ima još i lipših stanova od ovog I TO BAŠ NA KAMENARKI al to mi je preveć blizu nekako jakuševca
Sarajevska - pogledala sam kartu grada. Na tu sam ulicu mislila kad sam rekla Sajmisna .
Kad vozis prema jugu, lijevo je Kamernarka, desno su Dugave.
Znaci, moze bit i ovo i ono...
Ako i jest na strani Dugava, zracnom linijom jedva si 200 m dalje od Jakusevca. A zracnom linijom miris dolazi...
Kao sto rekoh, klima i sve pet
EDIT: Cijena Kamenarke (novogradnja, direkt od graditelja, kredit od banke) je bila prije sest mjeseci cca 1100 eur/m2. Mislim da je jos ista.
Eto...
Zmijica kaže: Sarajevska - pogledala sam kartu grada. Na tu sam ulicu mislila kad sam rekla Sajmisna .
Kad vozis prema jugu, lijevo je Kamernarka, desno su Dugave.
Znaci, moze bit i ovo i ono...
Ako i jest na strani Dugava, zracnom linijom jedva si 200 m dalje od Jakusevca. A zracnom linijom miris dolazi...
Kao sto rekoh, klima i sve pet
znači ipak samo jezerska
jel tko gleda d-tonžetiš u medarskoj ili di je ono već... tamo iza rudeša ...
violent_femmes9 kaže: a zar nije jakusevac kao saniran?
i zar klima moze rijesiti problem smrada izvana? a prozori, kakvi god da su, ipak nisu hermeticki zatvorenia
Stvar i je u tome da je kao saniran i da kao ne smrdi.
Sad, od nas 10 u posjeti, 2 nas je osjetilo nekakav miris na spaljeno meso (uz otvoren prozor, ljeto). 8 nije osjetilo nista.
Vlasnik je ugradio klimu s ekstra filterom, zlu ne trebalo
S tim da sam ja taj isti miris (i nas 3 od 4) osjetila u Utrinama, i to puno jace.
jel tko gleda d-tonžetiš u medarskoj ili di je ono već... tamo iza rudeša ...
pogledao sam ja gradiliste u medarskoj... nije nesto atraktivan kvart... uglavnom kuće sa dosta obrta, ali izgradnjom te 3-4 zgrade dobit ce malo urbanog štiha i ne mora na kraju uopce biti tako lose... ipak, zadnjih par tjedana dosta kalkuliram i razmisljam o starijem stanu...