34 pts, 9 rebs and 7 assts @ Seattle (12/28)
51 pts, 6 assts, 7 stls vs. Utah (12/20)
54 pts, 8 rebs and 5 assts @ Milwaukee (12/18)
31 pts, 10 rebs and 8 assts vs. Denver (12/14)
40 pts, 1 rebs and 10 assts vs. Milwaukee (12/12)
Sadašnje statistike:
Ranks #1 in the NBA in Points Per Game(28.9) Ranks #7 in the NBA in Assists Per Game(7.1) Ranks #4 in the NBA in Steals Per Game(2.35)
Ranks #4 in the NBA in Minutes Per Game(41.5)
Ranks #10 in the NBA in Minutes Played(1079.0)
Ranks #3 in the NBA in Field Goals Made(251.0)
Ranks #1 in the NBA in Field Goal Attempts(602.0) Ranks #3 in the NBA in Free Throws(220.0)
Ranks #6 in the NBA in Free Throw Attempts(272.0)
Ranks #7 in the NBA in Assists(185.0)
Ranks #3 in the NBA in Steals(61.0)
Ranks #2 in the NBA in Points(751.0)
Ranks #5 in the NBA in Field Goals Per 48 Minutes(11.17)
Ranks #2 in the NBA in Field-Goal Attempts Per 48 Minutes(26.78)
Ranks #5 in the NBA in Free Throws Per 48 Minutes(9.79)
Ranks #8 in the NBA in Free Throw Attempts Per 48 Minutes(12.1)
Ranks #13 in the NBA in Steals Per 48 Minutes(2.71)
Ranks #2 in the NBA in Points Per 48 Minutes(33.4)
Ranks #3 in the NBA in Total Turnovers(113.0)
Ranks #12 in the NBA in Total Efficiency Points(585.0)
Ranks #11 in the NBA in Efficiency Ranking(22.5) Ranks #2 in the NBA in Turnovers Per Game(4.35)
Ranks #3 in the NBA in Turnovers Per 48 Minutes(5.03)
mafijozo_jozo kaže: Prilično uspješan 12 mjesec za Allena
34 pts, 9 rebs and 7 assts @ Seattle (12/28)
51 pts, 6 assts, 7 stls vs. Utah (12/20)
54 pts, 8 rebs and 5 assts @ Milwaukee (12/18)
31 pts, 10 rebs and 8 assts vs. Denver (12/14)
40 pts, 1 rebs and 10 assts vs. Milwaukee (12/12)
Sadašnje statistike:
Ranks #1 in the NBA in Points Per Game(28.9) Ranks #7 in the NBA in Assists Per Game(7.1) Ranks #4 in the NBA in Steals Per Game(2.35)
Ranks #4 in the NBA in Minutes Per Game(41.5)
Ranks #10 in the NBA in Minutes Played(1079.0)
Ranks #3 in the NBA in Field Goals Made(251.0)
Ranks #1 in the NBA in Field Goal Attempts(602.0) Ranks #3 in the NBA in Free Throws(220.0)
Ranks #6 in the NBA in Free Throw Attempts(272.0)
Ranks #7 in the NBA in Assists(185.0)
Ranks #3 in the NBA in Steals(61.0)
Ranks #2 in the NBA in Points(751.0)
Ranks #5 in the NBA in Field Goals Per 48 Minutes(11.17)
Ranks #2 in the NBA in Field-Goal Attempts Per 48 Minutes(26.78)
Ranks #5 in the NBA in Free Throws Per 48 Minutes(9.79)
Ranks #8 in the NBA in Free Throw Attempts Per 48 Minutes(12.1)
Ranks #13 in the NBA in Steals Per 48 Minutes(2.71)
Ranks #2 in the NBA in Points Per 48 Minutes(33.4)
Ranks #3 in the NBA in Total Turnovers(113.0)
Ranks #12 in the NBA in Total Efficiency Points(585.0)
Ranks #11 in the NBA in Efficiency Ranking(22.5) Ranks #2 in the NBA in Turnovers Per Game(4.35)
Ranks #3 in the NBA in Turnovers Per 48 Minutes(5.03)
Allen Iverson Rulez
Tako je, Iverson Rulez!!!!!!!!!!!!!
Kad bi sixersi imali jos jednu zvjezdu uz Iversona koji je ovako potpuno sam sixersi bi sigurno bili u top 3 momcadi istoka!!! a i NBA-a
Meni takodjer,one godine kad su dosli do finala gledao sam ih kad got je to bilo moguce(jer je jos onda bio nba na hrt-u)... i potpuno sam zavolio Iversona i od onda mi je on najbolji igrac!
Steta sto Sixersi imaju glupog GM-a koji dovodi igrace poput McCalaugha i G.Robinsona koji imaju velikih problema s ozljedama a i vec su na zalasku karjere!! McCalaugh se povukao iz kosarke a Glen se mozda i vrati!
fanovi phile pricaju da se pregovara trade robinson za jalen rosea i donyella marshalla,to bi bilo dobro,jer ovaj nije 3 tekme odigrao u 2 godine,a kontam da ni nece,trebali bi tu zamjenu sto prije napravit
__________________ One day there'll be a place for us
eto napokon i neka tekma sa sixersima na NBA+ za one sa satelitom i uglavnom piratskim karticama.....hornets vs sixers....nije bas neka tekma,al je AI ak nis drugo
Iverson sukz,mrzim ljude koji sa niskim postotkom šuta zabiju 50 koševa po utakmici!!!!!
Ja sam ga zadnji put gledao kad je bio zadnji put na usranom HRT-u,i onda je imao više šuteva nego cijela ekipa zajedno,i to me strašno nervira.Da imam 50 šuteva i ja bi zabio 30 koševa!!!!
jučer uvalio Miamiu 45...
čitam po netu da je i on ove godine kandidat za MVP ali da se to ostvari treba Philly bolje igrat što je teško zamislivo no nadam se
CM-mania kaže: Iverson sukz,mrzim ljude koji sa niskim postotkom šuta zabiju 50 koševa po utakmici!!!!!
Ja sam ga zadnji put gledao kad je bio zadnji put na usranom HRT-u,i onda je imao više šuteva nego cijela ekipa zajedno,i to me strašno nervira.Da imam 50 šuteva i ja bi zabio 30 koševa!!!!
ti si glup!!
istina da ponekad šutira previše ali šta se drugo traži od lidera ekipe i skoro svake sezone prvog strijelca lige??!!
njegov postotak se okreće oko 40% i to je dobro sa obzirom na njegovu visinu...
stvarno ne kontam ljude koji seru po iversonu,covjek je kao prvo jedan od sigurno 5 najnizih u ligi,mozda i medju 3,jebote 182 mu je visina,dobija sigurno najvise batina od svih igraca,cak me i cudi kako sve to izdrzi,vec bi trebao biti totalno polomljen od ozljeda,jedini ima muda ici 1 na 1 sa grdosijama od tih nizih,dok drugi bjeze ja sam ga bar 20 puta vidio kako ulazi u O'Neala i 19 puta poentira,za primjer cisto..........potrosi dosta lopti,uostalom Jordan i slicni su trosili i vise,4x je bio naj strijelac lige,isto toliko kradljivac lopti,uvijek je u top 10,top 15 asistenata,eto ove sezone je i iznad prosjeka (ok,igra 1 opet),5,6x je otisao preko 50,40-50x preko 40,poslje MJ-a ima najduzi niz 40+ utakmica,ne sjecam se tocno koliko al bilo ih jedno 6,7,8...........igra u toj jadnoj Philadelphiji koju je sam doveo do finala prije 4 godine jer ostatak ekipe je bio u rangu KK Alkar........tako da stvarno ne razumijem ljude koji pljuju po njemu,dobro ako ga netko ne voli onda neka tako kaze,ruzan je gadan,ovo ono
Nije Iverson imao niz 40+ utakmica nego Kobe (mislim da 9), u sezoni 2002-03.
A 50 koševa u regularnoj sezoni je prebacio 8 puta. Toliko imaju samo Wilt Chamberlain (109), Michael Jordan (31), Elgin Baylor (15), Rick Barry (14), Kareem Abdul-Jabbar (9) i Bernard King (8).
Malac definitivno ima svoje mjesto u povijesti...
__________________ Hawkeye: I will not carry a gun, Frank. When I got thrown into this war I had a clear understanding with the Pentagon: no guns. I'll carry your books, I'll carry a torch, I'll carry a tune, I'll carry on, carry over, carry forward, Cary Grant, cash and carry, carry me back to Old Virginia, I'll even 'hari-kari' if you show me how, but I will not carry a gun.
Iverson dokazuje jos jednom da je najbolji igrac u NBA trenutacno, ove sezone je vec imao dvije utakmice preko 50koseva a sada i carrer high 60!!!!
Kad bi samo Iverson bio u nekoj boljoj momcadi!!!
"When you talk to me and mention Wilt Chamberlain in the sentence with me, I don't have any more words after that," Iverson said. "You mention somebody who is six feet, 165 pounds soaking wet and somebody seven some feet. That says a lot about the coaches that I've had in my career, the teammates that I've played with, and the family and friends that helped me get to this point. It's a tribute to the people that helped me get here and believed in me."
marat kaže: "When you talk to me and mention Wilt Chamberlain in the sentence with me, I don't have any more words after that," Iverson said. "You mention somebody who is six feet, 165 pounds soaking wet and somebody seven some feet. That says a lot about the coaches that I've had in my career, the teammates that I've played with, and the family and friends that helped me get to this point. It's a tribute to the people that helped me get here and believed in me."
"And I am still prčo od pinku i žilet.I love you..mom"
Zabio je 60,ali nije 64...
U koju bi ga momčad vi stavili??
Ja bi ga stavio u onu za odvikavanje od kretenizma...