Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Sport > IMF kladionica
Korisničko ime
Lozinka

IMF kladionica Ulaz na vlastitu odgovornost !!!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.12.2004., 14:49   #1
Nimoy
Koi No Yokan

Nimoy Avatar

Registracija: Dec 2002.
Prijedlozi

Ajmo, kad vec postoji ovaj podforum, ustaliti neka pravila postanja, kojih bi bilo dobro da se drze svi ili barem vecina.

npr. da umjesto "Ja igram danas Chelsea 1 i Man Utd 1 u fixu i Juventus u sistemu" radije napise neka kraca analiza odnosno argumentacija zasto se pojedini pick uzima. Tako se radi na svim boljim betting forumima, zasto ne bi i ovdje, pa makar sve bilo na poluamaterskoj razini.

Ima jos prijedloga, ali zasada mi je ovaj pao na pamet.

Misljenja? Prijedlozi?
Nimoy is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.12.2004., 16:15   #2
husky
Proud To Be Croat

husky Avatar

Registracija: Apr 2003.
Pošalji poruku preko MSN korisniku husky
Re: Prijedlozi

Quote:
L.NimoyInvadesMetal~ kaže:
npr. da umjesto "Ja igram danas Chelsea 1 i Man Utd 1 u fixu i Juventus u sistemu" radije napise neka kraca analiza odnosno argumentacija zasto se pojedini pick uzima. Tako se radi na svim boljim betting forumima, zasto ne bi i ovdje, pa makar sve bilo na poluamaterskoj razini.
Dapace. Ili neka barem napisu ljudi koliko su uplatili na to, da barem znamo koliko oni smatraju da njihova predvidjanja vrijede, ako vec netko ne zna/ne da mu se, napisat par rijeci. Ja jos pauziram i zagrijavam se do 1.1.

A daljnja pravila, dopusteno je otvarati svaki dan topic za kladjenje za taj dan, ali nikako 2, makar se radilo o ne znam cemu. 2. ce biti automatski pripojen.

Svako vrijedjanje i podcijenjivanje tudjih prognoza ce biti sasjeceno u korijenima.

Valjda cu se sjetit jos....
Odgovori s citatom
Old 01.12.2004., 17:01   #3
Nimoy
Koi No Yokan

Nimoy Avatar

Re: Re: Prijedlozi

Quote:
husky kaže:
Ili neka barem napisu ljudi koliko su uplatili na to, da barem znamo koliko oni smatraju da njihova predvidjanja vrijede, :
Misljenja sam da bi bilo bolje da se koristimo vec isprobanom terminologijom "UNITA"(od 1 do 10 unita) umjesto kuna i eura, jer nekome je 100€ golema lova, a nekome je šala. A i nije ukusno da se ljudi razmeću lovom i da svi imaju uvid u to tko je koliko uplatio.

Just my two cents here
Nimoy is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.12.2004., 17:07   #4
husky
Proud To Be Croat

husky Avatar

Registracija: Apr 2003.
Pošalji poruku preko MSN korisniku husky
Re: Re: Re: Prijedlozi

Quote:
L.NimoyInvadesMetal~ kaže:
Misljenja sam da bi bilo bolje da se koristimo vec isprobanom terminologijom "UNITA"(od 1 do 10 unita) umjesto kuna i eura, jer nekome je 100€ golema lova, a nekome je šala. A i nije ukusno da se ljudi razmeću lovom i da svi imaju uvid u to tko je koliko uplatio.

Just my two cents here
Da organiziramo competition? Ali umjesto dosadne verzije sa jednim parom, da se mogu stavit do 4 para. Bi li bio aktivan clan? Ja bi, nos je tu, Spinnaker stalno stavlja takve tikete tu.... Svako si zbroji otvoreno. Valjda bi se i ostali ukljucili. Fino svaki dan novi topic, par rijeci.... Ha?
Odgovori s citatom
Advertisement

Advertisement
Sponsored links

Old 01.12.2004., 17:16   #5
Nimoy
Koi No Yokan

Nimoy Avatar

Re: Re: Re: Re: Prijedlozi

Quote:
husky kaže:
Da organiziramo competition? Ali umjesto dosadne verzije sa jednim parom, da se mogu stavit do 4 para. Bi li bio aktivan clan? Ja bi, nos je tu, Spinnaker stalno stavlja takve tikete tu.... Svako si zbroji otvoreno. Valjda bi se i ostali ukljucili. Fino svaki dan novi topic, par rijeci.... Ha?
Competition bi bio odlična stvar. Za pravila pogledaj primjer OVDJE.

Za competition je uvijek bolje da se stavlja samo 1 par dnevno i po clanu, a onda se to zbraja, moderira, i kalkulira. Vec sam to radio pa cu vrlo rado pomoc, ili nek to rade Nostalgicar i Mr.Ex President koji to rade ovdje vec neko vrijeme. Volio bih cut njihovo misljenje o ovom linku i pravilima competitiona.

A inace mozemo otvorit topic npr. "Utorak 12.11" i onda neka ljudi pisu analize, tipove, savjete, sto ce igrati, sto izbjeci, postat cemo mala betting komuna
Nimoy is offline  
Odgovori s citatom
Advertisement

Advertisement
Sponsored links

Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja