Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba
Korisničko ime
Lozinka

Glazba Rock around the clock
Podforum: Glazbena oprema

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 29.10.2008., 12:59   #761
Dren
Mongrel Bitchy Bitch

Dren Avatar

Registracija: Jun 2004.
Pošalji poruku preko Skype korisniku Dren
Čujte, i kad je EKV prašio uživo a ne digitalno, jako puno su "obrađivali" svoje pjesme. Tako da je bilo tu svega. I sentiš verzija "Oči boje meda" i šaputanja pjesama itd...tako da su ovo što smo čuli zbilja pjesme koje su EKV svirali na svojim koncertima.

No ono što je za plakat je da je izbor pjesama bio katastrofalan za koncert. Čak i izbor izvedbi tih pjesama je bio uglavnom katastrofalan. Imao sam osjećaj da su od prve pjesme pokušavali otjerat publiku sa što lošijom izvedbom najdepresivnijih pjesama koje EKV ima. Još samo da su odsvirali "Umorna", "Olovne godine" i "Kad krenem ka" pa da netko počne pucat po njima. Apsolutno nisu odsvirali ni jednu pjesmu koja je imala više od dva bita u sekundi
Da li zbog toga jer su toliko netalentirani da prate glas sa trake (što ono, bend koji svira u bingo show može) ili zato što je Firchie "totalno odlepio", neznam.
Ali da se neću pojaviti ni na jednom koncertu vezanim za EKV na kojem Firchie sudjeluje to je činjenica.
Puno bi se bolje zabavio da sam legao doma i pustio live izvedbe EKV na shuffle, jer i na koncertu su skoro sve pjesme bile izvedene kao uspavanke. Osim "Anestezije". Ona je bila izvedena kao poticaj samoubicama i labilnim karakterima sa šarafcigerima po đepovima.
Dren is offline   Odgovori s citatom
Old 29.10.2008., 13:40   #762
thunderstorm
Emerge from nothing

thunderstorm Avatar

Registracija: Sep 2005.
Ne kužim zašto su u svakoj ali baš svakoj pjesmi ili ubili vrhunac ili je odsviran skroz mlohavo bez ikakve žestine,
totalno frustrirajuće je kada se kroz razvijanje pjesme nabrijavaš na refren i onda ne dobiješ ništa.
Također ne kužim ekipu koja im je pljeskala, jesu li to "neki novi klinci" koji ne kuže da je EKV prije svega bio rock n roll band
a ovo čemu su sinoć svjedočili je najblaže rečeno Toni Cetinski u najlošijoj svojoj fazi.
Strahovita uvreda za Milana, pitam se zašto li ga Firchie toliko mrzi?
thunderstorm is offline   Odgovori s citatom
Old 29.10.2008., 13:56   #763
banderas
jetra na mukama

banderas Avatar

Registracija: Dec 2002.
Postoji objektivan problem kod EKVa, a to je da su sve te pjesme izvedene i snimljene zaista sjajno. Milan je bio najbolji vokal na ovim prostorima, Magi i Bojan su bili klasično educirani glazbenici, svi bubnjari koji su prošli kroz band su zaista bili vrhunski. Ako se te stvari idu obrađivati, 99% je da će to na kraju zvučati (daleko) gore od originala. Isključivo zbog toga sam protivnik obrada pjesmi EKVa. Tu i tamo se zalomi neka stvar koja zvuči interesantno tipa ove klapske izvedbe "Zemlje" ili Justin Johnsonovo dodavanje brass sekcije, što se da čuti na linku koji je dida postavio. Ali, to su užasno rijetki, ekstremno rijetki izuzeci da je prerada stvari dobro završila, daleko češće su loše i vrlo loše obrade, čak i renomiranih glazbenih imena. CD "Kao da je bilo nekad" koji je izdan u Beogradu po meni ima dvije dobre stvari, Partibrejkers "Zajedno" koja zvuči vrlo slično originalu, i "Iznad grada" Tanje Jovićević, koja je tu pjesmu bila back vocal i u originalu. Slična stvar je sa zagrebačkim izdanjem "Tribute To EKV". Vlada Divljan, Električni orgazam, Urban, Rundek i mnoga druga poznata imena su upropastili te pjesme svojim autorskim preradama.
EKV vrlo jednostavno nije band za prerade i obrade. Što prije to muzičari shvate, to bolje za njih same.
I zato na kraju najbolje zvuče oni koji se najviše približe zvuku originala, i zato su na kraju nakon takvih koncerata reakcije najbolje.
Old 29.10.2008., 15:08   #764
miss l on the road
1st class groupie

miss l on the road Avatar

Registracija: Jun 2005.
Quote:
dankec kaže: Pogledaj post
A Žak Houdek na synthu nije uspio skinuti ni jednu Magi-jinu dionicu uspješno...
recite mi da se šalite, jelda?

ne mogu si zamisliti ni da idem na tribute sa bivšim članovima benda, ali ovo je stvarno dno dna

inače, jedina obrada koja mi se svidjela je bilo onomad na fiju briju (1994. mislim ) kad je urban potpuno neočekivano otpjevao oči boje meda...
Old 29.10.2008., 15:17   #765
banderas
jetra na mukama

banderas Avatar

Ma nije Žak osobno bio nego lik koji liči na njega.
Iako zadnjih godina više ne pratim BG scenu pa me možda vrijeme malo pregazilo, ipak mi je malo čudno da apsolutno nikoga na stageu nisam prepoznao, osim Firchiea naravno. Di je skupio te klince?

A Urban je nekad vrlo često zatvarao svoje koncerte s "Oči boje meda".
Old 29.10.2008., 15:29   #766
ekv
Registrirani korisnik

ekv Avatar

Registracija: Feb 2005.
Quote:
banderas kaže: Pogledaj post
Postoji objektivan problem kod EKVa, a to je da su sve te pjesme izvedene i snimljene zaista sjajno. Milan je bio najbolji vokal na ovim prostorima, Magi i Bojan su bili klasično educirani glazbenici, svi bubnjari koji su prošli kroz band su zaista bili vrhunski. Ako se te stvari idu obrađivati, 99% je da će to na kraju zvučati (daleko) gore od originala. Isključivo zbog toga sam protivnik obrada pjesmi EKVa. Tu i tamo se zalomi neka stvar koja zvuči interesantno tipa ove klapske izvedbe "Zemlje" ili Justin Johnsonovo dodavanje brass sekcije, što se da čuti na linku koji je dida postavio. Ali, to su užasno rijetki, ekstremno rijetki izuzeci da je prerada stvari dobro završila, daleko češće su loše i vrlo loše obrade, čak i renomiranih glazbenih imena. CD "Kao da je bilo nekad" koji je izdan u Beogradu po meni ima dvije dobre stvari, Partibrejkers "Zajedno" koja zvuči vrlo slično originalu, i "Iznad grada" Tanje Jovićević, koja je tu pjesmu bila back vocal i u originalu. Slična stvar je sa zagrebačkim izdanjem "Tribute To EKV". Vlada Divljan, Električni orgazam, Urban, Rundek i mnoga druga poznata imena su upropastili te pjesme svojim autorskim preradama.
EKV vrlo jednostavno nije band za prerade i obrade. Što prije to muzičari shvate, to bolje za njih same.
I zato na kraju najbolje zvuče oni koji se najviše približe zvuku originala, i zato su na kraju nakon takvih koncerata reakcije najbolje.
Ovdje se apsolutno slažem sa banderasom ali moram još spomenuti Urbanovo Sarajevo iz tvornice koja je po meni ipak najbolja obrada ekv-a koju sam ja čuo.
ekv is offline   Odgovori s citatom
Old 29.10.2008., 15:35   #767
miss l on the road
1st class groupie

miss l on the road Avatar

Registracija: Jun 2005.
Quote:
Ma nije Žak osobno bio nego lik koji liči na njega.
uh, mogli ste to odmah napisati, a ne da doživljavam šokove

znam za urbana, al baš mi je ta izvedba s fiju briju ostala u sjećanju... valjda zbog činjenice da tih godina nije bilo poželjno ni puštati ekv na radiju, a kamoli javno nešto.. on je tada probio led s tim
Old 29.10.2008., 15:57   #768
MatildaKampl
Registrirani korisnik

Registracija: Jul 2008.
Quote:
Veoma se slažem, samo još moram dodati da se meni previše ne sviđa (subjektivno) ni Tanjina izvedba (drugo je bilo onda, kao back vocal), iako je ona inače sjajna pevačica, a ne sviđa mi se ni od Partibrejkersa"... Ma, u stvari, kako sam i rekla - tributei mi se ne sviđaju uopšte, ništa ne može zameniti original. Original, tako dobar i jedinstven. A, opet, kažem, i studijski "Revisited" meni zvuči bolje nego što sam zamišljala da će mi se činiti pre no što sam ga čula.

(A šire inače na temu tributea, oprostite za trenutak digresije... Kažem, ne volim ih generalno. Svidelo mi se jedino kako je Massimo Savić otpevao, za Indexe, "Baladu").
MatildaKampl is offline   Odgovori s citatom
Old 29.10.2008., 16:06   #769
banderas
jetra na mukama

banderas Avatar

Da, ali to je sad glavni problem je li neki band pogodan za prerade ili nije. Ima ih gomila koji jesu, pa skoro svaka prerada Dylana i J.J.Calea zvuči bolje od originala (molim da se ovo ne shvati predoslovno pa da me ne napadne armija Dylanovih fanova) i mnoge stvari ta 2 autora su upravo drugi umjetnici proslavili.
No, EKV je jednostavno suprotan ekstrem. Pa, čak i sam EKV kad je na samom kraju karijere počeo potpuno drugačije izvoditi stare stvari i prebacivati na unplugged, nije to bilo pretjerano uspješno, upoređujući s izvornom izvedbom stvari.
Old 29.10.2008., 17:09   #770
thunderstorm
Emerge from nothing

thunderstorm Avatar

Quote:
Zato što na koncertu EKV-a publika pjeva sa bendom, ako napraviš prevelike promjene u aranžmanima u odnosu na orginal zajebo si publiku a publika to ne oprašta. Upravo se to sinoć dogodilo.
Old 30.10.2008., 01:23   #771
j.jadran
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2008.
Dakle ovako,da se i ja ukljucim u raspravu,
Kao veliki stovatelj Katarina II. i Ekatarine Velike,ovo sto sam sinoc dozivio na koncertu koji je trebao ipak biti nekakva vrsta spektakla je stvarno smijesno.Zalosno,bolje bih opisao.
Covjek koji je svirao na samo jednom albumu kao bubnjar,album je Ekatarina Velika,godina 1985,polaze pravo da napravi show u njihovu cast.
Slazem se,lijepo za njega,ali bih mu jako prijateljski savjetovao,da ne pokusava vise.Netko je gore dobro spomenuo da bi se Milan i Margita okrenuli u grobu da su culi Firchiev spektakl u Tvornici.Nikada nisam imao nista protiv toga se rade Tribute-i,ali ako covjek vec nema nikakvog ukusa za izbor pjesama,neka ih bar proba odsvirati sto slicnije.
Naime,od izvedenih pjesama dobro je izvedena samo jedna,i to Siguran.Ravni ritam Firchiev je bio preocit.
Covjek jednostavno nije u formi.Neka uci od Milivojevica.Za pravi uzitak u EKV-u ipak pricekati 2. mjesec u KSET-u,ako ga bude ove godine,toplo se nadam.
Na kraju,kada bih trebao dati nekakvu ocjenu za sinoc izmedu 1 i 10,birao bih 2,samo me nesto muci,nisam li previse dobru ocjenu dao.
j.jadran is offline   Odgovori s citatom
Old 30.10.2008., 01:33   #772
j.jadran
Registrirani korisnik

Jos nesto,nikada nisam bio na ovakvom spektaklu gdje publika ne pjeva,a dobio je i zvizduke,povike.Mislim da s pravom svaki fan EKV-a ima veliko pravo na nezadovljstvo.
I gdje su bule pjesme,tipa,,,Zemlja,Ljubav,Modro i zeleno,Aut,Geto,Budi sam,Sinhro,Zid,Radostan dan,Kao da je bilo nekad,Ti si sav moj bol,,uglavnom,nesto sto i je EKV
Old 30.10.2008., 03:32   #773
Radostan dan
Registrirani korisnik

Radostan dan Avatar

Registracija: Aug 2008.
Sta je to u KSET-u,svake godine,u 2.mesecu?
Old 30.10.2008., 08:16   #774
zelena sara
Registrirani korisnik

ja nisam išla. čim sam vidjela da se radi o firčiju, video, gosti...obrade...ma ne.
zelena sara is offline   Odgovori s citatom
Old 30.10.2008., 12:03   #775
j.jadran
Registrirani korisnik

Pa,u KSET-u bude otprilike ovako: http://www.youtube.com/watch?v=fn9n_N6bRNY
Grupa KRUG
Old 30.10.2008., 12:45   #776
Ipanema
She sells seashells

Ipanema Avatar

Registracija: Apr 2003.
Mislim da Firchie uopce nije svjestan benda kojeg je bio dio i onoga sto je taj bend pridonio glazbenoj sceni na ovim prostorima.
Firchie kuzi u glavi da su EKV cijenjen i voljen bend, ali ne kuzi EKV srcem, sto je zalosno.
Old 30.10.2008., 13:39   #777
dida
perem mrtvace za 70kn/h

dida Avatar

Registracija: Feb 2006.
Pošalji poruku preko MSN korisniku dida
Quote:
Radostan dan kaže: Pogledaj post
Sta je to u KSET-u,svake godine,u 2.mesecu?
mozda nece biti ove godine u ksetu

a bandero?
dida is online now   Odgovori s citatom
Old 30.10.2008., 14:16   #778
banderas
jetra na mukama

banderas Avatar

Quote:
dida kaže: Pogledaj post
mozda nece biti ove godine u ksetu

a bandero?
Ne mogu još sigurno govoriti o tome. Za prikaz trenutne situacije, samo kratka pričica.
S "In Memoriam-ima EKV" započeo sam u lipnju 2000. godine. Na prvom In Memoriamu nastupila je pokojna Magi sa zagrebačkim bandom Veliki Bijeli Slon. Tada je bila planirana i nekakva turneja, ali apsolutno nijedan klub nije bio zainteresiran za takvo nešto, svi (uključujući i Tvornicu) su rekli da to nikoga ne može zanimati u Zagrebu, da koga briga za EKV, da se to može raditi samo s Azrom i slično. Tako je od planirane "turneje" održan samo jedan jedini koncert, onaj u zagrebačkom KSETu 3.6.2000. Na kraju možda i bolje, jer Magi je tada zaista bila u katastrofalnom stanju i nije svirala dobro, najblaže rečeno. Ista stvar je napravljena u KSETu u 12. mjesecu 2001. godine, ali ovaj put umjesto Magi je sa zagrebačkim bandom nastupio bubnjar EKVa Marko Milivojević (kojeg sam preko godinu dana nagovarao na to jer je bio izrazito protiv, no kako sam u to vrijeme radio jedno 5-6 Divljanovih koncerata, a on mu je bubnjar, imao sam dovoljno pokušaja za nagovor ). Bilo je planirano da se od te 2001. godine redovno radi In Memoriam na godišnjicu Milanove smrti 5.11. Međutim, svake godine je taj termin bio zauzet s No Jazz Festivalom, pa je In Memoriam EKV pomican prvo na prosinac, zatim i na siječanj, a zadnji je bio u 2. mjesecu.

Uglavnom, taj koncert u 12. mjesecu 2001. s Markom je sjajno prošao, bio sjajno izveden i tada se pokazalo da ta priča sve skupa ima smisla i da u Zagrebu itekako postoji dovoljno velika baza fanova EKVa. "Manifestacija" je nazvana In Memoriam EKV jer nije klasičan tribute koncert. Trudio sam se da osim koncerta budu i dodatni sadržaji, tako je uvijek bila neka do tada nepoznata video projekcija EKVa, intervjua s Magi, s Milanom, prikaz raznih dokumentaraca. Napravljene su promocije izdanih albuma na CDu, pa promocija knjige "Dečak u vodi", pa promocija knjige "Magi, zvezda koja večno traje" nakon Magine smrti.
Tada sam odlučio da ću to raditi samo dok se svake godine vidi napredak u odnosu na prošlu i dok se bude u mogućnosti nešto novo ubaciti. Tako je sljedeće godine uz Marka došao i basist Ćima, a te godine je i prvi put održan In Memoriam dva dana za redom u oba dana krcatom KSETu. U to vrijeme (početak 2003. godine) iznenada i Tvornica odlučuje raditi EKV Tribute, ali dobro, neću o tome

Godinu poslije je bio prvi put da je cijeli band dolazio iz Beograda (do tada su Marko, Magi i Ćima svirali sa zagrebačkim muzičarima), pa je sljedeće godine s njima došla i Tanja, a tada su ubačene i video projekcije na stageu za vrijeme koncerta (ekipi glazbenika se pridružio VJ). Na zadnjem In Memoriamu se cijeloj postavi pridružio i Theodore Yanni na gitari.
Objektivno, došlo se do zida gdje ja više prostora za neki napredak ne vidim, jednostavno nema se više koga dovesti a da to bude još bolje i još jače nego godinu prije. Na prošlom dvodnevnom koncertu nastupili su Marko Milivojević, Dragiša Uskoković Ćima, Tanja Jovićević, Theodore Yanni i band Krug.
Po imenima i cijelom događaju, bojim se da se napred više ne da, osim ako se ne desi čudo i uspijemo Žiku nagovoriti da sjedne za bubnjeve, ali već godinama to bezuspješno pokušavamo.

Zbog toga razmišljam da s tim prestanem. Održavanje ovakvog Omagea u Tvornici ide u prilog tome jer nakon onakvog "nastupa", neki ipak više neće htjeti ni čuti za bilo što povezano s EKVom. Šanse su 50:50, onih 50 da se događaj održi je što bi mi ipak bilo žao cijele priče i što nije tako lagano to ostaviti iza sebe
Ako se ipak održi, moguć je opet KSET 2 dana za redom početkom 2009. godine, ili neki veći prostor 1 dan.
Old 30.10.2008., 14:43   #779
j.jadran
Registrirani korisnik

Pa mislim da bi nekako upravo sada toj Tvornici,trebalo pokazati da ima puno boljih od onog sto je prezentirano u utorak.
Samo,jedno je tocno,nakon ovog ljudi ne znam koliko ce biti zainteresirani.
Ali,to se ni do noznog palca ne moze mjeriti s KSET-om.
Old 30.10.2008., 15:36   #780
zelena sara
Registrirani korisnik

gle banderas tak crno razmišljat ide samo na ruku miljeu nekvalitetne muzike, loše izvedbe i obrade i "prolupalih" biviš članova.
mislim da mora biti na vagi i sa druge strane jednaka količina boljih i dobrih koncerata, jer sve se to na kraju krajeva zbraja i netko to blježi i jednom će i najmanji koncert o ekv-u biti nešto što će se poistovjećivati sa njihovim imenom, govorit će o tome što je nama fanovima ostalo i kako s time raspolažemo, kako to nastavljamo. ako bude loših(mora bit) mora bit i dobrih načina na koji se sjećamo benda.
radi što te veseli i uvijek će biti interesa, jedne godine više druge manje,a ako u ovom gradu kojeg ne zanima ni umjetnost, ni kvaliteta, ni gluma, ni muzika, ni povijest, ni kararakter nađeš na prostor koji želi organizaciju tributea ili slično- napravi to. čisto radi balansa. radi inata da ne predvode uvijek glasni i loši, nego da se nekad skupe i "ljudi iz gradova".

nemojte krivo shvatit kritiku zagreba, ali to je kritika cijele hrvatske i cijelog društva gdje je zanimljivije i bitnije znati što severina jede i je*e i tko su uopće vlatka pokos, nives drpić, jo, vanja hajlilović, antonija šola, a npr. nije kul znati ko je pero kvrgić, i nije kul ni mejnstrim plakat za milanom ili magi, ali zato je bogme vrlo normalno dizat tošu na nivo sveca, palit svijeće po gradu i čudit svima koji taj dan rade svoj posao a ne uzimaju slobodno sa posla za plakanje (ovo pišem uz dužno poštovanje pokojnom pjevaču)
zelena sara is offline   Odgovori s citatom
Old 30.10.2008., 15:50   #781
banderas
jetra na mukama

banderas Avatar

Sara, pa nije Tvornica razlog za moju odluku koju sam donio još prije 7 godina, to je samo dodatni mali jezičac na vagi. Rekao sam da ću to raditi samo dok napredak u "manifestaciji" bude moguć jer ne želim da se to pretvori u recikliranje i komercijalizaciju, a ove sezone prostora za napredak u odnosu na prošlu više ne vidim. Jednostavno mi se čini da je maksimum mogućeg napravljen i nek ostane na tome, a ne sad dalje ponavljati već viđeno. Ukoliko se otvori mogućnost za daljnje poboljšanje, makar i minorno, bit će In Memoriama, u suprotnom teško. U svakom slučaju, bit će interesantni razgovori sa Sarajlićem

Btw, malo detaljnija pričica o koncertu 2001. kad je donesena odluka za redovnim In Memoriamima, a kad su mnogi drugi problemi bili aktualni:
http://solair.eunet.yu/~gabriel/komentar12.htm
Old 30.10.2008., 18:26   #782
thunderstorm
Emerge from nothing

thunderstorm Avatar

Onda nam ne preostaje drugo nego da počnemo spamat Žiku, jel ima 'ko njegov mail?
Old 30.10.2008., 19:19   #783
dida
perem mrtvace za 70kn/h

dida Avatar

Registracija: Feb 2006.
Pošalji poruku preko MSN korisniku dida
Quote:
thunderstorm kaže: Pogledaj post
Onda nam ne preostaje drugo nego da počnemo spamat Žiku, jel ima 'ko njegov mail?

odlicna ideja

jel bi dovodenje fircija bio korak unaprijed ili unazad?
dida is online now   Odgovori s citatom
Old 31.10.2008., 01:18   #784
MatildaKampl
Registrirani korisnik

Old 31.10.2008., 14:33   #785
thunderstorm
Emerge from nothing

thunderstorm Avatar

Evo iz muzike su pustili report, ne razumijem šta je sa ostalim medijima koji su najavljivali event, zar nitko više ne zna napisati lošu kritiku?

Link
Old 31.10.2008., 14:39   #786
banderas
jetra na mukama

banderas Avatar

Pa, izašla je u Večernjaku u tiskanom izdanju vrlo kritična kritika
A članak na muzika.hr je pisao jedan od najvećih poznavatelja EKVa pa i može biti najkritičniji.
Old 31.10.2008., 15:09   #787
thunderstorm
Emerge from nothing

thunderstorm Avatar

Quote:
Pa, izašla je u Večernjaku u tiskanom izdanju vrlo kritična kritika
A članak na muzika.hr je pisao jedan od najvećih poznavatelja EKVa pa i može biti najkritičniji.
Ko, mali Ivica?
Postaj/pošalji taj članak iz večernjaka ako se sjetiš, volio bi to vidjeti.
Old 31.10.2008., 15:58   #788
banderas
jetra na mukama

banderas Avatar

pa ne mogu ti ga poslati kad je u tiskanom izdanju samo izašao. Pročitao sam ga u bircu.
Je, Ivica.
Old 31.10.2008., 16:39   #789
MatildaKampl
Registrirani korisnik

Old 31.10.2008., 16:42   #790
MatildaKampl
Registrirani korisnik

Quote:
MatildaKampl kaže: Pogledaj post
Fotka je nestala, ne znam zašto, prebacila sam je na drugi host, ali kako da obrišem ovo?
Old 31.10.2008., 16:45   #791
MatildaKampl
Registrirani korisnik

Old 31.10.2008., 17:24   #792
thunderstorm
Emerge from nothing

thunderstorm Avatar

Quote:
pa ne mogu ti ga poslati kad je u tiskanom izdanju samo izašao. Pročitao sam ga u bircu.
Je, Ivica.
Mislio sam da su tvoje novine pa da mi skeniraš.
Old 01.11.2008., 17:28   #793
frederic
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2008.
Nešto imam utisak da Žika Todorović baš i ne želi da se priseća dela svog života kad je svirao u EKVu.....moj utisak,možda grešim.
A i jasno mi je zbog čega.
frederic is offline   Odgovori s citatom
Old 01.11.2008., 18:18   #794
j.jadran
Registrirani korisnik

A znam da bi s Žikom bila jedna cjelina,ali sto i da dodje ove godine,sto bi bilo s KSET-om slijedece godine.
Nebi bilo prostora za takozvani napredak.Da li bi to znacilo kraj?
I,ovako grupa KRUG zvuci fenomenalno,skoro svi su tu
Old 01.11.2008., 18:38   #795
banderas
jetra na mukama

banderas Avatar

Pa, kraj će jednom doći tako i tako, bilo bi lijepo da kraj bude sa Žikom
Old 01.11.2008., 19:58   #796
klinkovichka
time travelling bunny

klinkovichka Avatar

Registracija: May 2005.
Quote:
"Samo par godina za nas" dvoranska turneja je bila 1989. Moram priznati da nisam čuo za koncerte u proljeće 1990., ali jesam nešto kasnije (jesen 90 ili čak proljeće 91.), znam jer je Marko tada nastupao pa mi je pričao da je koncert bio u zagrebačkom PAUKu.
bila sam na toj turneji, u domu sportova je bio koncert. i ja mislim da je bilo '89.

Quote:
miss l on the road kaže: Pogledaj post

inače, jedina obrada koja mi se svidjela je bilo onomad na fiju briju (1994. mislim ) kad je urban potpuno neočekivano otpjevao oči boje meda...
i ja se toga baš sjećam, kako je to bilo neočekivano i prilično dobro.
Old 02.11.2008., 15:44   #797
Amsterdamgirl
Registrirani korisnik

Amsterdamgirl Avatar

Registracija: Jan 2007.
O.T...prije nekih godinu i pol u zadru su svirali Veliki Bijeli Slon i mogu reći da su zaista pristojno zvučali....jel zna netko, postoji li mogućnost da se to ponovi....želim uživo čuti te pjesme pa makar i od tribute banda....slažem se sa @zelenom sarom
Amsterdamgirl is offline   Odgovori s citatom
Old 03.11.2008., 13:17   #798
202
Registrirani korisnik

jesen 1985.
I deo
for all Lazies

http://img511.imageshack.us/my.php?image=855mb5.jpg
202 is offline   Odgovori s citatom
Old 04.11.2008., 12:39   #799
202
Registrirani korisnik

II deo

http://img221.imageshack.us/my.php?image=856lv5.jpg
202 is offline   Odgovori s citatom
Old 05.11.2008., 02:40   #800
MatildaKampl
Registrirani korisnik

Na današnji dan, pre 14 godina pridružio se većini Milan.

http://www.rockexpress.org/arhiva/rex20/20004.html

Slava mu.
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja