Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Preparativna kozmetika
Korisničko ime
Lozinka

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.08.2004., 14:42   #101
dora
vrag u selu

dora Avatar

Registracija: Mar 2003.
Re: kremice za oko očiju

Ublaziti podocnjake kremom? Prvi put cujem. I nemojte mi rec, namazete kremu i nemate podocnjake wtf?
Old 30.08.2004., 15:52   #102
Marija_1963
ex gusjenica

Marija_1963 Avatar

Registracija: Jan 2003.
Talking Ma ne brinite...

Meni su oduvijek osobe s podočnjacima djelovale drugačije, nekako produhovljeno, kao da pišu poeziju cijelu noć! Šta je u tome loše, a?? Uživajte u sebi, kakve god da jeste, život je prekratak !
Marija_1963 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.08.2004., 16:21   #103
Fosil
Registrirani korisnik

Registracija: May 2004.
Ma sve ti je to samo spika da se iskompleksiranim i jadnim ženicama izmuze lova. Svi smo mi skloni tome da potrošimo lovu na skupe preparate, koji će nas pomladiti, ali kad bi to bilo moguće, onda bi škvadra s puno love bila vječno mlada.
A nije to baš tako. Čak i oni koji ne znaju šta će s parama i život im se svodi samo na brigu o samima sebi, ako ne pribjegnu plastici kad - tad izgledaju kao pureći vratovi.
Činjenica je da je koži potrebno dodati malo vlage i masnoće izvana, ali velike razlike između tih preparata i nema. Glavno je da nemaš alergijsku reakciju na onaj koji koristiš, da koži daješ kvalitetnu ishranu i puno vode iznutra, da imaš dobru gensku podlogu i da se štitiš od sunca i vjetra. A sad da li košta 50 ili 500kn i nije neka razlika. Sve je to marketing.
Fosil is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.08.2004., 18:40   #104
sunčica
glupa s posljedicama

sunčica Avatar

Registracija: Dec 2002.
Rosal

cijena sića (u odnosu na ostale)

s obzirom da imam masnu kožu, uvijek su mi preporučivali kojekakve gelove , ali meni su oni katastrofa -- zategnu mi kožu, imam osjećaj kao da mi se bore stvaraju naočigled

+ nastojim spavati dobro i redovito, mislim da će teško neka kremica riješiti problem podočnjaka, bore će jedino možda malo usporiti

I dobra mi je bila Avene (inače mi jako odgovara njihova kozmetika)
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 30.08.2004., 19:15   #105
Karmela
magnet za munjare

Karmela Avatar

Registracija: Jan 2004.
[QUOTE]sunčica kaže:
[B]Rosal

cijena sića (u odnosu na ostale)

s obzirom da imam masnu kožu, uvijek su mi preporučivali kojekakve gelove , ali meni su oni katastrofa -- zategnu mi kožu, imam osjećaj kao da mi se bore stvaraju naočigled

Niti ja ne volim gelove. Mislim da su oni za djevojke do 17 godina, kojima fakat ne treba njega koze oko ociju.
Karmela is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.08.2004., 19:24   #106
LadyInRed
Gambler

LadyInRed Avatar

Registracija: Apr 2003.
meni su moji podočnjaci jebeno sexy muškarci kažu da ih podsjećaju na burnu, neprospavanu noć ima nešto chic u podočnjacima

za prve borice oko očiju sam dugo koristila gel od Garniera. nije loš. mislim, borica nemam, da li od toga ili ih prirodno nemam, ne bih znala.
Rosal mi je izazivao peckanje i suzenje nakon nekog vremena. odustala sam privremeno od kremica za njegu kože oko očiju.
Old 30.08.2004., 22:27   #107
aola
Haley Starshine

aola Avatar

Registracija: Jul 2004.
Re: Ma ne brinite...

Quote:
Marija_1963 kaže:
Meni su oduvijek osobe s podočnjacima djelovale drugačije, nekako produhovljeno, kao da pišu poeziju cijelu noć! Šta je u tome loše, a?? Uživajte u sebi, kakve god da jeste, život je prekratak !

prvi puta da je netko tak nesto lijepo napisao o podocnjacima..
dirnuta sam mada ne volim poeziju..
aola is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2004., 08:55   #108
Chlea
Registrirani korisnik

Chlea Avatar

Registracija: Jun 2004.
Quote:
meni su moji podočnjaci jebeno sexy muškarci kažu da ih podsjećaju na burnu, neprospavanu noć ima nešto chic u podočnjacima
viš ti ovo

jako dobar stav
Old 31.08.2004., 10:21   #109
rachelst
proud mama

rachelst Avatar

Quote:
goldberry kaže:

Ti ne očekuješ doista da ti nestanu samo do kreme?
A mogu biti i urođeni, pa da ne znam šta trackaš imaš ih i možeš ih se samo operacijom riješiti...
ma neočekujem da nestanu nego jednostavno da njegujem tu kožu ako može nešto da ih ublaži i je moji su upravo te vrste urođeni majku im njihovu
Old 31.08.2004., 10:28   #110
rachelst
proud mama

rachelst Avatar

Talking

[QUOTE]LadyInRed kaže:
[B]meni su moji podočnjaci jebeno sexy muškarci kažu da ih podsjećaju na burnu, neprospavanu noć ima nešto chic u podočnjacima

e ovakav ću i ja morat stav zauzet glede mojih podočnjaka

hvala cure i neznam šta se pojedine jedinke čude kao nikad nisu čule za kremice za područje oko očiju...moš mislit...al nema veze...
probat ću sa vichyem jer mi njihova kozmetika paše a od puno krema mi suze oči i zacrvene se i sl.....
ma zanimalo me jer ko koristio taj chanelov novi k. jer znam da puno košta a nemam pojma kakav je pa da se ne zaletim
Old 31.08.2004., 11:28   #111
croft
chic

croft Avatar

Registracija: Feb 2003.
Srecom nemam problema sa podočnjacima,ali evo cura koju ja znam isprobala je kreme i kreme,nista njoj to nije pomoglo.
Sad radje potrosi na dobar korektor koji ce joj koliko-toliko prekriti podocnjake.
croft is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2004., 11:46   #112
Fosil
Registrirani korisnik

Quote:
croft kaže:
Srecom nemam problema sa podočnjacima,ali evo cura koju ja znam isprobala je kreme i kreme,nista njoj to nije pomoglo.
Sad radje potrosi na dobar korektor koji ce joj koliko-toliko prekriti podocnjake.
Na žalost korektor, pogotovo bez dobre podloge će samo pogodovati stvaranju bora oko očiju. Ali, znam, ko će misliti na sutra kad želi za današnji izlazak prikriti podočnjake.

A cure da vas ja pitam jednu stvar, koja nema direktne veze s ovom temom, ali ipak ima.

Koliko vas obavezno, ali mislim stvarno OBAVEEEEZNOOOO
temeljito skida šminku i čisti lice prije spavanja ( o pranju zuba da i ne govorim). Imam osjećaj da se danas cure, pogotovo one mlađe, prilično aljkavo odnose prema tome. Mislim da nema ništa gore za lice kad se u jutro probudiš razmrljane sinoćnje šminke.
Fosil is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2004., 11:59   #113
croft
chic

croft Avatar

Registracija: Feb 2003.
uvijek sam skidala sminku prije spavanja,pa i onda kad bi dolazila u 5 ujutro pijana...
croft is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2004., 12:01   #114
Lali Puna
Waving, Not Drowning

Lali Puna Avatar

Registracija: Dec 2003.
nije da nisam čula i da ne koristim kreme za oko očiju, ali od kreme ne očekujem da mi makne podočnjake. Očekujem da mi navlaži i njeguje kožu oko očiju i to je to.
Protiv podočnjaka koristim korektor ili tamne naočale(ovo garantiram ima učinka ).

