Zeleni kaže: Jebote, ja sam prije par mjeseci postao Icy Tower ovisnik Igra je preeeeejebena. Ali fak, uspio sam napravit combo 148 i pao sam
Baš me zanima, kolki su vaši scoreovi?
Ne stvarno od igre se postaje ovisnik. Vec ju dugo igram. Nedavno sam nabavio novi Icy Tower 1.2. i lud je ima nova dva lika sa kojima je glazba drugacija i leveli su drukciji. Ovako sto se tice scora u prvom IT imam jako puno tocnije 9000 flor (naravno CHEAT), a novom mi je 384 rekord . Uvijek me sjebe vrijeme.
Zer0-eFFecT kaže: Ne stvarno od igre se postaje ovisnik. Vec ju dugo igram. Nedavno sam nabavio novi Icy Tower 1.2. i lud je ima nova dva lika sa kojima je glazba drugacija i leveli su drukciji. Ovako sto se tice scora u prvom IT imam jako puno tocnije 9000 flor (naravno CHEAT), a novom mi je 384 rekord . Uvijek me sjebe vrijeme.
Pa prvo instaliras prvi Icy Tower koji ima oko 3Mb a to mi se neda slat, pa onda ga samo nadogradis pa postane Icy Tower 1.2 i u biti velicina mu ostane ista.
Zer0-eFFecT kaže: Pa prvo instaliras prvi Icy Tower koji ima oko 3Mb a to mi se neda slat, pa onda ga samo nadogradis pa postane Icy Tower 1.2 i u biti velicina mu ostane ista.
Dobro. Ostani se ti upoznavati sa forumom i spamaj, ja moram ići. Sutra mi daj igricu.
Moj rekord je oko 420.
Evo vam novih likova za downloadati : http://hem.passagen.se/peitz/it/
Ako ovo nije dosta, pri kraju strnice ima jos 4 linka sa characterma.
aaaaaa....mene je ta igrica totalno izludila....prokleto ono vrijeme...pa se uspaničim....tres
Inače ja sam imala nekog lika u kimonu.....taj mi je najjači ajiacuucuuu....waaaaa
Zakon igrica
Da ovoga okanite se te igrice ja sam to igrao prije nekih, evo sad nisam siguran ali dvije tri godine, jedva sam se skino s te igre, a znam frenda koj je potrgo jedno 5 tipkovnica na toj igri