Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Predsjednički izbori 2005
Korisničko ime
Lozinka

Predsjednički izbori 2005 Izbori za predsjednika Republike Hrvatske - 2. siječnja 2005. godine, Mesić vs. Kosor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.01.2005., 12:44   #1
Vuco
i ja zaljubljen u placebo

Vuco Avatar

Registracija: Dec 2002.
Zašto su četnici glasovali za Stipu?

Dobro sve to, ali jedna stvar mi nije jasna. Svi znamo, a Mesić je to rekao odmah nakon prvog kruga, da je Mesić jedan od najvećih hrvatskih branitelja. Naime, kao što i sam kaže, on je uvijek bio na prvoj crti. U Beogradu, u Dubrovniku (samo je zaboravio tko je napadao), u Pakracu... ukratko, bio je u HDZ-u, a svi znamo da je HDZ stvorio ovu državu i da bez HDZ-a ne bi bilo samostalne hrvatske države.*

Daklem, kako je moguće da u jednom Borovu, u kojem se na nedavnoj "proslavi" pravoslavnog Božića masovno isticala četnička ikonografija, stvarale kolone od nekih stotinjak auta sa četničkim zastavama, pa čak bilo i naoružanih, Mesić dobije 93% glasova?
A ništa drugačije nije ni u drugim mjestima, koja su pretežno naseljena srpskim življem.

* Za Mesićeve glasače, pošto neće skužiti... ova zadnja rečenica je zajebancija. Naravno da bi se Hrvatska osamostalila i bez HDZ-a. Ali ne bez Mesića, koji je sam svojim rukama srušio Jugoslaviju i napisao knjigu o tome.
Old 17.01.2005., 12:46   #2
banderas
jetra na mukama

banderas Avatar

Ajde, ako je tako, ti Vuco meni objasni onda kako to da je Mesić (premoćno) pobijedio u Vukovaru i Dubrovniku.
banderas is offline  
Old 17.01.2005., 12:50   #3
Vuco

Vuco Avatar

Quote:
banderas kaže:
Ajde, ako je tako, ti Vuco meni objasni onda kako to da je Mesić (premoćno) pobijedio u Vukovaru i Dubrovniku.
Pa što? I Tuđman je pobjeđivao u Vukovaru i Dubrovniku, ali se baš ne sjećam da je pobjeđivao po srpskim selima.

Daklem, pitanje je jasno.
Old 17.01.2005., 12:52   #4
LjutiBronxBomber
Banned

Mesic je sinoc rekao "Ja nisam mazohist."

Mozda on nije, ali njegovi biraci, koji su po nacionalnosti Hrvati, jesu.

Jer ne mozes drugacije objasniti cinjenicu da jedan Mesic spaja Hrvate i cetnike. Cetnici, koji bi, kad bi mogli, izbrisali te iste Hrvate i Hrvatsku.
LjutiBronxBomber is offline  
Old 17.01.2005., 12:56   #5
maja321
Registrirani korisnik

maja321 Avatar

Registracija: Aug 2004.
Re: Zašto su četnici glasovali za Stipu?

Quote:
Vuco kaže:
Dobro sve to, ali jedna stvar mi nije jasna. Svi znamo, a Mesić je to rekao odmah nakon prvog kruga, da je Mesić jedan od najvećih hrvatskih branitelja. Naime, kao što i sam kaže, on je uvijek bio na prvoj crti. U Beogradu, u Dubrovniku (samo je zaboravio tko je napadao), u Pakracu... ukratko, bio je u HDZ-u, a svi znamo da je HDZ stvorio ovu državu i da bez HDZ-a ne bi bilo samostalne hrvatske države.*

Daklem, kako je moguće da u jednom Borovu, u kojem se na nedavnoj "proslavi" pravoslavnog Božića masovno isticala četnička ikonografija, stvarale kolone od nekih stotinjak auta sa četničkim zastavama, pa čak bilo i naoružanih, Mesić dobije 93% glasova?
A ništa drugačije nije ni u drugim mjestima, koja su pretežno naseljena srpskim življem.

* Za Mesićeve glasače, pošto neće skužiti... ova zadnja rečenica je zajebancija. Naravno da bi se Hrvatska osamostalila i bez HDZ-a. Ali ne bez Mesića, koji je sam svojim rukama srušio Jugoslaviju i napisao knjigu o tome.
A glupih li komentara.
A koliko Srba je glasalo za HDZ na parlamentarnim izborima?
Puno po njihovom priznanju.
maja321 is offline  
Old 17.01.2005., 13:02   #6
speculum
Registrirani korisnik

speculum Avatar

Registracija: Jan 2005.
Re: Re: Zašto su četnici glasovali za Stipu?

Quote:
maja321 kaže:
A glupih li komentara.
Sereš sereš sereš..... Samo posereš, citiraj ovdje ijedan komentar takvog tipa u novinama...
speculum is offline  
Old 17.01.2005., 13:03   #7
matejakežman
Revolucionar

matejakežman Avatar

Pošalji poruku preko MSN korisniku matejakežman Pošalji poruku preko Yahoo korisniku matejakežman
zasto stavljas u isti kos Srbe i cetnike to je kao da netko zove sve Hrvate ustasama.
pa daj se osjesti malo i razmisli prije nego ga poseres.
matejakežman is offline  
Old 17.01.2005., 13:03   #8
Vuco

Vuco Avatar

Re: Re: Zašto su četnici glasovali za Stipu?

Quote:
maja321 kaže:
A glupih li komentara.
HDZ je dobio 93% u Borovu? Ne bih baš rekao.
Old 17.01.2005., 13:06   #9
banderas
jetra na mukama

banderas Avatar

Re: Re: Re: Zašto su četnici glasovali za Stipu?

Quote:
Vuco kaže:
HDZ je dobio 93% u Borovu? Ne bih baš rekao.
I nakon debakla na izborima, desnica se naravno mora hvatati za slamku, a to je sad za koga su glasali 3% Srba u Hrvatskoj i 0,5% Muslimana

Reci ti meni radije Vuco, šta je s rezultatima u najhrvatskijim općinama? Pogledaj malo rezultate u Varaždinu, Čakovcu i drugim mjestima gdje Hrvata ima preko 90%. Tamo Mesić ima oko 80% glasova.
banderas is offline  
Old 17.01.2005., 13:07   #10
Vuco

Vuco Avatar

Quote:
matejakežman kaže:
zasto stavljas u isti kos Srbe i cetnike to je kao da netko zove sve Hrvate ustasama.
pa daj se osjesti malo i razmisli prije nego ga poseres.
Gdje sam ja rekao da su svi Srbi četnici? Glupost.

Ipak, činjenica je da su Srbi, bez obzira na to jesu li četnici ili ne, glasovali za Mesića.

E sad, da sam ja glasovao za istog kandidata za kojeg su glasovali oni koji su prije par dana mahali četničkim zastavama, ipak bih se malo zamislio.
Old 17.01.2005., 13:09   #11
LjutiBronxBomber
Banned

Re: Re: Re: Re: Zašto su četnici glasovali za Stipu?

Quote:
banderas kaže:

Reci ti meni radije Vuco, šta je s rezultatima u najhrvatskijim općinama? Pogledaj malo rezultate u Varaždinu, Čakovcu i drugim mjestima gdje Hrvata ima preko 90%. Tamo Mesić ima oko 80% glasova.
Pa, u tome je stvar.

Sta ima kod tog Mesica sto spaja toliko Hrvata i LISTOM Srbe, koji su, DEFINITIVNO ogromnom vecinom pro-cetnicke orijentacije???

Old 17.01.2005., 13:11   #12
Vuco

Vuco Avatar

Re: Re: Re: Re: Zašto su četnici glasovali za Stipu?

Quote:
banderas kaže:
I nakon debakla na izborima, desnica se naravno mora hvatati za slamku, a to su sad za koga su glasali 3% Srba u Hrvatskoj i 0,5% Muslimana

Ponavljam, Tuđman je na prvim izborima postigao još bolje rezultate od Mesića jučer. Kaj to sad znači? Da je Tuđman sveta krava, nedodirljiv i bezgrešan, jer je eto ogromna većina glasovala upravo za njega? Ma daj.
Ja te ne pitam za rezultate u hrvatskim općinama. Hrvati će jednom glasovati za ovog, a drugi put za onog. Sasvim normalno. To je demokracija.

