masterblaster kaže: ajoj,bolje da ne pitam za detalje.
što te zanima?
nije to bed, uzmeš maramicu i počistiš bolje nego da ide po kući da prostiš usran.
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming "Wow, what a Ride!"
tilla kaže: što te zanima?
nije to bed, uzmeš maramicu i počistiš bolje nego da ide po kući da prostiš usran.
a kaj kad te nema kod kuce?
btw,moja je jednom pojela onu traku sa,za bozic okicenog, bora,pokakala to do pol,a druga poloivca ostala u guzi.i onda kad je skuzila da se posrana traka vuce za njom..pocela je trcati ko luda po stanu.jooj,smrada!
moj je znao prije nego što legnem otić na wc i išporkat noge i takav mi doći na krevet.
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming "Wow, what a Ride!"
i onda sam se morala ustat i prat mu zapišane noge.
pa dakle kaj ima macaka koje si same guzu ciste?? Nas samo okolo, a ak mu se slucajno kaj zelijepi za dlaku, trci ko lud. U kupanoni samo radi njega imamo kutiju baby maramica. Kak drugacije?
Ako ovo nastavim citat moja maca bu ko prase debela
Quote:
pa dakle kaj ima macaka koje si same guzu ciste?? Nas samo okolo, a ak mu se slucajno kaj zelijepi za dlaku, trci ko lud. U kupanoni samo radi njega imamo kutiju baby maramica. Kak drugacije?
Otvoris vrata, vidis u kojem je stanju macka i zalupis prije nego stigne zgibat u kucu. Nakon uru provjeris jel se sredila.
cek sad, to je zajebancija ili kaj? naime, ja svom nikad jos nisam ocistila guzu jerbo si je sam ocisti (polize, jelda). kakvi baby wipes, kakvi bakraci!
xxGaladrielxx kaže: a kaj? ruku na srce, kaj nije bezveze da si sam cisti guzu? ha? fin nam macak i kaj sad?
ma to je odlično, bila sam sigurna da se nije lizao po guzi kad mi je dolazio stavljat glavu na moju glavu.
mislila sam da je moj bio unikat sa svojom idejom o mačjem nečišćenju.
d@d@ kaže: Nakon vasih poucnih pricica imam jaki poriv da mom macku vulgaris otvorim jedan viskas, sto je takoooo doooobar.
...citam tamo na nekom blogu gdje Rijecanka
pise da njen macak nece whiskas za istocno trziste nego da mora da ide kupuje isti u Trst .....ovdje ide na TV slicna reklama za taj isti Whiskas samo sto tu macak nanjusi prevaru jer tip samo preko neke druge macije hrane prelijepi naljepnicu Whiskas.....
jel' i vase macke izvoljevaju !?
moj je jeo sve, ali znam ljude čije mačke jedu whiskas kupljen u austriji i vragovi znaju razliku.
Kiki kaže: Hmmm....sta nitko nema pozitivna iskustva?
pozitivna iskustva su moguća samo ako nabaviš najprije psa, a onda macu. obrat ne vrijedi!
psi su demokratičniji pa će primiti macu, ali ako je maca došla prvo....nema šanse...
idealno je ako su oboje bebači...onda se namah skompaju...
btw,moja je jednom pojela onu traku sa,za bozic okicenog, bora,pokakala to do pol,a druga poloivca ostala u guzi.i onda kad je skuzila da se posrana traka vuce za njom..pocela je trcati ko luda po stanu.jooj,smrada!
LOOOOOL!!
are belong to you
ssnjoff kaže: pozitivna iskustva su moguća samo ako nabaviš najprije psa, a onda macu. obrat ne vrijedi!
psi su demokratičniji pa će primiti macu, ali ako je maca došla prvo....nema šanse...
vrijedi i obratno.
prvo smo donijeli mačku, a poslije i psa.
s tim da mačak je imao oko godinu dana kad smo ga našli. bilo je malo ljubomore s mačje strane, ali nije to dugo trajalo.
mda, nije bila sijamka u pitanju.
Pojma nemam kak si oni odabiru kompice, al nije to samo do ljubomore. Neke pese ili macke prihvati odmah, a neke nikad. Ima jednu frendicu u susjedstvu s kojom cak sve hoce podijeliti jos od momenta upoznavanja, a neke nemre smislit ni na 500 m.
e kiki, ona moja susjeda shto je imala sijamca imala je i 2 psa uz njega.
I svo troje je vodila u shetnju
Inache mchak je spavao na televiziji...ali samo dok upaljena.
M'da? A kad je kupila pse, prije ili poslije mace???
Jer ja bi definitvno uzela i cucka at some point, a necu da se ne slazu.
Hmmm...mozda ipak prvo cucka, a kasnije macu...
A nu, kad vec divanim o cuckima...ja bi ili chihuahua ili pekingese ili maltese...jel zna itko ista o tim pasminama?
Dobro, o chihuahuama mi ne trebate divanit, o njima znam sve. Al ove druge dvije pasmine?
Znam. U kuci uvijek netko ima...ili ja ili cimer.
A kad putujem...hmmm....onda ili ostane s cimerom ili sa mnom.
Sad u UK imaju onu schemu pet passports pa mogu i zivotinje putovat.
magic kaže: sve sijamke i sijamci imaju prekrasan, dug, elegantan, taman rep.
a shto si ti vidio stvarno ne znam.
Kolko ja znam, neke imaju tu genetsku manu il sto vec da su bez repa. Mislio sam ako mozda postoji nekakva srodna vrsta sijamskim mackama za koje je karakteristicno da nemaju rep, al vidim da je ipak rijec o toj mani.
are belong to you
zozon kaže: ...citam tamo na nekom blogu gdje Rijecanka
pise da njen macak nece whiskas za istocno trziste nego da mora da ide kupuje isti u Trst .....ovdje ide na TV slicna reklama za taj isti Whiskas samo sto tu macak nanjusi prevaru jer tip samo preko neke druge macije hrane prelijepi naljepnicu Whiskas.....
jel' i vase macke izvoljevaju !?
Ma ja imam obicnu seosku macku, koja radi svoj macji posao tj. lovi mise, stakore i vrabce, a pod imenom viskas podrazumijevam svaku konzervu, sve ih voli, a najvoli mesni narezak od gavrilovica a ako toga nema onda jeda iz pasje zdjelice grkljane sa zgancima.
Kiki kaže: ...Sad u UK imaju onu schemu pet passports pa mogu i zivotinje putovat.
mislim da ti je to samo za odredjene eu zemlje. ne bi ga mogla furat u brazil. tj mozda bi i mogla (ne znam kakvi su njihovi zakoni), ali pri povratku bi ga ziher morala dati u karantenu 6 mjeseci.
theraven kaže: Kolko ja znam, neke imaju tu genetsku manu il sto vec da su bez repa. Mislio sam ako mozda postoji nekakva srodna vrsta sijamskim mackama za koje je karakteristicno da nemaju rep, al vidim da je ipak rijec o toj mani.
kad je o sijamcima riječ, pojavljuje se kombinacija s malo "slomljenim" repom na vrhu, ali ne baš da im fali pol kičme