tell me
sva sreca pa me kompic furao u scholo
al dire maul ajme meni
cini mi se da cu i za to ekipu morat vuc za rukav
al sva sreca tu je mali starky
jos zrina udy mozda i sredit ce se to bez beda
trazio sam locka s matsima al ono kad ga nadjem nemam party kad imam partyx nemam locka
popizdio sam spickat cu radje 250g i rijesiti to a ne whispat okolo ekipu
zadnni matsi su 250g ako se dobro sican ,mora ih imat samo jedan lock u partyu pa na tome mozes ustedit,tu je vecer dvoje albanaca dobilo mounta na moj racun
zadnni matsi su 250g ako se dobro sican ,mora ih imat samo jedan lock u partyu pa na tome mozes ustedit,tu je vecer dvoje albanaca dobilo mounta na moj racun
heheh
ja kad nabaviom matse bez 50g necu nikom ici pomagat
bmk
tell me
sva sreca pa me kompic furao u scholo
al dire maul ajme meni
cini mi se da cu i za to ekipu morat vuc za rukav
al sva sreca tu je mali starky
jos zrina udy mozda i sredit ce se to bez beda
trazio sam locka s matsima al ono kad ga nadjem nemam party kad imam partyx nemam locka
popizdio sam spickat cu radje 250g i rijesiti to a ne whispat okolo ekipu
No frx
ima dosta siteova di možeš nać brojeve kreditnih kartica koje prolaze provjeru kod kreiranja accounta ali s njih ne možeš plaćat ništa.
a daj se ti medo nekad javi da vidim kak napredujes u wowu , kontam da si teski nOOb , btw čika Drago je lol
devoured dobit ces "pnwuk"- proces nedostatka wowa u krvi , to je meni frend prije reko lol, ako neukucas bon odma
znam ko je covjece kako bi te zaboravio dragonium(human paladin, jel bilo tako? ) i peewee(mighty gnome warrior)
medo je odigrao mjesec dana besplatno i od onda nisam ni usao unutra...dakle vec 3-4 mjeseca
ALI jos je instaliran, isti kako sam ga ostavio, cak mislim da je i patch iz 9 mjeseca jednostavno mi neda da ga maknem
p.s. sta nemas onaj nick lonely wolf?