"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
Gilad Pellaeon kaže: Samo je od Memphista soulstone uništen. To garantira ponovno vracanje diabla, Baala i jos nekoga od njegove rodbine.
BTW, kad se uništi soulstone kreature se vraćaju u Hell, no znamo da su i prije bile "izgnane" iz Hella na Prime material i to bez da su imale soulstone. Sa "korumpiranim soulstonom" samo su pokupile experience ratnika koji su si zabili dotične soulstonove. Inače, što se dešava sa svijetom kojemu je uništen Worlstone i čemu je taj worldstone služio (ne piše u službenom manualu)????????????
yahoocom kaže: BTW, kad se uništi soulstone kreature se vraćaju u Hell, no znamo da su i prije bile "izgnane" iz Hella na Prime material i to bez da su imale soulstone. Sa "korumpiranim soulstonom" samo su pokupile experience ratnika koji su si zabili dotične soulstonove. Inače, što se dešava sa svijetom kojemu je uništen Worlstone i čemu je taj worldstone služio (ne piše u službenom manualu)????????????
bravo care!!
o tom ja upravo pričam!! tko zna što će sada biti! možda su diablo, baal i ekipa samo minioni od nekog većeg zla koji će nas zadesti u trojci...
Da, a mozes i shift drzati, ali onda to nije to. Diablo je napravljen bas zbog ljudi koji vole manično klikati mišem. Evo ja npr. Ne mogu bez diabla vise od dva mjeseca. Uvijek recem - ostavit cu ga se, i uvijek mu se vratim. Sada sam opet poceo sve ponovno sa barbarom. Ovaj put prelazim hell.
Lokacija: Churning sea of Absu, place of weeping death (Kaštel Sućurac)
Quote:
Gilad Pellaeon kaže: Da, a mozes i shift drzati, ali onda to nije to. Diablo je napravljen bas zbog ljudi koji vole manično klikati mišem. Evo ja npr. Ne mogu bez diabla vise od dva mjeseca. Uvijek recem - ostavit cu ga se, i uvijek mu se vratim. Sada sam opet poceo sve ponovno sa barbarom. Ovaj put prelazim hell.
Meni je, za razliku od dvojke, diablo the prvi nenadjebiva igra, tu sam potrošio dane i dane na battlenetu i u single playeru. Dvojka me ostavila poprilično razočaranim, no dat ću šansu trici. Budem li imao nekog starog miša koji čeka eutanaziju.
Gilad Pellaeon kaže: Da, a mozes i shift drzati, ali onda to nije to. Diablo je napravljen bas zbog ljudi koji vole manično klikati mišem. Evo ja npr. Ne mogu bez diabla vise od dva mjeseca. Uvijek recem - ostavit cu ga se, i uvijek mu se vratim. Sada sam opet poceo sve ponovno sa barbarom. Ovaj put prelazim hell.
tako je...
ja sam sad na hellu sa paladinom i fakat je teško...
igram pa popizdim pa ugasim igru...
ali igra je uvijek install... i ikona na desktopu..
i tako već godinama
čak me frend (isto fan) prozvao da kako to da nemam igru instaliranu...
toliko o fanatizmu
Stari kompjuteras, covjek koji je zapustio obitelj, posao drustvo... sve radi igranja na kompu umre i dodje pred Svetog Petra. Kaze mu on: "Znamo mi da si ti u dusi bio dobar covjek, ali sto je previse je previse. Prekrdasio si i moras dolje u pakao."
I tako covjek ode dolje, kad evo ti nakon par dana Vraga Svetom Petru u pohode: "Ma covjece jesi li ti normalan? Pa gdje mi posla onoga?" pita Vrag sav se tresuci od bijesa: "Znas li ti sto je on meni napravio? Sve mi je vatre pogasio, sve mi je kotlove porazbijao, sve demone pobio i sad trazi sljedeci nivo."
Morat ću pobiti tvoju izjavu, ali Paladin je (iako gej ) najjači lik u igri, a isto tako je i barbar nevjerojatno flexibilan i nenadjebiv na hellu. To što ti neznaš složit barbara je druga stvar
A sorca i amazona, iako imaju prednosti masivnog uništenja, nedostatak je veliki što na hellu moraš svako malo onak pederski bježati od ekipe koja je imuna na tvoje spellove recimo.
sa barbarom je dosta tesko ( i inace sa non spell casterima) u hellu, zato jer je svaki drugi enemy Imune to physical! Pa zato spellcaster..kolju ko ludi.
Evo ja igram d2 ( lod...) od kada je izasao. Presao sam ga nekolko puta. Imam Barbara na 96 lvl. Ali neide dalje.
MOgao bi ponovno poceti, ( po 100ti put ). Inace Barbar je najjaci lik, samo radi pasivnih skillova. Paladin je ok, samo sto je bed sto su mu sve aktivni. ( aure itd. )