Daklem, kako to da su četnici glasovali za istog kandidata kao ti?
Old 17.01.2005., 13:12   #13
The_Equilibrist
Registrirani korisnik

The_Equilibrist Avatar

Registracija: May 2003.
Cekaj, srpski predstavnici u Saboru su u koaliciji s HDZ-om, je li? Cek', mozda sam se prevario... ovaj.... daklem, Pupovac.. da, da, SDS (tako se zove, je li) je stvarno u koaliciji s HDZ-om
The_Equilibrist is offline  
Old 17.01.2005., 13:13   #14
walter
dr. Ivo Bannader

walter Avatar

Registracija: Sep 2003.
Kao što rekoh, Mesić je četnički vojvoda, A OVO JE CPBIJA!
Old 17.01.2005., 13:13   #15
walter
dr. Ivo Bannader

walter Avatar

Registracija: Sep 2003.
Quote:
The_Equilibrist kaže:
Cekaj, srpski predstavnici u Saboru su u koaliciji s HDZ-om, je li? Cek', mozda sam se prevario... ovaj.... daklem, Pupovac.. da, da, SDS (tako se zove, je li) je stvarno u koaliciji s HDZ-om
Zašto su četnici u koaliciji sa vladom, a zašto su glasali za četnika, ma ne, čekaj...
Old 17.01.2005., 13:14   #16
The_Equilibrist
Registrirani korisnik

The_Equilibrist Avatar

Re: Re: Re: Re: Re: Zašto su četnici glasovali za Stipu?

Quote:
LjutiBronxBomber kaže:
Pa, u tome je stvar.

Sta ima kod tog Mesica sto spaja toliko Hrvata i LISTOM Srbe, koji su, DEFINITIVNO ogromnom vecinom pro-cetnicke orijentacije???

E vidis, tu ti je falinga. To sto ti smatras da je svaki pravi Hrvat ustasa niti ne znaci da je niti ne znaci da je svaki Srbin cetnik.
Old 17.01.2005., 13:17   #17
LjutiBronxBomber
Banned

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zašto su četnici glasovali za Stipu?

Quote:
The_Equilibrist kaže:
E vidis, tu ti je falinga. To sto ti smatras da je svaki pravi Hrvat ustasa niti ne znaci da je niti ne znaci da je svaki Srbin cetnik.
Nemoj meni govoriti sto ja smatram a sto ne.

Nisam rekao da je bas SVAKI Srbin cetnik, ali sam 100% uvjeren da je vecina Srba u Hrvatskoj pro-cetnicke prijentacije. Dokaz je da ih je ostalo svega 3%, plus onih koji se pomalo vracaju.

Da nisu, ne bi nikada ni otisli iz Hrvatske.

Sad daju glas Mesicu.

Dakle, STO JE TO sto spaja pro-cetnicke Srbe i Hrvate po glasu jednom Mesicu?
Old 17.01.2005., 13:26   #18
speculum
Registrirani korisnik

speculum Avatar

E kad čitam sve ovo vidim da se sve vrača opet na ustaše, četnike i komuniste... Svatko zauzme svoje stajalište i rokaj miki....
speculum is offline  
Old 17.01.2005., 13:31   #19
The_Equilibrist
Registrirani korisnik

The_Equilibrist Avatar

Tako ti je to, kad njega brine tri posto Srba, a 66 posto Hrvata zanemaruje. Valjda opet neko zbrajanje postotaka.
Old 17.01.2005., 13:33   #20
LjutiBronxBomber
Banned

Quote:
The_Equilibrist kaže:
Tako ti je to, kad njega brine tri posto Srba, a 66 posto Hrvata zanemaruje. Valjda opet neko zbrajanje postotaka.
3 posto kao 100.

Svi LISTOM za Mesica.

Zasto? Zasto izbjegavate odgovoriti zbog cega dajete glas covjeku koji je toliko popularan kod Srba pro-cetnicke, veliko-Srpske orijentacije - koji bi, da mogu, unistili vas i vasu drzavu??

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja