Zanima me, jel postoji negdje neka stranica gdje mogu skinut par novijih igara? Dakle, obican klik, skinem parsto MB, instaliram i igram...onda?
Moze i na PM...
Nadam se da nasi dragi moderatori (koji imaju sve legalno i orginalno doma) nece ovo odmah obrisat. Hvala!
boklec kaže: Zanima me, jel postoji negdje neka stranica gdje mogu skinut par novijih igara? Dakle, obican klik, skinem parsto MB, instaliram i igram...onda?
Moze i na PM...
Nadam se da nasi dragi moderatori (koji imaju sve legalno i orginalno doma) nece ovo odmah obrisat. Hvala!
koristi torent klijent ili dc++,ali ako hoćeš stranicu idi na www.haliloo.tk i probaj...
boklec kaže: Imam DC++, ali ne mogu naci ni jedan dobar HUB za igre..i ne kuzim bas kako ih treba skidat, jer koju god igru da trazim, izbaci mi 500 file-ova..
Za ulazak u hub ovisi ti kolki je share seize tvog foldera.Što se tiče 500 fileova koje ti izbaci sa strane ti piše tko kakvu vezu ima.Što veći upload netko ima ti ćeš brže skidati.Da skidaš u DC++ punom brzinom skini si netlimiter i limitiraj si upload DC++-a na 3kb....
vulex kaže: Za ulazak u hub ovisi ti kolki je share seize tvog foldera.Što se tiče 500 fileova koje ti izbaci sa strane ti piše tko kakvu vezu ima.Što veći upload netko ima ti ćeš brže skidati.Da skidaš u DC++ punom brzinom skini si netlimiter i limitiraj si upload DC++-a na 3kb....
Ma jasno mi je sve to...koristim DC++ vec godinu dana, nego ja ne znam koje dijelove treba skinut da bude cijela igra jer tamo ima raznih nastavaka kao sto su .bin .iso .cue .exe i puno drugih...jel kuzis sta ti pokusavam reci?
Znam ja da bolje mogu skidat od onih koji imaju bolju vezu..
boklec kaže: Ma jasno mi je sve to...koristim DC++ vec godinu dana, nego ja ne znam koje dijelove treba skinut da bude cijela igra jer tamo ima raznih nastavaka kao sto su .bin .iso .cue .exe i puno drugih...jel kuzis sta ti pokusavam reci?
Znam ja da bolje mogu skidat od onih koji imaju bolju vezu..
Za .iso, .bin, i .cue extenzije (nešto slično kao zip) postoji program UltraISO koji ih otpakira.
.iso i .cue/.bin (ova dva idu zajednu) ... su CD image i pomocu nera( najbolje, ali i pomocu drugih programa za przenje, s tim sto treba znati koje formate pojedini podrzava) ih se przi na CD ili pomocu Alcohola120% i sl. mounta na virtualni disk. Ovo sa "raspakiravanjem" ima smisla samo u iznimnim slucajevima. I da, za to je najbolji WinISO koji izmedu ostalog takoder moze raditi i konverziju (recimo .bin konvertirati u .iso) itd.