magic kaže: a i nisu sve protiv bora, ako vas brine da ce vas zbog njihovog korishtenja svrstati medju 'zrelu' don
Pa ja mislim da madoj koži u dvadesetima i ne trebaju te agresivne kremice nego neke nježne koje samo dobro vlaže taj dio oko očiju.
Ja sam takve počela koristiti s 20 godina. Evo me, nedavno navršila 25, a borica još ni blizu.
P.S.
Za one koje možda kremom zakamufliraju cijelo područje oko očiju (ko šta sam ja radila dok me ne prosvijetliše): kremica se stavlja ispod oka i, po želji, ispod obrva, ali nikako na i blizu kapka.
[QUOTE]Anteaa kaže:
[Hm... Ja sam nedavno otkrila super marku - Carita . Kremice su im strašno nježne, strašno učinkovite i strašno skupe. Ako ti nije bed dat lovu - kupi si to.
Čula sam da su to super kreme. Koji je raspon cijena?
Hm, dosta su skupe. Ovu oko očiju još nisam probala jer trošim Lancaster neku s kisikom. Kad tu potrošim, kupit ću si i Carita oko očiju. Zašto? Zato što sam kupila njihov tonik, masku, dnevnu i noćnu kremicu i lice mi se doslovno preporodilo. Prebacujem se na njih definitivno.
Dnevni fluid sam platila skoro 600 kn, a noćnu oko 530 kn.
da čula sam da su to odlični proizvodi, ali kak ja nemam nikakvih problema sa kožom i dobro podnosim i ove malo "jeftinije", još ću pričekati koju godinu na ove ekskluzivnije kremice. Mama mi koristi La prairie i to je apsolutno savršenstvo. Ona je alergična na sve, ali ovo joj je super. Uspjelo joj je maknuti one smeđe fleke od sunca, i staračke pjege sa ruku. Ma pravo ludilo.
magic kaže: Ja ne volim kremice u kutijcama...shkifasto mi prste mochit unutra...jebiga, mojamalafobija
Ocito nas ima vise fobicnih
Ja sam tome doskocila stapicima za usi.
Samo me STVARNO nerviraju one kutijice sa lip balm od L'Occitane jer su stvarno dobre , a tako nehigijenski neprakticne
i onda iscijedi tak da vrecice ne budu prepune vode..
i stavi svaku na jedno oko i drzi 10 minuta (nek budu mlake)
prodje odmah
i naspavaj se....
pusa
Izjavila Tihana Harapin Zalepugin da ona cijeli život područje oko očiju maže s Melem mašću. A ona bogme dobro izgleda za svoje godine (jest da ju nikad nisam vidjela uživo), ali čini se vrlo dobro održavanom.
jakod obre kapi za oci su Proculin. kostaju oko 12 kn ja mislim, mozda malo vise. kad su ti crvene oci, kad te peku, ukapas si njih i sve bude super. provjereno. probaj s njima mozda ti pomognu sta se tice peckanja, crvenila... sretno.