija od iscrpljenosti. Isus ti, prolaznici su se kladili kad će me prevagnit pa ću nos poradi sise razbit. Groteska žešća. Srećom smanjile se na originalnu veličinu
Čak i poslije toga sam željela velike sise jerbo mi vlastito iskustvo kurca ne znači
Izliječile me valjda godine, ne znam što... Sad sam sretna s malima. Planiram jednom kupit sisu, čisto praktično- kad se pretjerano objese. Proučila sam, bolje povećat nego podizat- od podizanja ostane oduran ožiljak
Enivej, volite svoje sise, bile male, velike, kupljene ili prirodne. Sise su fina stvar kad znaš kako s njima
Moje su meni male.Nije da ih nemam,niti su kao dva prišta.Ali bih htjela puno veče.Volim velike sise.Htjela bi ih pogotovo jer imam uzak struk ,i onda bi mi velike sise stvarno dobro stajale (kome ne bi)
visoka sam 184, debljam se samo u podrcuju struk, grudi su mi jedva dvojka i uzasno imam komplekse radi toga..ako cemo iskreno...ne radi drugih, nitko mi nije nikad nista rekao ruzno ili lose, nego radi sebe. Osobno jako patim sto nisu bar 3 ili 4..mislim da mi se onda niti trbusna debljina nebi toliko kuzila i nekako bi izgledala zenstvenije.. :-/
Uvijek sam bila na nekoj prosjecnoj trojki/cetvorki, i uvijek su mi bile okej.
Ali meni su cure s malim grudima lijepe ovako nasumicno kad ih vidim, i same male grudi.
Jedino me iznenadjuje sto cujem dosta komentara od muske populacije da ne vole male grudi.
Pa uvijek sam mislila da je svaka sisa dobra sisa, dok god nije umjetna.
Cure s malim grudima zele vece a one s vecima bi radije manje Tako je uvijek
Recimo ja imam trojku i najradije bi da imam dvojku jer je meni to zlatna sredina. Znaci nije daska a opet nije ni planina hehe
Mene jako smeta to sto decki koji mi pridju najcesce pridju zbog toga jer imam sise i onda me ne gledaju u oci
Tad se osjecam ko neka lutka s kojom bi se oni samo malo poigrali i onda ju bacili...
Meni sve frendice govore da imam super sise, ali eto ja bi bila sretnija da su bar malo manje... eto ima nas svakakvih
Krivo si mislila.
Iako, naravno, različiti muškarci vole različito velike i različito oblikovane grudi – da, postoje i tipovi koji se pale na mlohave/ispumpane kakve su problem autorici razmjerno burne teme na LjES-u – iz evolucijskog razvoja čovjeka možemo zaključiti da seksualna selekcija ide u smjeru većih grudi. Što će reći da muškarci uglavnom vole velike grudi, s time da i taj pojam mijenja značenje – ono što se u ovoj generaciji smatra normalom za nekoliko bi se generacija moglo smatrati premalenim, barem uz sadašnje trendove.
E, sad… nismo evolucijski pripremljeni na mogućnost lažiranja određenih signala. No smislili smo tehnologiju koja nam to omogućava. Tako muškarci Viagrom mogu lažirati potenciju (čovjek je jedna od ukupno dvije vrste sisavaca bez penisne kosti i time s mogućnošću erektilne disfunkcije), žene mogu umecima lažirati veličinu i oblik grudi, svi možemo lažirati boju kose i očiju…
A naši su mozgovi dotle pretprogramirani na traženje određenih kontura. Postavi bebi iznad kolijevke dvije točke i zakrivljenu crtu ispod njih, čak i bez kruga oko svega, i gledaj kako mijenja raspoloženje ovisno o tome kako je crta zakrivljena – ili . Usput budi rečeno, ljudi koji tvrde da su doživjeli da ih otmu vanzemaljci ili opsjedaju sukubi/inkubi, kao i kojekakvi drugi kulturološki uvjetovani demoni, zapravo su samo doživjeli paralizu sna pri kojoj mozak projicira osnovnu konturu lica (dva velika oka, naznake nosa i usta), a kulturološki input ispunjava detalje. A tu su onda napokon i konture i omjeri prema kojima razlikujemo muškarce od žena, djecu od odraslih i sl. E sad, konture prema kojima prepoznajemo privlačne pojedince suprotnog (ili istog ) spola nisu kod svih potpuno jednake; kao i sve drugo urođeno, razlikovat će se makar malo. No čini se da po pitanju ženskih grudi kao vrsta težimo ideji da je veće bolje.
A onda ćeš u novinama – gotovo uvijek u novinama – pronaći teorije da tehnologija zaustavlja evoluciju čovjeka i da će plavuše i plavooki ljudi izumrijeti jer farbanje kose i kontaktne leće u boji šalju lažne signale. Neće, naravno; evolucija jest jednostavan i glup algoritam, ali ne tako glupa kao ljudi koji iznose takve teorije. No u slučaju silikona možemo pretpostaviti da će to usporiti seksualnu selekciju prema velikim grudima, što će reći da u dogledno vrijeme neće većini žena rasti sise tolike da im trebaju tačke. Ali bi jednako tako moglo ubrzati seksualnu selekciju prema sklonosti ka tjelesnim modifikacijama, što bi moglo biti bitno u budućnosti u kojoj ćemo imati kojekakve kibernetičke usatke. Iako ćemo vjerojatno prije dobiti usatke nego što protekne dovoljno generacija za mjerljiv efekt.
Da zaključim ovo baljezganje: muškarci uglavnom vole dobru sisu, bila ona prirodna ili umjetna. A i tehnologija napreduje, pa su umjetne sve kvalitetnije.
Mene jako smeta to sto decki koji mi pridju najcesce pridju zbog toga jer imam sise i onda me ne gledaju u oci
Tad se osjecam ko neka lutka s kojom bi se oni samo malo poigrali i onda ju bacili...
Probaj nositi zatvorene ili zatvorenije majice pa ti neće buljiti u sise.
Da zaključim ovo baljezganje: muškarci uglavnom vole dobru sisu, bila ona prirodna ili umjetna. A i tehnologija napreduje, pa su umjetne sve kvalitetnije.
Zašto više preferirate dobre sise od lijepih nadlaktica ili obrva?
Zato jer veca sisa je veca mliječna žlijezda. Zov prirode u vama vam kaže, ako je oplodim mladunčad ce moci prezivjeti jer ce ovdje biti dovoljno mlijeka. Simple as that. Kulturološki sloj priča o estetici, ali istina je da onaj muški dio koji nije kulturološki uvjetovan, nego se diže po svojoj vlastitoj volji, reagira na signale koji ukazuju na plodnost i dobre genetske predispozicije za rađanje zdravog potomstva.
Stoga, da zaljučim, u najvećoj mjeri iza sklonosti prema velikim mliječnim žlijezdama stoji biološka determiniranost.