duvdevan kaže: u četvrtak počinje emitiranje tv serije " OZ " !!!!
obavezno gledati.
disclaimer modovima: iako je "tema" za podforum tv ili kako već, moja preporuka ide ekipi na politici...koji tamo ne zalaze.
isto kao i ja
Tek sada? u zemljama razvijenog socijalizma je vec bilo 7 repriza... Ali serija je stvarno super. Kad ce na HTV biti i tironut i florentin, hrvatska ce biti svijet.
Ma daj, nije samo do nasilja. Imas opaticu koja je psiholog zatvora (ali se ne oblaci kao opatica), jednog pedera masovnog ubojicu i silovatelja, pa tough irca koji dobije rak dojke a njegov brat je retardiran, pa jamajkanca koji je glavni ubojica u zatvoru, pa dva penzica, pa grupu digica, pa neonaciste, pa obicne gangsta rapere, pa nation of islam, pa zgodnu crnkinju doktoricu koju siluje jedan zatvorenik... Zanimljivo drustvo.
sve je puno poruka. Cak i ako si togh irac masovni ubojica mozes dobiti rak dojke. Ali stvarno je dobro napravljena serija.
burazer je bio glavni hitman, najzajebaniji lik u irskoj mafiji, medjutim dobio je nekim drvenim spomenikom po glavi, tom prilikom mu je povrijedjen mozak nisi pratio svaku epizodu Ryan se u zatvoru onako zastitnicki ponasao jer se osjecao krivim zbog njegove povrede, naime dok se ovaj jebavao sa zenom sefa mafije burazer je cuvao strazu i dobio po glavi
Quote:
UmpaUmpa kaže: pa nation of islam
Moras priznati da je Said glavna faca u seriji, totalni ludjak sa stilom
Vanjushka kaže: burazer je bio glavni hitman, najzajebaniji lik u irskoj mafiji, medjutim dobio je nekim drvenim spomenikom po glavi, tom prilikom mu je povrijedjen mozak nisi pratio svaku epizodu Ryan se u zatvoru onako zastitnicki ponasao jer se osjecao krivim zbog njegove povrede, naime dok se ovaj jebavao sa zenom sefa mafije burazer je cuvao strazu i dobio po glavi
To jesam gledao, nisam htio ulazit u detalje.
Quote:
Vanjushka kaže: Moras priznati da je Said glavna faca u seriji, totalni ludjak sa stilom
Nema lika u seriji koji nije prica. Svi su puknuti.