Svakako cu ih zvati! Za broj korisnika u zgradi nisam siguran ali vjerujem da nas ima oko 10 (zgrada ima 10 katova i 228 stanova).
A veza mi puca neki put nakon 1 sat a neki put i nakon 3 sata.
Ali interesantno je to da se u prvih recimo pola godine nakon formata diska to ne dogadja, nego tek kasnije. To se dogadjalo oba puta (dva formata) od kad sam njihov korisnik (vise od godine dana).
Znaci, ili je neka luda slucajnost da bas pocne pucati u jednakim razmacima od formatiranja mog diska ili nekaj ne valja na mom kompu.
Takodjer, kad god upalim kompjutor, prvih pola sata do 1 sat uvijem imam vezu, a tek onda pocne pucati. Zato mi je najveca sumnja moj komp ili sve ono kaj je na njemu.
Inace, do prije pola godine sam imao plocu MSI 645 ultra koja je imala USB v1.1 koju sam onda frknuo i nabavio ASUS P4P800 SE sa USB v2.0 i integriranom Marvell Yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45 mreznom karticom.
Na staroj ploci sam ima modem vezan preko USB-a a kad sam to isto probao i kod nove ploce nisam smio otvoriti IE ili Mozillu ili Operu, jer bi se nakon max. 1 min. sustav sam restartao, a istovremeno je update antivirusa normalno tekao.
Tako da sam onda presao na vezu modema preko mrezne.