Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Magija i mistika

Magija i mistika Od parapsihologije do metafizike

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.03.2014., 08:33   #1
Smile Tajna znanja

Tijekom svog traganja za Istinom susreo sam se sa mnogim tajnim znanjima koja vjerujem da će vam biti zanimljiva. Najviše me je zanimalo kako razviti psihičke moći, astralna putovanja, kako razviti vidovitost, anđeoski jezik, rituali i sl.

Također sam imao priliku susresti osobe koje su imale razvijene neobične psihičke sposobnosti, a koje su mi pomogle da ih i sam razvijem. Neke od tih sposobnosti su bile: tumo vatra - zagrijavanje tijela na velikoj hladnoći, učiniti da vam jedna ruka postane duža, telekineza - pomicanje predmeta pogledom, velika težina, snaga misli, tajne tibetanske metode otvaranja trećeg oka, čitanje akaša kronike, kako snagom uma promijeniti svoju sudbinu i sl.

U ovom postu htio bih s vama podijeliti svoja iskustva i znanja.
Tahuti is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2014., 08:49   #2
ANĐEOSKI JEZIK

Govori se da su nekad ljudi mogli razgovarati sa anđelima i bogovima, a onda im je Bog pomiješao jezike i oni su tu sposobnost izgubili.

Jednom davno sam hipnotizirao djevojku s kojom sam bio u vezi, naravno s njenim dopuštenjem, i preko nje sam prizvao anđela. Pitao sam ga kako se zove i među ostalim pitao: Kako mogu razgovarati sa anđelima? A on mi je odgovorio da moram naučiti anđeoski jezik.

Od tada sam godinama tragao za anđeoskim jezikom. Neki će vjerojatno , upoznati sa učenjima Zlatne Zore, reći da je to Enohijanski jezik, ali nije.
Tahuti is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2014., 10:17   #3
ANĐEOSKI JEZIK - nastavak

Tijekom vremena inicirao sam se u mnoga okultna bratstva. Ni jedna nisu spominjala anđeoski jezik ili ga možda nisu tako zvali. S vremenom sam došao do ključeva svih tajnih znanja i tada sam prepoznao što je to anđeoski jezik i kako komunicirati s anđelima i bogovima. Naravno to nije tako jednostavno, jer njihova moć je jednostavno ogromna i neograničena. Nešto slično kako je i pisano u Bibliji: «Ne može čovjek vidjeti Boga i ostati živ.»

U čemu je stvar. Ipak je potrebno biti iniciran. Postoje tri osnovna stupnja inicijacije. Zamislite da vas inicijacija podigne na viši stupanj frekvencije. Te tri vrste frekvencija bi se mogle usporediti sa dvije valne dužine na radiju: AM i FM. Zamislite frekvencije kao valove na moru. Imamo niske valove, srednje visoke valove i visoke valove. Tako se sa svakom inicijacijom vaša svijest podiže na višu frekvenciju i privikava na te više titraje. Naravno potrebno je provoditi određene vježbe. Ući u jedno polje viših frekvencija je kao ući u vodu, sada treba naučiti plivati.
Tahuti is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2014., 10:24   #4
ANĐEOSKI JEZIK - nastavak

Anđeoski jezik je pisan u obliku simbola, slika, slova, brojeva i boja. Oni su most koji nas vode iz ove vanjske realnosti ka unutarnjoj. Radeći sa Anđeoskim jezikom otvaramo našu svijest ka svjesnosti Viših Planova.

Zadnje uređivanje Tahuti : 23.03.2014. at 11:16.
Tahuti is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2014., 10:37   #5
ANĐEOSKI JEZIK - nastavak

Prije nego nastavimo s opisom anđeoskog jezika valjalo bi spomenuti kakvih sve vrsta anđela ima.

Kao prvo vidimo da je cijela priroda ovog našeg fizičkog svijeta nastanjena bićima. Imamo ih u vodi, na zemlji i u zraku. Tako je i duhovna priroda ispunjena mnoštvom bića koja ju nastanjuju. Svijet deva ili anđela i duhova prirode je najčudesnija i fascinantna stvarnost koju možemo zamisliti. To je svijet ispunjen vilama, elfima, gnomima, silfima, salamnderima, undinama, smeđima, satirima, patuljcima, goblinima, faunima, trolovima, elementalima i posljednjim ali ne najmanje važnim Panom, koji je Bog duhova prirode. Taj svijet je tako fascinantan da se „Alisa u Zemlji čuda“ čini potpuno nemaštovitom.

Sukladno kršćanskoj tradiciji imamo devet sfera ili zborova anđela koja su podijeljena u tri skupine:
I. Sfera (Nebeski savjetnici): Kerubini (Cherubim), Serafini (Seraphim) i Prijestolja – Gospodari Mudrosti ili Starješine.
II. Sfera (Nebeski upravitelji): Gospodstva (Dominationes), Sile (Virtutes) i Vlasti (Potestates).
III. Sfera (Nebeski glasnici): Vrhovništva (Principatus), Arkanđeli i Anđeli.

Prema okultnoj doktrini postoji deset Arkanđela:
Ime Arkanđela – Planeta – Sfera utjecaja – Dan
Mihael – Sunce – ljudska ambicija, karijera, osobno financijsko stanje – Nedjelja
Rafael – Merkur – dar za pisanje, intelektualne mogućnosti, ozdravljivanje – Srijeda
Anael – Venera – ljubav, ženidba, umjetnost, ljepota, glazba – Petak
Gabriel – Mjesec – želje i prirodna vidovitost – Ponedjeljak
Samuel – Mars – hrabrost, zaštita od vatre – Utorak
Sachiel – Jupiter – novac, prestiž, važnost u društvu – Četvrtak
Kasiel – Saturn – sve što je u vezi sa kućom i zemljom – Subota
Uriel – Uran – magične sile, iznenadne promjene, astrologija
Azariel – Neptun – vlada razvojem vidovitosti i onostranim životom
Azrael – Pluton – smrt, prekogrobni život
itd.
- Preuzeto iz knjige Magija svijećama.
Tahuti is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 17:25   #6
Penjanje na HimalajeCilj duhovnog puta je traganje za krajnjom istinom. Ovo je formulacija koju ste vjerojatno već mnogo puta čuli. U zapadnoj mističnoj tradiciji pristup učeniku, Neofitu, je neosoban. Učenik traži Učitelja u sebi. Na istoku je uobičajeno potražiti gurua, učitelja. Stvara se vrlo osobni odnos učitelj-učenik koji traje godinama. Učitelj je realizirana osoba koja je doživjela iluminaciju i zovemo ju mudrac. U zapadnoj mističnoj tradiciji takve osobe zovemo Adepti, Majstori Mudrosti i sl.

Ipak ne bi trebali misliti da na zapadu ne postoji prosvijetljenih osoba, ali one su toliko skromne da ostaju u tišini i neprimjetne. Njihova jedina svrha zemaljskog života je nesebično služenje za dobro čovječanstva. Ako već žele nekom učeniku nagovijestiti da su tu onda će reći: «Majstor je možda blizu ali ga nitko ne prepoznaje.»

Uspon na brdo ili penjanje na planinu je često imalo simboličko značenje. Priču o penjanju na planinu susrećemo u mnogim svetim spisima. Gotovo uvijek je glavni lik primio iluminaciju i razgovarao je s Bogom. Tako je u Starom Zavjetu opisano kako je Mojsije ugledao Boga u gorućem grmu. Zatim se uspeo na goru Sinaj i tamo je primio iluminaciju i deset Božjih zapovijedi.