Skidam šminku uvijek prije spavanja u koje god doba noći ili jutra i u kojem god stanju došla kući....kao mlađa sam bila puno nemarnija oko toga, a sad sam valjda stekla neku rutinu pa to napravijm totalno nesvjesno....

I, btw - uopće nije grozno probuditi se razmrljane šminke ujutro....tad ja imam taman onaj neki 'smokey eyes' look koji se namjerno ne može nikako postići!
Old 31.08.2004., 12:11   #115
sergio
Fedora

Registracija: Sep 2003.
Quote:
croft kaže:
uvijek sam skidala sminku prije spavanja,pa i onda kad bi dolazila u 5 ujutro pijana...
ja isto
sergio is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2004., 12:32   #116
sunčica
glupa s posljedicama

sunčica Avatar

Quote:
Fosil kaže:

temeljito skida šminku i čisti lice prije spavanja ( o pranju zuba da i ne govorim). Imam osjećaj da se danas cure, pogotovo one mlađe, prilično aljkavo odnose prema tome. Mislim da nema ništa gore za lice kad se u jutro probudiš razmrljane sinoćnje šminke.
nikad, doslovno nikad nisam legla sa šminkom

uvijek detaljno skidanje, pa umivanje pa tonik/ termalna voda, pa kremice za oko očiju i lice. I malo klindamicina na prištiće. Ma kako ušlagirana bila, to je ritual.

i onda ja imam problema s tenom
Old 31.08.2004., 12:47   #117
Fosil
Registrirani korisnik

Quote:
sunčica kaže:
nikad, doslovno nikad nisam legla sa šminkom

uvijek detaljno skidanje, pa umivanje pa tonik/ termalna voda, pa kremice za oko očiju i lice. I malo klindamicina na prištiće. Ma kako ušlagirana bila, to je ritual.

i onda ja imam problema s tenom
Svaka čast!!!

Možda stvarno griješiš u odabiru preparata. Znam da npr. Lancom kreme ne odgovaraju svakome ma kako skupe bile. Za neku kožu jednostavno znaju biti pre teške pa uzrokuju čepljenje pora i svašta drugo.
Fosil is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2004., 13:25   #118
dora
vrag u selu

dora Avatar

Registracija: Mar 2003.
Quote:
Fosil kaže:
Ja.
Nikad nejdem niti spavat bez da sam skinula sminku i otusirala se, bez obzira kad i u kojem stanju dosla doma

Cak i kad jednom nije bilo plina u kvartu, pa se voda nije mogla grijat prek bojelra, zakuhavala sam vodu u loncu da bi se mogla potusirat nakon dolaska doma
Old 31.08.2004., 13:54   #119
Zmijica
.

Zmijica Avatar

Registracija: Jun 2003.
Puder obavezno skinem, a ostalo... kako kad.
Na podocnjake se vise ne obazirem
Koristim Avene jer ne dobivam reakciju na njega. Onaj obicni, a ima i neki protiv bora, al to nije moj problem.

BTW, kad vec pricamo o poeziji & podocnjacima, Pavlicic ima jako dobar opis seksi podocnjaka u Stroju za maglu
Zmijica is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.08.2004., 14:19   #120
luca
trazi Pangur Bana

luca Avatar

Re: kremice za oko očiju

Quote:
rachelst kaže:
evo mene interesira kakve i koje kreme ili gelove za oko očiju upotrebljavate da ste s njima jakoooooo zadovoljne...
za otecene oci: Clarins gel (ali on nije hidratantan)
za suhu kozu oko ociju: Avene (ja to mazem i na usta kad nemam mazivo pri ruci)
za dane kad sja sunce: hidratantna krema SPF 30 (zaboravila proizvodjaca)
za tamne podocnjake: ne postoji

ovo mi je dobitna kombinacija, ne mislim mijenjati.

sminku skidam svaku vecer, kad sam pri sebi. kad nisam, ionako padnem s vrata i obucena i s cipelama zaspem na prvom stolcu...
Advertisement

Advertisement
Sponsored links

Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja