Murron kaže: meni je šestinski dol očaj - nije slučajno da ljudi tamo nisu gradili kuće - u nekakvoj si močvari između dva brda, nekako bez zraka i svjetla
Daj ne pricaj gluposti, koja mocvara?
Prekrasan zrak, a kolicina svjetla ovisi na kojoj si strani svijeta, a ne o udolini.
Autom si za 5 min u gradu, na cesti nikad nema guzve. A vozi i bus.
Mozes i pjesice do Ilice, 15 min.
Lopud kaže: Ajme meni 1800 EUR, a slobodan je samo jos jedan 3-sobni i jedan 4-sobni.
Da li se netko raspitivao, ima iskustvo sa Dubi-tonzeticem i PAKOSTANSKOM na Jarunu
ako potrazis po arhivi, bio je jedan topic o Dubi-Tonzeticu... ljudi su se nesto zalili... ja sam bio kod njih informativno i cinilo mi se ok... cijena u Pakoštanskoj na jarunu je 1680 EUR/kvadratu... ja sam tamo blizu i lokacija mi je super....zgrada se vec podize, sad je na prvom katu....
I meni se cini da ne bi trebali biti losi (iako nisam imao kontakt s njima)....
a i nisu skupi, cini mi se da ne dizu cijenu od izvodjaca (ili barem ne puno)
uglavnom pročitao sam u jutarnjem da tehnika počinje gradit zgrade u gajnicama i naravno ponadao se da bi cjena mogla biti pristupačnija s obzirom na lokaciju.........očekivao sam negdje oko 1300€ (maksimalno) skoro sam opal sa stolca kad sam vidio cijenu 1.545 € po kvadratu mislim ovo je fakat previše pa ljudi nije to neka lokacija
uglavnom pročitao sam u jutarnjem da tehnika počinje gradit zgrade u gajnicama i naravno ponadao se da bi cjena mogla biti pristupačnija s obzirom na lokaciju.........očekivao sam negdje oko 1300€ (maksimalno) skoro sam opal sa stolca kad sam vidio cijenu 1.545 € po kvadratu mislim ovo je fakat previše pa ljudi nije to neka lokacija
!!!! bas sam cekao da krenu u prodaju i da cujem cijenu...
pa tko kupuje te stanove!?!
ali to JOŠ nije sve! Jer uz stan je obavezno kupiti garažu, garažno mjesto ili parkirno mjesto! Cijena - prava sitnica
Moram priznati da sam se i ja skoro onesvijestila - već dugo čekam da izađu cijene i projekti ovih zgrada u Gajnicama jer su Gajnice meni lokacija koja mi odgovara. Ali 1500 eura katastrofa od cijene
verica kaže: ali to JOŠ nije sve! Jer uz stan je obavezno kupiti garažu, garažno mjesto ili parkirno mjesto! Cijena - prava sitnica
pa kaj i u gajnicama mamu im na parkirnom mjestu
budući da mi i nije neka hića opako razmišljam isplati li mi se kupovat stan ili je možda pametnije čekat da cijene prestanu divljat u teoriji bi nakon svakog buma trebalo doći do pada cijena ma neznam već sam lud od razrađivanja kombinacija
Pa i ovi Jadran rent nesretnici imaju novogradnju u Gajnicama i naplaćuju parkirno mjesto 2500 eura! Mi smo se kad smo bili djeca igrali na gajničkim parkiralištima u kartonskim kutijama Sad bi valjda i to morali platiti. Kud ide ovaj svet ..
Sto se tice pakostanske bilo je samo pitanje vremena kada ce dici cijenu na 1720/kvadrat.
Svi oni u pocetku izgradnje drze "nizu" cijenu da privuku pocetne kupce i skupe lovu za izgradnju, a kasnije dizu malo po malo
Dovoljno je da jedna firma koja u kvartu gradi digne cijenu kvadrata i svi poskupe.
BTW, na proljece Zagrebgradnja pocinje na Vrbanima III graditi jos 3-4 zgrade i kako oni kazu cijena ce biti minimalno 1700 EUR
i pazi sada ovo - Za te 3-4 zgrade imaju vec VISE OD 400 PREDBILJEZBI