Quote:
revolution kaže: osmero djece
napori
naknade
budućnost nacije koju smo posudili od svoje djece...
isuseeeeeee ovo je dosadno... crveni kaputić treba zakopčati ii krenuti u zgb noć... laganini... BEZ NAPORA
ili
Dosadno, isto kao i prije...
Ne ovo vise nije ni dosadno, ovo je vise nego gadljivo: "Vrati mi moje krpice bu bua !"
PS - koliko uopce ima obitelji sa 8 ili vise djece ?
(A ljubav je izmislila sirotinja, kako bi mogla jeb*** badava !)
__________________ Došli su ljudi, kaj nisu već imali srca za Zagreb naš stari,
vse su razrušili, vse su razmetali, kak da su došli Tatari. (Dragutin Domjanić)
Ja na izbore ne izlazim. Jer su njih dvoje potpuno isti.
I ne pada mi na pamet da svoj glas, svoje vrijeme potrošim na odluku kome od ta dva dikobraza dati mandat na pet godina i plaću koju ostatak ove zemlje može samo sanjati.
Gadljivci, i on i ona........ova država je u totalnoj kurchini. Treba nas pobit. Sve. Kolektivno.
the edge kaže:
Stipe je bio puno bolji nego kod Lilića, bitno je popravio dojam. Drugi mandat nije upitan.
Kod Lilića ništa nije ni mogao kada je Kosor ionako bila "voditeljica", a Lilić sjedio tamo reda radi.
Ovdje su je fino mogli ušutkati vremenskim ograničenjem, pa je i Mesić mogao doći do riječi.
Vidim da se forumsko društvo dobro zabavljalo!
Rekla bih da je mene osobno iznenadio Bilić.Brzinom.
A Mesić sasvim drugi čovjek od neki dan!
Jaca se otkopčala da dokaže da nije "zakopčana" osoba!
Vjerujem da je Mesić večerašnjim nastupom popravio svoj rejting!
Bare kaže:A sto je politika? Nacin da najinteligentniji, najobrazovaniji i najsposobniji ljudi drustva stvore blagostanje za siroke mase. Zato po meni trebamo imati povjerenja u sve nase politicare, postivati ih i vjerovati da rade za nase dobro. Bez obzira na stranku. ....
baka kaže: Vidim da se forumsko društvo dobro zabavljalo!
Rekla bih da je mene osobno iznenadio Bilić.Brzinom.
A Mesić sasvim drugi čovjek od neki dan!
Jaca se otkopčala da dokaže da nije "zakopčana" osoba!
Vjerujem da je Mesić večerašnjim nastupom popravio svoj rejting!
Mislim da njegov rejting nikad nije ni bio upitan.
Sutra se odmaramo a prekosutra svi na izbore.
Mesić je bio u Belom Manastiru, ali prije nego što je postao predsjednik. Drugi krug i nije trebao biti, samo se novac bezvezno potrošio. Kada vidim Červara koji je svjetski i olimpijski prvak a agituje za jednu običnu novinarku bezvezne HRT koja je u europskim razmjerima na 101. mjestu ne mogu se načuditi ljudskoj gluposti. Izbori za predsjednika inače su budalasti jer ako Bush može biti predsjednik Amerike onda uopće nije čudo što svijet ne možemo prepoznati kao ugodno mjesto za život.
Danas zaista svatko može pomisliti da može biti predsjednik kojim bi se ponosili. Meni se čini da se našim kandidatima možemo samo stidjeti jer nemaju ni mrvicu moralnog integriteta, znanja i sposobnosti.