U Novom Zavjetu čitamo kako je Isus poveo na goru Petra, Ivana i Jakova i tamo se preobrazio i razgovarao s Mojsijem i Ilijom. Isus se također penjao na Maslinsku goru i molio, te je zadnji puta bio odveden do gore zvanu Lubanjsko, hebrejski Golgota, gdje je bio razapet. Što mislite je li je slučajno što se to mjesto zvalo Lubanjsko i ima li kakve veze sa psihičkim centrima u glavi?

Yogananda u svojoj knjizi Autobiografija jednog jogija sam kaže da se izražavao metaforički. U knjizi opisuje svoje penjanje na Himalaje (uzdizanje u višu svijest) i potragu za učiteljem (unutarnji učitelj). Na svom putu susretao se sa opasnim divljim životinjama (ovdje on misli na osjećaje).

Duhovni put simbolički vodi do uspona na brdo iluminacije. To je put ljubavi, mira i spiritualne slobode.

Preuzeto iz časopisa Kaducej br. 3 http://www.drustvo-millennium.hr/arhiva.php

Zadnje uređivanje Tahuti : 24.03.2014. at 18:28.
Tahuti is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2014., 19:16   #7
FORMULA RUŽE I KRIŽA

Ruža i Križ je posebno važan simbol u mistici. Križ i pentagram su povezani sa pet elemenata. Zamislite jednakokraki križ. Četiri kraka predstavljaju četiri elementa, a u središtu je peti element. Pentagram također simbolizira pet elemenata: vatra, voda, zrak, zemlja i na vrhu duh ili kvintesencija.

Kršćanski križ je malo drukčiji. Okomiti krak je duži. Kada rastvorite kocku dobit ćete kalvarijski križ. Na križu je razapet Isus. Isus simbolizira animalnu prirodu, ljudski ego. Znamo da je rimski vojnik Longin kopljem probio Isusa u bok, opet simbol animalne prirode. Zato Isus kaže: ''Ne moja volja, nego tvoja volja neka bude.'' Umiranjem Isusa nestaje ego i budi se crvena Ruža u središtu zlatnog Križa, a ona simbolizira višu svijest, kozmičku ljubav, Krista. Ruža je zapravo heksagram. Ruža i Križ su simbol ujedinjenja 6 + 5 = 11 a to je broj Velikog Djela.

Postoji poseban način meditacije na simbole: vatre, vode, zraka, zemlje i duha. Cilj je probuditi, pročistiti i posvetiti elemente višoj svrsi.

Sada ćete vjerojatno shvatiti formulu Ruže i Križa:

Od Boga smo rođeni,
u Isusu umiremo,
kroz Duh Sveti oživljujemo.
Tahuti is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2014., 01:10   #8
daj nastavi pisat sto prije
imean123123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2014., 04:19   #9
Smile Oblaci nad svetištem

Karl von Eckarthausen je pisao o nevidljivom ili tajnom sazivu svetaca ili adepata, koji su mogli ''vidjeti vlastitim unutarnjim čulom vida.''

U svojoj knjizi 'Oblaci nad svetištem' on piše:

''Veliki i istinski rad na izgradnji hrama podrazumijeva, drugim riječima, razvoj unutarnjeg čula, ili određenog organa, radi opažanja Boga… Najuzvišeniji cilj religije predstavlja intimno jedinstvo čovjeka sa Bogom; ovo jedinstvo moguće je postići ako se slijede dalja uputstva u tekstu; ali, ono može biti izvedeno samo otvaranjem unutarnjeg čula, što omogućava našim srcima da postanu prijemčiva za Boga…''

Naprednija škola je oduvijek postojala, i upravo njoj je sveobuhvatno znanje bilo povjereno na čuvanje, a ova škola bila je zajednica, iznutra prosvijetljena Spasiteljem, društvo odabranih, koje datira od prvog dana stvaranja pa sve do danas; članovi tog društva, doduše, jesu rasuti širom svijeta, ali oni su oduvijek bili spojeni jednim duhom i jednom istinom; oni imaju samo jedno znanje, jedinstveni izvor istine, jednog gospoda, jednog doktora i jednog majstora, u kome suštinski prebiva svo božansko obilje, koji ih i sam upućuje u više misterije Prirode i Duhovnog svijeta…

