Joj, da, trebala sam to bolje obrazložit. Dobra je jer je masna, a ne gelasta, pa mi fino nahrani kožu. Ujutro se probudim bez onih podočnjaka (naravno, ako spavam 8h), i koža mi ne izgleda presušena i ko da će svaki čas popucat. I da, otkad je koristim, postala je puno puno elastičnija. Tako!
Zaboravila sam napisat prije... Gledala sam brošuricu od linije Roc. Imaju neke kreme za bore (i za oko očiju) koje su namijenjene baš borama nastalima smijanjem, mrštenjem i sl., dakle od pokreta mišića lica. Naravno, uvijek je tu neki retinol, kisik, i sl, no, sad me i to zaintrigiralo; budući da imam grozne bore oko očiju (od smijanja). Čak mi je frend neki dan reko da imam bore. Htjela sam se
Imam i ja tu brošuricu i baš sam razmišljala da tu kremu uzmem. Košta oko 160 kn.
Bila sam i u parfumeriji pa kad tražim kremu za bore pitaju me "je li to za vas" i onda mi ponude nešto za prve bore a ja bi nešto jače. Malo se tješim da mi se još ne vide toliko
Roc sam koristila jedno vrijeme, ali dugorocno meni osobno nije pasala.
Sad vec poduze vrijeme koristim La roche possay, oni imaju kremu active C koja prilicno dobro djeluje.Imaju je i za oko ociju i za cijelo lice, sa zastitom, spf 15 cini mi se.
samo nisam sigurna da se LRP prodaje kod nas.
Vichy ima kremu za lice "Myokine" protiv prvih bora nastalih mimikom i ta krema je jako dobra,a vidjela sam da sada imaju i Myokine kremu za podrucje oko ociju,ali je nisam jos probala.Bilo bi pametno prvo uzeti tester
Rhea kaže: Vichy ima kremu za lice "Myokine" protiv prvih bora nastalih mimikom i ta krema je jako dobra,a vidjela sam da sada imaju i Myokine kremu za podrucje oko ociju,ali je nisam jos probala.Bilo bi pametno prvo uzeti tester
To vani jel? Nema toga kod nas, mislim
anya kaže: Odjednom su mi se pojavile i to izražajnije ispod samo jednog oka, ali ne baš oko očiju nego ispod gdje stavljam korektor.
Znam da je bilo govora o kremama za podočnjake a mene zanima da li ima djelotvorna protiv bora da ih bar ublaži, jer ne vjerujem da ih može otkloniti...
ja sam si bas jucer kupila od garnier-a ono malo cudo LIFT, bas za oci. nadam se da ce valjati!
U ljekarni od natural wealth. Košta 95 kn ali ima ga stvarno dosta, 75 ml. Mislim da će mi to jedino i pomoći jer mi je koža dosta suha, a od krema ne očekujem ništa.
svakako tazorac,0.1% ili retina-a 0.04 mg
i renova.inace se koriste u ljecenju akni ali dokazano da nakon 2 mjeseca izbrisu borice oko ociju.meni je super izbrisano.
neznam dali toga ima kod nas doma,tj u kom imenu dolazi,ali posto ja radim sa time ja to sebi na poslu uzmem male sample tubice.zbilja
Afro, toga nema kog nas. Znaš li neku kremu koga sadrži jednaku količinu tog retinola u nekoj drugoj kremi koje ima za kupiti kod nas. I da li se smiju te kreme s retinolom koristiti i ljeti?
Zanima me koju kremu za područje oko očiju koristite?
Sada mi je nakraju Botanic source od Avona, ali mislim ju promjeniti jer mi se ne da stalno tražiti netkoga tko prodaje Avon.
Inače kremica, gel zapravo, za tu je lovu stvarno pristojne kvalitete...