Nakon pobede u ULEB Kupu nad Benfikom, Zvezdu u subotu očekuje žestoko gostovanje Zadru. Još jedna lepa stavka je to što se nakon 3 meseca odsustva zbog povrede, u ekipu vraća kapiten Goran Jeretin... Koliko je ta pobeda podigla moral igračima i koliko će značiti podrška Jeretina, videće se tek u subotu...
Mislim da je trener Trifunovic (ako se ne varam jedan dio igrackog staza proveo i u Zadru). On je u prvoj Zvezdinoj GYL sezoni i bio prvi trener, Zmago figurirao kao pomocni, u prosloj su sezoni izmijenili uloge, a danas - nakon Zmagine ostavke - Aco solira...
Trener Zvezde je Aleksandar Trifunović. Igračku karijeru je većim delom proveo u Zvezdi, bio dugogodišnji kapiten... U Zadar je prešao '91. ali je zbog nekih okolnosti ipak raskinuo taj ugovor i vratio se u Zvezdu...
iskreno , ne bi se upuštao u prognoze premda bi mi jako teško sjeo poraz u jazinama. zvezdu sam malo gledao ove sezone ali ono što sam vidio nije me puno impresioniralo. zadar ko što je neko već rekao iga toplo - hladno , ja bi rekao čak i jako glupo. većina napada se svodi na individualno završavanje a to nije nikako dobro premda je upalilo dosta puta ukupno gledajući.mislim da je najveći problem zadra na klupi a pri tom ne mislim na juru lalića.
ma nije po meni zvezda čak ni toliko loše ušla u utakmicu ali su naletjeli na zadrovu odličnu obranu i pukli. pokušavali su se još par puta vraćati ali ništa od toga. poslije toga 2 tehničke greške i velika nervoza + paklena atmosfera i tu je priči bio kraj za goste. kako će to izgledat u pioniru ostaje da vidimo
Obrana Zadra dobra, ali ne odlicna jer je Zd primio skoro 90.
Marko Banic sam sve rjesio, stari problemi ostaju - igraju samo cetvorica (Geč, Hill, Juby, Banić), ostali statiraju.