Ova zajednica posjeduje školu, u kojoj su svi koji žude za znanjem podučavani od samog Duha mudrosti; i sve misterije Boga i prirode tu se čuvaju za djecu Svjetlosti… Ovdje je Škola proroka kao i svih koji tragaju za mudrošću; upravo u ovoj zajednici treba tražiti istinu i objašnjenje svekolike misterije. To je najskrivenija od svih zajednica, a ipak su u njoj članovi skupljeni iz mnogih redova; od njih je i ova Škola…

Svatko može zatražiti pristup, a svaki čovjek koji je unutar zajednice može potaknuti druge da tragaju za njom; ali, samo onaj koji je sazreo može kročiti unutra… Postoje metode pomoću kojih se postiže zrelost, jer u ovoj svetoj zajednici nalazi se prastari trezor najdrevnije i izvorne nauke ljudske rase, zajedno sa primarnim misterijima svekolikog znanja.»

Ovaj tekst nagovještava zajednicu savršenih ljudi, kozmičkih majstora, o kojima se danas podosta piše, ali vrlo malo zna, a početkom stoljeća o njima su mnogo pisali Teozofi, Zlatna Zora ih je nazivala tajne vođe, a H. P. Blavatska je ih opisivala kao odabrane posvećenike koji upravljaju sudbinom svijeta.

Koraci koji vode do tog savršenstva su opisani na stranicama: www.drustvo-millennium.hr
Tahuti is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2014., 04:46   #10
Pred svitanje je najtamnije

Kaže se: ''Pred svitanje je najtamnije!''
Nije čudo da svijet danas prolazi svoje vrlo teške trenutke. Naziru se zrake svjetla, ideala za jednim boljim svijetom. Demoni noći su uznemireni. Grješnici se kupaju u juhi koju su i sami skuhali. Ali to je jedini način da se pročiste. A kada se očiste od svih nečistoća obući će bijele haljine i stupiti u svjetlo. Tada će Sunce biti već visoko na zenitu.

Možda će netko pitati: ''Koliko će trebati vremena proći?
To nitko ne zna. Za kozmos vrijeme ne postoji. Postoji samo radost trenutka za one koji znaju uživati u sreći.
Tahuti is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2014., 05:17   #11
Quote:
Tahuti kaže: Pogledaj post
Kaže se: ''Pred svitanje je najtamnije!''
Nije čudo da svijet danas prolazi svoje vrlo teške trenutke. Naziru se zrake svjetla, ideala za jednim boljim svijetom. Demoni noći su uznemireni. Grješnici se kupaju u juhi koju su i sami skuhali. Ali to je jedini način da se pročiste. A kada se očiste od svih nečistoća obući će bijele haljine i stupiti u svjetlo. Tada će Sunce biti već visoko na zenitu.

Možda će netko pitati: ''Koliko će trebati vremena proći?
To nitko ne zna. Za kozmos vrijeme ne postoji. Postoji samo radost trenutka za one koji znaju uživati u sreći.
a zasto ti i ostali mislite da to tako ne treba biti?

pa jel se zivotinje medusobno podnose? one koje zive dnevno, ne zive isto kao i one nocne. nocna ekipa je nocna ekipa...

kakvi demoni, kakvi angeli? kakvo spasenje? od cega?


vi kao se imate od cega spasavati je: bjezati od danasnjeg uzgoja. vas uzgajaju, a vi na isti nacin uzgajate vasu djecu.

kaze. ovaj nece opstati u divljini, uspavat cemo ga
grane se obrezuju
djeca neka dobivaju stipendiju
neki artikli se kupuju, neki ne
MillionMan is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2014., 11:26   #12
Od Boga smo rođeni,
u Isusu umiremo,
kroz Duh Sveti oživljujemo.
[/QUOTE]

Ovakva jeftina psihologija spada pod rubriku Religija zapravo trash religija.Kojeg boga? đe,koga? Ako si kršćanin onda bi trebao znati što tvoja religija govori o kabali,tarotu,alkemiji itd.
Fuseli is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2014., 13:02   #13
Quote:
Tahuti kaže: Pogledaj post
Tijekom svog traganja za Istinom susreo sam se sa mnogim tajnim znanjima koja vjerujem da će vam biti zanimljiva. Najviše me je zanimalo kako razviti psihičke moći, astralna putovanja, kako razviti vidovitost, anđeoski jezik, rituali i sl.

Također sam imao priliku susresti osobe koje su imale razvijene neobične psihičke sposobnosti, a koje su mi pomogle da ih i sam razvijem. Neke od tih sposobnosti su bile: tumo vatra - zagrijavanje tijela na velikoj hladnoći, učiniti da vam jedna ruka postane duža, telekineza - pomicanje predmeta pogledom, velika težina, snaga misli, tajne tibetanske metode otvaranja trećeg oka, čitanje akaša kronike, kako snagom uma promijeniti svoju sudbinu i sl.

U ovom postu htio bih s vama podijeliti svoja iskustva i znanja.

Inicirani Tahuti pogledaj www.delphium.mobi tu je jedan od utemeljitelja millenium udruge. Neznam Ništa ali znam da je znanje igra svijetla i tame u kojoj se ti igraš sa "tajnim znanjem" kao i majstor delphium metode
kiki8888 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2014., 14:44   #14
Ta stranica skupa sa tehnikama i tekstovima su prava smijurija i ne znam tko ih normalan može ozbiljno shvatiti.

Ovo o čemu piše Tahuti je nešto sasvim drugo
__________________
"If you call upon the Gods and they answer, who is there to oppose or to challenge the integrity of your Path?"
Baphomet is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2014., 17:40   #15
Poštujem vašu reakciju. U pravu ste. Ovo je svijet dualnosti, odnos svjetla i tame, i naša zadaća je dopustiti suprotnostima da zajedno harmonično djeluju. Ali ja ne bi smio takve tajne javno iznositi.

Kenedi je ubijen zato što je pokušao iskorijeniti mafiju, umjesto da je i njima dao prostora da žive. Eto toliko od mene, dalje nećemo o toj škakljivoj temi. Ja sam ipak dnevni stvor. Po noći se krećem samo u Duatu, zajedno sa Skarabejem. Valjda znate onu bubu koja kotrlja govance, simbol Sunca.

Ja čak i ne propagiram religiju, niti kršćanstvo, niti spašavanje, već usavršavanje. To bi bilo prije spoznavanje tko smo.

Vidim da se bavite teutonskom, odnosno germanskom magijom, jer spominjete vril i rune. Zašto ne otvorite neku temu i tamo predstavite sebe. Mi se ovdje bavimo filozofijom i mistikom. Germanska magija ne spada ovdje.

Hvala Baphomet na podršci.

Zadnje uređivanje Tahuti : 27.03.2014. at 18:10.
Tahuti is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2014., 19:20   #16
Quote:
Tahuti kaže: Pogledaj post
Poštujem vašu reakciju. U pravu ste. Ovo je svijet dualnosti, odnos svjetla i tame, i naša zadaća je dopustiti suprotnostima da zajedno harmonično djeluju. Ali ja ne bi smio takve tajne javno iznositi.

Kenedi je ubijen zato što je pokušao iskorijeniti mafiju, umjesto da je i njima dao prostora da žive. Eto toliko od mene, dalje nećemo o toj škakljivoj temi. Ja sam ipak dnevni stvor. Po noći se krećem samo u Duatu, zajedno sa Skarabejem. Valjda znate onu bubu koja kotrlja govance, simbol Sunca.

Ja čak i ne propagiram religiju, niti kršćanstvo, niti spašavanje, već usavršavanje. To bi bilo prije spoznavanje tko smo.

Vidim da se bavite teutonskom, odnosno germanskom magijom, jer spominjete vril i rune. Zašto ne otvorite neku temu i tamo predstavite sebe. Mi se ovdje bavimo filozofijom i mistikom. Germanska magija ne spada ovdje.

Hvala Baphomet na podršci.
NE bavim se i ne znam od kuda ta ideja,samo zapažam i promišljam a za to mi ne trebaju tajna znanja i mističnost. Kenedi je ubijen to je činjenica a sve ostalo su nagađanja. Život je činjenica koju u sebi nosi ljudsko biće a sve ostalo je magla ili mistika,Um imamo činjenica to je,kako ga koristimo je mistika ili magla, emocije postoje činjenično bez obzira ugodne ili neugodne i sad kada smo podijelili ljudsko biće možemo dijeliti i dalje
kiki8888 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.03.2014., 19:41   #17
Thumbs up KADUCEJ

Uskoro izlazi novi broj Kaduceja. Bit će jedna vrlo zanimljiva tema i dotaknut će se jedna tarot karta i njena tajna. Zainteresirani se mogu predbilježiti na Kaducej na stranici www.drustvo-millennium.hr

Nakon toga ćemo pisati o strojevima koje pokreće bioenergija. Zato požurite sa učlanjenjem, slijede vruće teme.
Tahuti is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.03.2014., 13:49   #18
Cool BANKE SU NEVINE

Jedan lik na facebooku je napisao: Kredit – ne uzimaj ni u ludilu!!!

Ja ne mislim da su banke krive. Ljudi su jako pametni, oni misle da se ono što se posudi ne treba vratiti. Naravno oni koji su ostali bez posla su u banani jer nemaju s čime vraćati kredit. Banka će im uzeti stan ili kuću. To se može i drugačije gledati. Stan su kupili novcem koji nije njihov, već od banke. Znači ako im banka uzme stan ionako uzima ono što je njihovo. Stan u stvarnosti pripada vama tek kad ste ga otplatili. Dakle kada vam banka uzme stan niste ništa izgubili jer stan ionako nije vaš.

Ono što je loše u toj priči je vaš ulog. Ako nekoliko godina vraćate kredit i onda ostanete bez posla i više ga ne možete vraćati, a banka vam uzme stan, onda ste izgubili svoj ulog. Eh, to je banana, zaista gubite dio svog novca i truda.

Čak ne treba gledati ni da je ulog potpuni gubitak. Zamislite da ste za to vrijeme dok ste vraćali kredit bili podstanar. Podstanarstvo isto nije besplatno.

BOG JE JEDINI VLASNIK SVEGA

Nekad su indijanci živjeli kao nomadi i nisu svojatali zemlju. Bila je to ničija zemlja. A onda su došli dobri zapadnjaci, pobili indijance i rekli: ''Ovo je sada naša zemlja.'' Tako se to radi po naški.

Po duhovnoj filozofiji Bog je jedini vlasnik svega. On je stvorio svemir i sve pripada njemu. Mi nismo vlasnici ničega, pa čak ni kose na svojoj glavi. Nismo vlasnici ni svog života, niti zdravlja. Ne možemo sačuvati ni tijelo, svatko mora umrijeti. Nama je jedino sve to dano na raspolaganje: ovo tijelo, izvjesna imovina, zdravlje, pamet i sreća prema zaslugama. Ima i onih koji i ne izgleda da su zaslužili, a naslijedili su veliku imovinu. Okultna filozofija ako joj je vjerovati kaže da su to zasluge iz prošlih života.
Tahuti is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.03.2014., 15:25   #19
JARAC SABATHA

Poznati bjeloruski slikar Marc Chagall (čitaj: Mark Šagal), židovskog porijekla često u svojim slikama slika kozu. Vjerojatno su njegove nadrealističke slike bijeg od razuma i hladne logike ka unutarnjoj svijesti, duhovnosti i fantazije. Jarac je životinja koja spretno i veselo skakuće po stijenama i planinama više svijesti.

Značenje planine smo opisali u Kaduceju br. 3, uspon na planinu, kojeg možete pročitati na stranicama Društva Millennium, http://www.drustvo-millennium.hr/arhiva.php
Predbilježite se na naš Newsletter "Kaducej" za besplatne članke i novosti!

Jarac je znak u horoskopu, vladar Saturn, element zemlja. Povezujemo ga sa kartom 15 u tarotu. Njegovi rogovi su spiralni kako bi predstavili kretanje sveprožimajuće energije. Zaratustra slika Boga kao ''onog koji posjeduje spiralnu silu''.

S obzirom da tarot karta 15 predstavlja đavola, neki će vjerojatno u strahu ustuknuti. Ali đavo ima isto značenje kao i maja, indijski termin za iluziju. Ljudi žive u iluziji, mraku i neznanju i to neznanje je predstavljeno kartom đavo. Kada netko prepozna tu iluziju, varku svijeta i uđe u svjetlost, onda đavo postaje tajna vrata, odnosno one koji su napustili neznanje i ušli u istinu.

''Usliši me, Gospode Zvjezdanih Visina,
Jer tebe poštujem od pamtivijeka
Kaljanog, napaćenog, punog brazgotina,
S radošću, radošću punom Podstreka.
Usliši me, O jarče boje ljiljana u cvatu
Sa dlakom kao najgušće trnje,
Zlatnom ogrlicom rasutom po vratu,
Koja ti rogovlje k'o skerletni luk odapinje''.


Kada popijete malo vina, ne previše, i postanete opušteni i veseli, to je priroda jarca. Dakle jarac je simbol za veselje i opuštenost. On je simbol stvaralačke energije. On je zanos u svakoj pojavi; očitovanje nesvjesnog, on prekoračuje sva ograničenja; on je Pan, on je Sve.
Tahuti is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.03.2014., 15:32   #20
KAKO OSTVARITI ŽELJE?

Pomoću određenih rituala moguće je ostvariti mnoge želje. Da bi privukli željene stvari, ljubav, novac, sreću, novi posao, položili ispit i sl. potrebno je poznavati izvjesne zakonitosti. Ako ste sve dobro proveli želja bi vam se trebala ostvariti u vremenu od jedne do nekoliko sedmica.

Da bi ritual uspio potrebno je poznavati određene zakonitosti: povoljno vrijeme dana, boja, planet, božansko ime, znak i sl. Potrebno je kreirati vrlo jasnu sliku onoga što želimo i poželjno je to učiniti u izmijenjenom stanju svijesti.

Ako želimo da to bude još snažnije, onda možemo izraditi Talisman. Talisman je predmet na kome su nacrtani simboli, božanska imena, mistične riječi i sigili. Posvećen on postaje psihička mašina koja se sama puni i privlači određeni vid kozmičke energije potreban za ostvarenje želje.

Sjećam se dok sam bio mlađi eksperimentirao sam sa kojekakvim glupostima. Bio je petak i planirao sam otići u disko. Napravio sam izvjestan ritual kako bi u disku upoznao neku djevojku. Kada je ritual bio gotov počelo mi se spavati i ja rekoh: ''Ma tko šljivi ženske idem spavati.'' Samo što sam sjeo na krevet netko zvoni. Otvorim vrata, a na vratima jedna simpatična djevojka. Kaže mi da je našla moj članak u novinama i da ju zanima magija. Uz malo priče zagrlim je i zabava počne.

Ovo je samo jedna od bezazlenih želja koje sam ostvario pomoću vizualizacije. Bilo je tu i rituala s kojima sam si riješio mnoga važna životna pitanja.

Informacije o seminarima možete naći na stranici: http://www.drustvo-millennium.hr
Tahuti is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:20.